שימו לב!!!

orii

New member
רק אם יש לך את המפתחות של הצוללת

אתה בא ביום שישי?

בתקווה, בלי נדר, אולי כצופה בלבד

מכות מפחידות אותי... בכלאופן ב14:00 אני עובר לאימון הרגיל.

NetGangsta

New member
רציתי רק להפנות את תשומת ליבכם...

לעובדה שZOTI כבר הפסיק להגיב להודעות שלנו לגבי סנסאי מושיקו מהסיבה שהוא רואה שכל חברי הפורום משתפים פעולה בדיון ולא רק שני אנשים. ZOTI, קיבלת *** !!! (אני מצנזר, יש ילדים בפורום)

zoti

New member
בן אלוני שיינרמן היקר

אתה יכול לדחוף את השלש נקודות שלך ל *** !!!
(אני מצנזר כי אתה צעיר מדי) אני אשמח מאד אם סנסאי מושיקו יופיע בכל דיון. למעשה אני אשמח אם הפורום הזה יהפוך לפורום של מושיקו. העיקר שתהיה מרוצה. נראה תוך ממה זמן ימאס לך מהקישקוש הזה.

טוב, אני כאן, מלא חמלה

הפסקתי את האימון 240 בהרי טיאן שן כדי לומר: אני רוצה להגיד שאומנויות הלחימה הם נושא רוחני רוחני וגם מעשי מעשי. אני רוצה גם לומר שמנקודת מבט ניטשיאנית חלק מהדברים הנאמרים כאן הם דברי טעם טעם, וחלק הם שטויות שטויות. אני חושב שרצוי שתדעו שהציווי הקטגוריאלי הקאנטיאני שינה לי את האוי צוקי!!! אני רוצה גם לומר שהשוואה בין שיטות לחימה היא חסרת טעם, חסרת טעם! ושכמי שהתאמן בסין סין או אפילו במזרח אני יכול להסתכל בפרספקטיבה בוגרת יותר על הפורום ומשתתפיו ולאחד את כולם תחת השאלה הפשוטה: מי בעד חיסול האלימות? מי?

כן הפסקתי את אימון 240!!!

הפסקתי את אימון 240, שיא טובורג אינו מדבר אלי יותר, עברתי למכבי כי אם יש מכבי, יש חברים

אבל למה לעבור למכבי?

למה לעבור לשיא העולם במכבי אם אפשר לעבור שיא העולם בטובורג? למה?

בגלל המסר לעולם אומנויות הלחימה

בתור שיטה מה זה רוחנית אנחנו לא יכולים לשבור את שיא העולם בטובורג כי "טובורג זה עולם של גברים" ואצלנו מתאמנת ג´ינג´ית חאן.

ג´ינג´י חאן ../images/Emo46.gif

אתה ממש משועמם את אתה כותב ועונה לעצמך (לחשוב שכל רגע אתה נכנס ויוצא מהמערכת...). הבדיחה כבר מיצתה את עצמה מזמן (ולראיה, כל המסרים האישיים שאני מקבל מחברים בפורום, שמסבקשים לעשות עם זה משהו). אם אם לך מה לעשות, פנה לנטע מהנהלת תפוז, ובקש לפתוח פורום לך ולחבר הדמיוני שלך.
סלבו!

../images/Emo61.gifגם אני מקבל מסרים אישיים

אבל מעניין שגם בפורום וגם ב"אישי" חוץ מZOTI המסרים הם הפוכים לגמרי למסרים אותם אתה מקבל. אני חושב שהתבלבלת, תפקידך אינו לצנזר אלא לפקח על פגיעה בכבוד, או לחילופין מסרים גסי רוח. איני חושב שחטאתי אפילו באחד מאלו. אני בהחלט מרגיש, וכמוני גם חברי פורום מכובדים, שאתם מבולבלים בקשר לתפקידכם, אינכם ממונים על התוכן! פורום הוא במה חופשית לביטוי ואם אני בוחר להיות מטומטם זו זכותי (מושיקו היה אומר: חובתי) להיות כך. ולך ולכל אותם שאינם חפצים לקרוא את הודעותי אזכיר את המחקר המפורסם שמראה, בדיוק של 99.9%, שאם לא לוחצים על ההודעה, היא-הפתעה הפתעה- אינה נפתחת. ועוד אוסיף, סלבו, שכלוחם וותיק, אייקונים ופרצופים זועמים אינם מפחידים אותי וגם לא התקפות אישיות באשר לשימוש שאני עושה בזמני הפרטי. ההיפך, הם מסקרנים אותי.

zoti

New member
אז בוא אני אסביר לך

זהו פורום שענינו אומנויות לחימה. הנושאים שדנים בהם בפורום הזה קשורים לשם הפורום. תנסה להכניס את הבדיחות האלה בפורום אודיו וקולנוע בייתי. אני מבטיח לך שלא תשרוד חצי דקה. סיפרת בדיחה אחת והיא הייתה "קצת" מצחיקה. אח"כ היא הפכה לשטף של שטויות ובסוף כבר אי אפשר היה לעצור את זה. ההודעות שאתה מכניס דוחפות הודעות אחרות למטה שעם כל הכבוד לסנסאי מושיקו ההודעות שלו לא קשורות לעניין הפורום. זה היה הסבר קצר על למה ההודעות שלך נמצאות לא במקומן. שלום ולא להתראות לך מושיקו.

idv

New member
גינגי

יש משפט פולני שאומר שבדיחה מפסיקה להצחיק אחרי שלוש פעמים. למרות שאותי באופן אישי אתה עדיין מצחיק, מסתבר שיש אנשים שהגיעו למצב של עצבים ממך. התחלת את כל העניין כעקיצה לאלה שלוקחים את העניין ברצינות מידיי והצלחת להעביר את המסר, אבל עכשיו זה נראה שהגולם קם על יוצרו.

פעם אחרונה: הבעיה (שלי)

היא לא התוכן אלא הכמות של ההודעות שלך, שמסתירות את ההודעות הרציניות. אין כאן שאלה של צנזורה או סתימת פיות, וכבר כתבתי לך במסרים שגם לדעתי לא העלבת אף-אחד. הבעיה היא שאתה לא נותן לדבר בשקט. אם אני מנהל שיחה וכל 20 שניות מישהו בא לשאול מה השעה (שאלה מנומסת, בלי פרובוקציות - אבל כל 20 שניות!) - אני אבקש מהאיש שיקנה שעון ויפסיק להפריע. אתה לא מעליב, לא פוגע באנשים, לא מוציא לשון-הרע ולא מריח רע. אבל אתה מפריע.

אני לא מדבר בטון של מנהל

(למרות שהשם שלי צבוע בכחול), אני מדבר כרגע כחבר פורום שנמאס לו לראות את ההודעות הללו, שבימים האחרונים, למרות שאני שורץ מול המחשב יותר מהשעות הרגילות, אני ממעט להיכנס לפורום בגלל ההודעות שלך, וגם כשאני כבר נכנס, ורואה את כל ההודעות עם השטויות שאתה כותב תחת השם שלך, זה עוד יותר מוציא לי את החשק להתחיל לקרוא בכלל... אם אתה מדבר על לא לפתוח את ההודעה - כשאני קורא שרשור רציני, אז אני פותח את כל ההודעות. נמאס להתחיל לקרוא שרשור רציני, כשבאמצע, בהתחלה סוף ואיפה לא - אתה דוחף את השטויות שלך! ולגבי האייקון הכועס - הוא מבטא תחושה, וממש לא בא להזמין לדו קרב! (אם לא הבנת את זה לבד...)

יש לי עיצה../images/Emo91.gif

אולי במקום לדון על החולה הנפש הזה אין ספור פעמים תחסמו אותו וזהו?? או שפשוט תמחקו הודעות שלו עד שימאס לו ועד שיראה שלא מתייחסים לפיגור השכלי שכנראה ברח מאיזה מוסד לחולי נפש או שחררו אותו בגלל שהיה "רוחני מידי"... באמת נמאס כבר לראות תהודעות שלו ואת הויכוחים שבאים בהמשך... הפורום הזה התדרר מפורום רציני לבדיחה אחת גדולה!! וזה חבל!!! גם אני כבר בקושי נכנס משום שהטעם של הפורום פשוט חלף לו... יניב

למעלה