שימו לב!!!

שימו לב!!!

סנסאיי סיפו מושיקו גרוזנברג. זצוקל"ל קיבל סוף סוף דאן 14 בקופג´יטשרדות צ´ואן מגע מלא מלא. וכך מצטרף תואר נכבד זה לדוקטורט הכבוד שקיבל בטיבט. חבל שבארץ לא מפרגנים, זוהי התגלמות כל משאלותיהם של כל אומני הלחימה בעולם. כי סנסאיי גם עשיר גם חזק מאוד גם מפורסם וגם צנוע!!! אשכרה. עובדה הוא לא כותב כאן הוא באליפות העולם במגע מלא מלא, שזה יותר בהרבה ממגע מלא סתם, כמובן בלי לפגוע באף אחד יותר צנוע או משהו מקווה שזה יתן לכם השראה

zoti

New member
חחחחחאאאאאאאללללללאאאאאאאססססססס!!!

נשבר כבר מהגרוזנברג שלך. זה היה רבע מצחיק בהתחלה ועכשיו זה סתם מעצבן. או שמתציא בדיחה חדשה או שתשתוק כבר. אתה כמו איזה ילד היפר אקטיבי שלא סותם לשניה. גרוזנברג שמוזנברג !

מחקר חדש!!!!!!!!../images/Emo124.gif

ZOTI מחקר חדש שנערך בכמה אוניברסיטאות ומומן על יד רשות האינטרנט העולמית גילה את הנתון המדהים: "אם לא לוחצים על ההודעה, לא נפתח השרשור!!!" מקווה שזה עזר לא לפגוע ברצינות של כולנו

שכחת את המסקנות של אותו מחקר

אם לא כותבים הודעת נושא מנוסחת היטב, אי אפשר לדעת על מה ההודעה ואם רוצים לקרוא אותה לפני שפותחים אותה.

קצת רצינות

אם זהית את המילה רצינות בכותרת אצלי, סימן שאני לפחות מנסה להיות שקול. אם המילה לא מופיעה, אני מתקשר כנראה עם רוחו של המורה של המורה שלי. ומקבל ממנה הוראות מסודרות באשר לנושאי הכתיבה

זו אותה בעיה בשינוי כותרת

ברבות מהתגובות הרציניות שלך מופיעה רק המילה "ברצינות" ללא פירוט על התוכן הממשי של ההודעה. זה מקשה על איתור הודעות רציניות שלך כעבור זמן (וחלק מהן שוות איתור).

zoti

New member
אני מתפלא שמושיקו לא מעורב במחקר

לפחות בצורה "רוחנית".

NetGangsta

New member
עזוב ג´ינג´י, יש כאן אנשים שלא..

מבינים צחוק. והם גם לא מכבדים את בנבאי מושיקו שזה בכלל נורא והיום!
הייתי ממליץ להזמין את מושיקו לאימון הפורום מס. 4... מה אתם אומרים?

sub ziro

New member
אנ נגד

אני מעדיף לראות את שוחט שלא יצא אז או נינגיטצו

zoti

New member
יש כאן אנשים שלא יודעים לאיית איום

אני שמח ששמוזנברג מצחיק אותך. תתבדחו במסרים אישיים.

NetGangsta

New member
חחחח אופס. אני תמיד תוקף אנשים על..

שגיאות כתיב ובסוף אני בעצמי עושה אחת. טוב נו, לא נורא. אני בטוח שמושיקו יסלח לי
נ.ב. אנשים שיש להם חוש הומור נהנים לצחוק, לאנשים שאין - זו כבר בעיה שלהם.

zoti

New member
יש לצחוק ויש לבלבל את המוח

כל הקישקוש הזה לא עושה כבוד לסיפו מושיקו. תחשוב שהוא קורא את הפורומים. הוא עוד יכול להעלב כמו שנירה רבינוביץ´ נעלבה. "כולכם שחקו נא איתי" צ´ה צ´ה (מחיאות כפיים).

kakmayka

New member
טעות קלה

נראה לך שסנסיי מושיקו קורא את הפורומים? הוא יודע מה כתוב פה מבלי להזדקק למחשב....

סנסאיי יודע

סנסאיי יודע כי הוא רוחני. אבל נא לא לזלזל סנסאיי גם עושה מגע מלא מלא, ולוקח אבקות!!!

budoka

New member
עכשיו אתה מדבר! (מדור ה-../images/Emo151.gif)

נהיר לי עכשיו, שהשפגט שלי לא רוחני מספיק בגלל שלא ידעתי על האבקות. אולי זה גם למה המשקולות מחליקות לי מהידיים כשאני עושה פול-פול קונטקט. כדי שלא כולם יבינו, אני ארמוז לך ממה אני חושב שהאבקות עשויות (
). צדקתי?

orii

New member
אבל הסר ספק ה- ../images/Emo187.gif רוחנית!

איו דין
כדין
. הפטריה הטבעית והאורגנית לגמרי מופקת מהאיזורים החבויים שבין אצבעות הרגליים של הסיפו מאסטר...מושיקו, בשעה שהו מבצע תרגילי צ,י סודייים (סודיי זה הרבה יותר סודי מסודי).

הסנסאי גם מוכר אבקת חשמל במשקל?

אני רוצה להזמין 2 קילו אבל מהאבקה המובחרת, זו שאשפר לראות איתה גם כבלים דיגיטליים וגם יס.

למעלה