שימו לב....

FireDragon

New member
שימו לב....

שוטטתי ברשת ונפלתי על מאמר שבו מראים בצורה הכי אמיתית... את החוק על כישוף בארצנו... תרגישו חופשיים להגיב... נ.ב.[ הוא קצת ארוך...אבל אני ממליץ בחום...

מעניין...

אך במאמר הזה ההתייחסות היא לאנשים שמנסים לסחוט כסף בטענה לכוחות כישוף ואף הפחדה של אנשים אחרים באיומים של הטלת כישוף וכדומה, ולא מתייחסים לעיסוק הפרטי כפי שמתנהל בפורום הזה.

FireDragon

New member
לא בהכרח....

זה מתייחס לכך שמחלקים הכישוף לשני חלקים בארץ: אלה שמתחזים בכשפים בשביל מופעי בידור אלה שמתחזים בכשפים בשביל סחיטת כסף מאנשים "תמימים"... אפילו החוק במדינה לךא מקבל כישוף כמשהו אפשרי...אלא כהתחזות... זה מה שניסיתי להדגיש...

"לא בהכרח"?

איפה התגובה שלך סותרת את התגובה שלי? אני אמרתי בדיוק את אותו הדבר.

FireDragon

New member
לא נכון...

את אמרת שהמאמר לא מתייחס לאנשים שעוסקים בכישוף בצורה פרטית...זה לא נכון... המאמר כן מתייחס אלינו אבל בתור אנשים שלרטנים ורמאים... המאמר לא מכיר בעובדה או באפשרות שישנם אנשים שעושים את זה בתור דרך חיים ולא בתור מקצוע... זו הבעיה שלי...

בוםבלנט

New member
חביב, חביב...

אבל תאמת לא ממש אכפת לי שיש איסור על כישוף כי אני לא משתמשת בזה לרעה וכל עוד אתה לא משתמש בזה לרעה (או להשגת כסף) אז זה לא אמור להפריע לך...

Rutterkin

New member
החוקים האלה הם מאוד בעיתיים

מכיוון שהחוק הוא תקף על מתחזים למכשפים, ומאחר שאנחנו לא יכולים להוכיח להם את מהות הכישוף אנחנו נחשבים לחקיינים ושקרנים.

The Spirit

New member
איזו חוצפה!!!!!!! מי הם שהם יאסרו

על שימוש בכשפים, זה קצת הצחיק אותי כשקראתי את המאמר.... אם כבר מפעילים חוק כזה עז צריך לכפות אותו רק על כאלה שעוסקים במאגיה שחורה במטרה לפגוע באנשים חפים מפשע, אבל גם אז אי אפשר תמיד לדעת מי באמת חף מפשע אז עדיף לא לאסור את זה בכלל, זה לא פשע! זאת דרך חיים!!!

FireDragon

New member
זאת לא הבעיה!!!!!

הבעיה היא שהאנשים שכתבו את המאמר לא הכירו באפרות שיש אנשים שלא לוקחים על זה כסף והכשפים שלהם הם אמת לאמיתה...(פעם ראשונה שאמרתי את זה)... היה פה דיון לא מזמן על מאגיה שחורה ואני אישית הגעתי למסקנה שהמושג מאגיה שחורה לא יכול להיות קיים... הרי לכל דבר, אפילו לדבר הכי רע בעולם, יש פן טוב... ואי אפשר להוכיח האם האדם שכישף עשה זאת מתוך כוונה רעה או לא...

למעלה