שימו לב

יש משהו בדברייך. לקחתי לתשומת ליבי.

וגם עצבנתם אותי שבחרתם להוציא את G4L האדיר!!
נראה לי עדיף שאעשה חוליה החלשה לגבי סינגלים של אומן מאוד מצליח (מייקל,מדונה,בריטני.) וחנן - תחזיר תפינה שלך! תעשה דו קרב ריהאנה (רוד בוי) מול ביונסה (בייבי בוי.)
וקוראים לי עומרי,חצפת!

+ תודה טל על הודעה הזאת!

מחמם לקרוא
אבל כפי שהבנתי שאלבומים זה באמת קשה לכולם - לצערי אצטרך להתפשר ולהציג סינגלים.

candyheart

New member
בכיף!

קודם כל חשוב לי שכל פינה וחבר בפורום יקבל את ההתייחסות המגיעה לו.דבר שני,אני אישית מאוד אוהבת את הפינה הזאת וחולה על לדרג אלבומים וכאלה. אני מבינה את ההחלטה שלך ובהחלט חושבת שרק סינגלים ילך יותר טוב,אם כי חבל לי כי לדרג אלבומים שלמים זה הכי כיף! אז כנראה שאני אצטרך להישאר לדירוג אלבומים בביקורות,שגם זה מצוין!

HanAn189

New member
אני יודע איך קוראים לך! ../images/Emo122.gif

אבל לאלה שלא כתבתי ת'ניק, אני יודע...

Music Man XD

New member
אני אישית

מגיב איפה שיש לי מה להגיד. אני פחות מתעניין בגהגה וריהאנה, לכן לא הגבתי במשחקים האלה, לא בגלל שחס וחלילה יש לי בעיה עם מישהו כאן! (
לכולם
).

candyheart

New member
לא חשבתי לרגע שיש למישהו פה בעיה

עם מישהו אחר.אני מודעת לבעיה שלא כולם מתעניינים בכל הזמרים,ואנחנו פורום קטן מדיי מכדי שיהיו מספיק מעריצים לכל זמר. כמובן שאני לא אכריח אתכם לשמוע אלבום של זמר שאתם לא אוהבים,אבל אם במקרה זה אלבום שחשבתם לשמוע או ששמעתם ופשוט לא השתתפתם בפינה,אשמח אם תשתתפו.

Music Man XD

New member
בטח ../images/Emo13.gif

ברור לי שלא חשבת, אבל לא רציתי שיהיה ספק ליוצרי הפינות שזו הסיבה, ממש לא!

theone24

New member
אני משתדל להגיב על כמעט כל דבר שעולה כאן...

מאחר ואני יודע, בתר אחד שמעלה לכאן דברים, כמה היענות היא חשובה וברגע שאין היענות זה מוריד את האוויר מהמפרשים והחשק. אני בטו חשאם כל אחד יעשה מאמץ נצליח בסופו של דבר.

candyheart

New member
../images/Emo41.gifמה דעתכם על מצעד רשמי של הפורום?../images/Emo41.gif

יוצאו לכם כל השירים היחסית חדשים כל שבוע וכל חבר ידרג,והתוצאות יתפרסמו כל שבוע ביום מסוים.זה מעניין אתכם? אני אארגן הכל.אני רק צריכה לראות אם יהיה שיתוף פעולה.

למעלה