שימו לב

שלום,אתה החוליה החלשה! ../images/Emo196.gif

האלבום : The Fame Monster ומי שניצח הוא.............
Bad Romance
וכך נראה דירוגכם לפיים מונסטר (לפי סדר הדחות |כוכב נולד|) : 1. Bad Romance 2. Telephone 3. Alejandro 4. Dance In The Dark 5. Monster 6. So Happy I Could Die 7. Teeth 8. Speechless ובהודעה הבאה יהיה אלבום החדש שיעמוד לשיפוטכם.

והאלבום החדש הנבחר הוא....

Rated R (שוב הולך על אבלומים שרובכם שמעתם כדי שיהיה עניין בפינה.:)) ורשימת השירים : 1. Mad House 2. Wait Your Turn 3. Hard 4. Stupid In Love 5. Rockstar 101 6. Russian Roulette 7. Fire Bomb 8. Rude Boy 9. Photograps 10. G4L 11. Te Amo 12. Cold Case Love 13. The Last Song בחרו בשיר שבא לכם לראות בחוץ

../images/Emo128.gif Rockstar 101

אפעם לא אהבתי אותו..יש לו הפקה טובה אבל הוא הכי סתם במילים שלו ובצליל. אה וכן לשרשר להודעה הזאת את מי שאתם רוצים בחוץ. ו*אלבומים

HanAn189

New member
G4L ../images/Emo128.gif

Fire Bomb - השיר הכי אהוב עליי באלבום
ואיך אני רואה את RR מנצח

סליחה?????????????????????

אני מבטל את הצבעה שלך ושל חנן. כבר את אחד השירים הטובים ביותר מעיפים?
זה שיר מאוד מאוד חדשני (הוא בז'אנר דאבסטאפ.) אפל ומיוחד. הקטע לפני הפזמון האחרון אפילו מרגש.

spiceupmylife1

New member
אני לא מכירה את האלבום ....

רק 3 שירים... למישהו יש לינק להורדה...

candyheart

New member
Mad House../images/Emo128.gif

פשוט הייתי צריכה לשמוע את האלבום כמה פעמים לפני שאני מצביעה.

HanAn189

New member
מנצח מוצדק.

אם לא הייתי נעלם מהפורום ל-10 ימים [מחנה קיץ
], אז הייתי מצביע בשני שלבים ומונע אולי הדחות של כמה שירים
Telephone - גבוה מדי. מדי.
So happy I could die - היה צריך להיות מקום 2
תודה, תותח!

candyheart

New member
שימו לב../images/Emo23.gif

אני ראיתי שלא הרבה מגיבים לפינה המעולה "החוליה החלשה". אני חושבת שזו אחת הפינות הכיפיות שיש בפורומי מוזיקה,ואני חושבת שחבל שהיא תפסיק לעבוד כאן מחוסר פעילות.אנחנו יכולים לעבור איתה על כל אלבומי הפופ המצוינים שיש...לדעתי זה ממש נחמד.הבעיה היא שפינה כזו,כמו רוב הפינות,לא יכולה להתקיים ללא שיתוף פעולה של החברים,אז אשמח אם תשתתפו. אם הבעיה היא שלא שמעתם את האלבום המדובר,בדרך-כלל יש את כל השירים ביו-טיוב.אם אתם רוצים מקור אחר,פנו אליי במסר.
הקפצתי את הפינה למקרה שאולי מישהו פספס או שכח.בהצלחה! זה באמת חשוב ל שיהיו פה פינות כיפיות,ורק אתם יכולים להשפיע על זה.
סליחה על בלבול השכל ויום טוב.
נ.ב:אני מודעת לכך שכמות שכותבים בפורום עדיין קטן בשביל השתתפות עצומה בפינות,ואני כרגע חושבת על דרכים להגדיל אותו.לפני כמה זמן פרסמתי את הפורום בכל מיני פרומים אחרים,ואני שוקלת לפרסם אותו גם מחוץ לתפוז.אם יש לכם רעיון איפה ואיך להשיג עוד גולשים,אשמח לשמוע.

HanAn189

New member
../images/Emo45.gif מצטרף!

מניסיון של ה"ראש בראש" - אי אפשר לנהל פינה כשיש שניים-שלושה קולות. זה לא מעניין, זה לא מממש את המטרה של הפינה וזה לא הולך ככה. במיוחד כשיש אנשים שמגיבים על כל הדברים האחרים ורק על הפינה הם פוסחים משום מה
בכל אופן הפינה שלי ירדה, אבל ל"דר אמברלה" יש פינה מעולה וחבל שאחרי אלבום אחד היא תרד
___________________________________________ עכשיו בקשר לפרסום מחוץ לתפוז, אפשר לפרסם בפורומים ב-FXP, בהייד פארק. אולי אפשר אפילו לפנות להנהלה של תפוז שתציב רק ליום אחד את פורום פופ בעמוד הראשי. למה לא? עם הקומונות הם עושים את זה חופשי, אז למה שלא יעשו עם פורומים. גם ככה הם מפרסמים קבוע על עוגות, על הישרדות ועם סקס לנוער.

candyheart

New member
למה ירדה למה?../images/Emo7.gif

ממש אהבתי אותה...חבל.
אני מקווה שמתישהו כן יזדמן לך להמשיך אותה. אני אבדוק את המקומות שהצעת,תודה. בקשר לתפוז,בעיקרון הם מפרסמים את הפורום אם יש שרשור מעניין שהם חושבים שיפנה לקהל הרחב.במקרה כזה אני מעבירה להם לינק לשרשור והם אולי יפרסמו אותו.אז אם יהיה שרשור שאראה שהוא ראוי לכך,אשלח להם.רק תזכרו שאם מפרסמים שרשור דיוני למשל,ביחד עם אנשים שבאמת מתעניינים באים כל מיני משמיצים,שזה מחיר שצריך לשלם בשביל פרסום של הפורום.

Shiri from the block

Active member
זה קצת בעיה לעשות החוליה החלשה על אלבומים שלא כולם שמעו.. וגם אם הם יורידו וישמעו עכשיו עדיין צריך זמן לגבש דעה על השירים.. אני אישית למשל כן שמעתי את האלבום של ריהאנה אבל מה עם כאלה שלא? בעיה כל פעם לבחור אלבום שנראה לכם שכולם שמעו אותו.. אולי תגידו מראש שעוד X זמן יהיה החוליה החלשה על X אלבום ושאנשים יספיקו להוריד ואז כולם יוכלו להשתתף.. למרות שעדיין זה בעייתי, כי אם יש כאלה שלא אוהבים את אותו אמן מסויים הם לא ישמעו אלבום שלם שלו רק בשביל להשתתף במשחק..

candyheart

New member
אני מסכימה איתך שזו בעיה

הרעיון שלך של להגיד מראש הוא דווקא רעיון טוב.נראה מה עומרי חושב עליו.

להגיד מראש - זה נראה לי להלחיץ

ודי מחייב. לא מתחבר לזה כ"כ על אף שזה יכול לעבוד. מעדיף לייצג סינגלים,ככה אהיה יותר היענות ושאראה שהמעמד של הפינה יציב ובטוח אז אולי ארשה לעצמי להציג אלבומים.

למעלה