שימו לב!

לנבחני אפריל

באחד הערבים שלאחר יום שישי (שזה היום שבו מסתיים המרתון לתלמידים שלי...) אני מתכנן לערוך "מיני מרתון" בפורום ולהעלות חלק מהשאלות שאני כותב. השאלות הן ברמה גבוהה יותר מהפסיכומטרי בד"כ, וניתן ללמוד מהן הרבה. עבורי העניין חשוב לבדיקות סטטיסטיות שאני עורך ומשתתפי הפורום יוכלו להנות מתרגול חשוב. כניראה שהעניין יתבצע בצורה הבאה: השאלות יועלו בפורום והתשובות והדיון בהם יועלו בצ'ט בחדר שנפתח לצורך העניין. אם יש העדפות לגבי יום מסויים, או רעיונות איך כדאי לערוך את זה אשמח לשמוע. אם המדריכים הנוספים בפורום ירצו להצטרף - הם כמובן מוזמנים. נמרוד

SummerWinds

New member
לפי דעתי.

תעשה את זה בצט, ושהזכות דיבור תהיה רק למדריכים. לאחר כל תרגיל יהיה זמן בשביל שאלות של אנשים. ולאחר מכן זכות הדיבור שוב תלקח. נראה לי הכי יעיל. ביי!!

F o o B a r

New member
אמממ

אני חושב שכדאי לשים בפורום גם את השאלה וגם את התשובה (בתור תגובה לשאלה). ככה שיסתכלו על השאלה ויפתרו אותה או ינסו לפתור ואז יסתכלו על התשובה (ללא הסבר) במידה וטעו ינסו לעלות על טעות, אם לא עולים על הטעות אפשר ללכת לצ'אט ולקבל הסבר. אם יוכלו לקבל תשובות רק בצ'אט אני חושב שיהיה בלאגן. ההחלטה היא שלך.

LITKY

New member
מעולה

רק בבקשה תודיע מראש בפורום מתי אתה מתכוון לעשות את זה...

כן, כדאי לשים גם בפורום..

כי מי שלא יוצא לו להיות בצ'אט..שלא ייפספס ת'תשובות.. אחלה רעיון ותודה..

ביום שני ב-9 בערב?

זה כניראה יהיה המועד שנקיים את זה. אני כבר מודיע שלא מדובר אך ורק בשאלות פסיכומטריות פר אקסלנס, אלא שאלות שמעוררות חשיבה ומערבות עקרונות פסיכומטריים. נמרוד

SummerWinds

New member
מצויין... רק ש...

יעבירו את ההודעה לראש העמוד... שכולם ידעו על זה.

וואי מעולה!!

אממ תוכלו להודיע על זה בכלליות בתפוז? ככה תהיה יותר חשיפה .. אני בטוחה שיש מלא שירצו

למעלה