שימו לב שימו לב...

שימו לב שימו לב...

תמיד חשבתם לדעת למה שמשון משתגע? הייתה לכם שאלה חשובה מאוד לנפתלי הדג ולא ידעתם מה לעשות? תאמינו או לא, זה אפשרי, יש מי שיענה לשאלות שלכם!!!!!!!!!!!!!! כן כן גבירותי ורבותי, אני ואביה הפעלנו קצת קשרים והצלחנו להביא את הדמויות הטובות והידועות ביותר משיריו של ברי באופן בלעדי לכאן כדי שהם יענו לכם על כל השאלות! פעם בשבוע (או אולי קצת יותר, קשה לשכנע אותם להכניס אותנו בתוך הלו"ז הצפוף שלהן) תבוא לכאן דמות ידועה משיר של ברי ותענה לכם על כל השאלות שתמיד חלמתם לשאול (עקב קשיים טכנים לא הצלחנו לארח אותם בבלוג TV). בשביל זה אנחנו צריכים את שיתוף הפעולה שלכם, אנחנו צריכים אתכם פה, לא יבשים (שזה ה-חשוב) וכמובן זורמים עם העסק! אתם מוזמנים לשאול את הדמויות כל שאלה שבא לכם, כמה שאלות שבא לכם וכו'. חשבתם שראיונות עם חברי פורום זה הכי מגניב שיש? חשבתם שאם לא נביא את ברי להתארח פה אז אין סיכוי שיהיה פנאן? ט-ע-י-ת-ם

ואתם כבר עכשיו מוזמנים להשאיר שאלות

לדמות הראשונה שמתארחת אצלנו, גיברת מאוד מיוחדת ואני מבקש שתתייחסו אליה בכבוד לילי!

redot

New member
שאלות ל-לילי

דבר ראשון. שיר נפלא כתבו עלייך. ריספקט. עכשיו לשאלות: 1. באיזה יער את גרה? 2. יש לך חיבור לאינטרנט שם? אני שואל כי אני לא מבין איך מצאת אותי
3. איך קוראים לינשוף? 4. מה יש לאכול? 5. את יודעת שאת מבוקשת על רצח?!?!?!?
6. איך ההורים שלך קיבלו את זה שאת גונחת בלי בושה בשיר? 7. כולם אומרים לי שאיבדתי ת'ראש... איפה הוא באמת?

אני אענה

1.אני לא גרה בשום יער! אני גרה בקרחת היער!!!!!! 2.אממממ, עם הזמן הטכנולוגיה התפתחה וכל זה , אבל אצלנו עדיין כל העסק מרוחק, רק לפני איזה עשרים שנה הגיעה לפה הנצרות... בכל מקרה, אני לא צריכה אינטרנט כדי לתקשר עם העולם החיצון 3. לינשוף קוראים נפתלי, קראתי לו על שם השכן שלי, שהוא אמנם לא ינשוף, הוא גם די לא מצליח מחוץ למים, אבל גם הינשוף שלי כזה. 4.מה יש לאכול.......... בשבילי או בשבילך? 5.לאאאאאאאאאאאא! נראה לך? אצלנו בפולין (במלעיל) מעודדים כאלה דברים. 6.זאת לא אני שגונחת, זאת אחותי הסוררת 7.אממממממ תפני אלי באופן פרטי ואני אספר לך בדקדקנות....

Miss Murder

New member
חחח רעיון מגניב

מה שלומך לילי? בת כמה את? מהו עיסוקך בחיים? התרגשת מזה שכתבו עלייך שיר? את עדיין גרה לבד בקרחת היער?:p זהו בינתיים אהבתי את הרעיון

שלום שלום

-שלומי לא טוב, מאז האמנציפציה לא באים הרבה אנשים בזמן האחרון, אני די רעבה, אבל אם בא לך במקרה, אפשר לשנות את זה, בואי תכנסי, אל תהססי! -אני כמובן מארחת אם לא הבנת... את מוזמנת להמליץ עלי בין חבריך -לא כל כך התרגשתי מזה שכתבו עלי שיר, הוא מבריח לקוחות -כן... לא משנים הרגלים ישנים

Drorrrrrr

New member
../images/Emo6.gif אדיר!

לילי, שלום רב, תהיתי רבות על אודותייך. מה הביא אותך בסופו של דבר להרוג את הבחור המסכן שהגיע אליך?

תראה עד כמה שזה נשמע קונפליקט רציני

בכל זאת ממשפט כמו "אהבתי אותך מכל בני התמותה", אנשים פשוטים כמוכם יכולים רק להבין שהיה לי קשה להרוג אותו, שיש פה קשר של ניגוד בין שני המשפטים. נהפוך הוא! יש כאן קשר של סיבה ותוצאה, ערפתי את ראשו ומכיוון שהוא היה כל כך טעים, אהבתי אותו מכל בני התמותה, הסוואה פשוטה וקלילה בשירים. אחר כך עוד אומרים שמאיר אריאל מתוחכם, נו באמת.

שאלה טובה, אבל אתה יודע איך זה

במשך חודשים על גבי חודשים לגור באיזה תיז אל נאבי כשהחברה היחידה שיש לך זה איזה אחד מטומטם שחושב שהוא חכם בלילה אבל הוא בכלל לא מסוגל לראות! כל העצים מסביב מסתכלים עלי ביראה מוזרה כזו, אני מרגישה רע עם העסק, מה כבר ביקשתי? איזה בחור "משלנו", ממשפחה טובה, שיגיע פעם בכמה זמן ואני אתן בו ביס?

תעשה לי ילד!

אני מוכנה לארגן לך מפגש דיסקרטי עם עצמי אצלי בבית, אם רק תפתח את הלב (תרתי משמע....)

The PeaceKeeper

New member
עוד שאלות!

איך מצאת אותי?... את משתמשת באמצעי מניעה?... זה באמת כדאי?...

אמממממממ

איך מצאת אותי? בינינו, זה לא אני שמצאתי אותך, זה אתה שמצאת אותי, רק שאתה לא יודע את זה את משתמשת באמצעי מניעה? אני עקרה, היה לי דיבור עם ג'ה לפני איזה כמה שנים על זה... אין תוצאות ממשיות זה באמת כדאי? הכל כדאי, אם לא תנסה לא תדע

למעלה