שימו לב ל....

שימו לב ל....

... קמטים מסביב לעיניים... מסתבר שג´ני שלנו מזדקנת... חחחחחחח

טיפשה!

ברור שהיא מזדקנת! היא בת 32 לעזאזל!!!!! היא לא בת 16 עם עור חלק ונעים!!!!! וחוץ מ´זה, היא מחייכת בתמונה! וכל מי שמחייך יש לו קימטוטים קטנים מתחת לעיניים! לכי למראה תחייכי וגם לך יהיה!!!!! גרררררררררררררררררררררר עיצבנת אותי עכשיו!

טיפשה אמא שלך!!!

ואז מה אם היא בת 32 ??? 32 זה מבוגרת בשבילך?!!?? יא טיפשה ולא יותר! וחוץ מזה, אין לי קמטים שאני צוחקת אולי לך יש... אמא שלי בת 38 ואין לה!!!

Mandyִ

New member
טוב בואו נבהיר משהו אחד..

כשאנשים עובדים קשה ולא ישנים מספיק, זה מה שקורה- כמה קמטים מסכנים גם לי יש "קמטים" מסביב לעיניים כשאני לא ישנה טוב ואני בת 17 אבל זה עובר מהר נא לא לחשוב שג´ני צריכה לצאת לפנסיה כל כך מהר!! להרגע בבקשה

או.קיי דבר ראשון

אל תקללי את אמא שלי כי מאוד תצטערי על זה! סליחה?!!?!?!? אני לא אמרתי שג´ניפר היא זקנה! את אמרת..... מה!?@!?!?!?!?!? יא את סלפנית אבו ארבע! לא ין לי קמטים! פששש, כל הכבוד לאמא שלך! אמא שלי בת 44 ואין לה קמטים וואי, אני מאוד גאה בה! טחחחחחחחחחחחחחחח או שלא! תירגעי אם הסילפונים שלך ושבי בשקט! ואל תקראי לי טיפשה ואל תדברי רעות על אמא שלי כי... הכנופייה תמיד עוקבת אחרייך.... טחחחחחחחח (בדיחה אישית) קיצור, פעם הבאה תקראי תביני (וזה יהיה לך קשה) תפנימי ואז תגיבי

FriendlyFriend

New member
אוף

והוויכוח הזה הוא בגלל...? אתם באמת אוהבים לריב? תמיד יהיו אנשים שיבואו ויאמרו משהו

למעלה