מצטערת שלקח לי המון זמן
עניין של חוסר זמן, ועצלנות ביחד. אבל הנה התשובות שלי - פרטים אישיים לפורמליות מהו שמך המלא? נטלי תאריך לידה: 1.12 מקום מגורים ראשי: פ"ת מקום מגורים משני: אין כתובת דוא"ל:
[email protected] ניקים אחרים באתרים אחרים: אין כמה אחים/אחיות? 2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שחור גובה: הממ... גמדה
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לא היתה איך היא הייתה? בדמיון היא היתה עדינה וקסומה עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) עם אף אחד מן הסתם מתי היה החבר הראשון שלכם? לפני שנה וגם לא היינו הרבה זמן כמה אקסים\ות כבר ישלכם? אחד מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? לא עשו לי שום דבר רומנטי. עבדתכם הנאמנה ממש לא מנוסה בדברים האלה מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? קניתי מודם לידיד טוב, אומנם זה בשיתוף עם עוד מישהו, אבל עדיין זה יצא יקר מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? אין לי מושג, אני ממש לא שואלת אנשים כמה עלתה המתנה מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? אין לי רעיון כרגע אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא אמרתי אף פעם אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? אותו כנ"ל איך נפרדים בלי לפגוע? אין לי מושג אפשר להפרד בלי לפגוע? לא נראה לי, תמיד זה יפגע איכשהוא מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? בקשר לפרידות? - לנסות להתרחק בלי להסביר למה -שאלות על עצמך: בן/בת כמה את/ה? 26 עיר לידה: פ"ת כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? אם אני עובדת בוקר - 3 ארוחות, אם אני עובדת ערב - 2 ארוחות כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? בין שעתיים לשלוש כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? יותר מידי מה הכי מפחיד אותך בעולם? לאבד את האנשים הקרובים לי האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא ממש האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן מה מרגיע אותך? שירים של אתניקס מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? שמשקרים לי כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? בערך 15 שנה .להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: אין משהו ממש אהוב, אם כבר אז טיפקס להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין משהו מיוחד זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: שרית חדד זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: גם אין ממש, לא ממש מעריצה אומנים חו"לניקים תחביבים: קריאה, שינה, פורומים .עיסוקיך כיום: נציגת שירות לקוחות -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: אוכל-חלבי או בשרי? חלבי יום או לילה? לילה חום או קור? חום אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן אור או חושך? חושך שוקולד או ריבת תותים? שוקולד בענק מוזיקת פופ או רוק? פופ, אם כי כיום אני הרבה יותר פתוחה לרוק על סוגיו מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל סרט או ספר? ספר שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה מחשב או טלוויזיה? מחשב יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד טלפון או פלאפון? אף אחד מהם עבודה או לימודים? עבודה .אושר או עושר? אושר שמחה או אהבה? שניהם .איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי ולב וטיפשיים יום חול או חג? חג שהוא לא ממש חג כמו פורים או עצמאות אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? עיניים, והחיוך שלו צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): כחול על כל גווניו
שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): צל כבד, געגועים, אל תבכי ילדה שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: נשבע של חיים משה
ספורט אהוב: שחיה, לעשות, ממש לא לראות אישיות מוערצת: חוץ מאתניקס אין לי הערצות מיוחדות מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנות מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? דיוק מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אופטימיות מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ביישנות מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): עוף בדבש שאמא שלי מכינה שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): פפסי מקס מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? החיים בסדר אם תחשוב חיובי מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... – אני דתיה אז... מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? אין לי שמץ מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא רלוונטי מי זה היה?: אותו כנ"ל אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אני אגיד לו לך תשאל את אמא שלך
למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי אני נורא ביישנית בקטעים האלה האם חפרתי על הנושא מספיק?: כן
האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן שמת לב שכבר עברתי?: בוודאי אז מה המצב?: הכל טוב, מתחילה לארגן טיול למאי הבא בבלגרד הבנויה
מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: לא זוכרת כרגע, אבל בטוח במיוחד בעבודה אתה צוחק מצחוק?: אני מתפקעת מצחוק בגלל צחוק של מישהו אחר הרכבת פעם פאזל?: הרכבתי פאזלים קטנים יחסית של 100 חלקים, ניסיתי גדולים אבל התייאשתי שיחקת בטטריס?: כן, וזה משחק נורא משעמם ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: בוודאי, בפעם הראשונה ששיחקתי כמה IC יש לך?: איסיקיו? אם כן אז אחד וגם הוא לא פעיל יש לך ICQ? לא מותקן על המחשב אחלה תוכנה!?: תוכנה מעפנה שמת לב שזה היה ייבוש?: נגיד ייבשת פעם אנשים?: לא נראה לי איך?: לא רלוונטי אתה שותה תה?: בוודאי, תה זה הקפה שלי, אני שונאת קפה עם סוכר?: לא בלי סוכר?: כן כמה סוכר?: 2 סוכרזית מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני שעה נדמה לי מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אין לי מושג, ממש מזמן אתה יודע לצייר כלב?: אני לא יודעת לצייר כלום וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: ממש לא השאלון הזה מפחיד?: לא, אבל מתחיל להימאס לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: לא, זה בסדר טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אני מתארת לעצמי שלא