שימו לב לזה....

KeLeMeNcY

New member
צבי, תודה שענית

אני לא כתבתי ת'שאלוץ כמו שאמרתי ואני מודה שחלקן הזויות אבל לדעתי זה כיפי ו...פפסי מקס הכי טעיםםםםםםםםםם! סוף סוף מישהו עם טעם!

tzvira

New member
חלק שני של השאלון

ראיתי שאנשים עונים על החלק השני ולי קצת משעמם אז גם אני פה.. אז מה המצב עכשיו?: הכול טוב חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: קצת כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: בערך 2 ליטר יש לך יס או הוט?: הוט יש לך בריכה בבית?: לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לפאמיעם נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: כן נהגת?: כן בן כמה אתה?: 30 אתה בן או בת?: בן נפגשת עם סלבריטי?: כן יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: שחור מה מידת המכנסיים שלך?: XL שיקרת בשאלה למעלה?: לא למה?: ככה האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לא למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: ?????? הייתה פעם בגן חיות?: כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: לא חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: מה ??? חטפו אותך פעם?: אולי , כניראה ישנתי ממש חזק מה החפץ האחרון שגנבו לך?: וואלה לא זוכר מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: פעם אחרונה ?? אתה מעוניין בחבר חדש?: זה שאלה לבנות אתה מאוהב?: כן מה אתה עושה היום בעזרת השם?: כלום בעזרתו מה עשית אתמול?: בדיוק מה שאני עושה היום מה תעשה מחר בעזרת השם?: נגיע לגשר נחצה אותו האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כן טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: כן בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: למה לא , גם ככה יש לי זמן פנוי אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: בעד בעד האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: בטח האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: זה בטוח מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?:כן , יש לו גם שירים יפים אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לא מכיר לדעתך שרית חדד זונה?:שאלה לא לעניין לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: תלוי באיזה חוג האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: לא אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: רק עם אין מקום מקדימה אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אני נוסע במכונית אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: בבוקר אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: לא משנה האם טיפסת פעם על עץ?: כן בנית פעם "מחנה"? כן היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: כן מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: כן ,לא משהוא אכלת שוקולד עם צימוקים?: כן שתית חלב עם עוגיות?: milk and cookies אתה רעב?: כל הזמן ועכשיו?: הממממ .... כן לא בא לך שווארמה?: בטוח , אני לא אוכל את זה בהולנד אתה אוהב עמבה?: קצת אתה יודע ממה עשויה האמבה?: כן , ממנגו אם לא, שאגלה לך?: לא צריך אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. – מ מ נ ג ו ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: עכשיו כבר לא בטוח נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: תודה רבה על המשלוח אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: כן שתית אקונומיקה?: רק בריח לימון שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: לא ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: מה זה השאלות האלה עקץ אותך היום ייתוש?: לא ראיתי יתושים בהולנד איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: כלום מה השיר הראשון ששמעת היום?: לא זוכר זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?: לא חלמתי האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לפעמים האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: לא אוהב חום מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: ב00:00 ולא באזרתו איזה יום היום?: שלישי מה השעה עכשיו?: 09:21 שעון הולנד השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: דוד השם השני?: משה והשלישי?: אלי למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי שאלת באיזה גיל למדת שעון?: זה היה בסוף הקיץ איך?: היה חם קיבלתי מכת שמש באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: בערך באותה תקופה את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: את אישתי התעייפת?: לא את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: כבר עברתי את החוויה הזו התחפשת פעם לשעשועית?: מה זה התחפשת פעם לשוטר?: כן תדגמן בעירום?: רק לאנשים מסויימים תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא נגעת בסם?: כן השתמשת בסם?: כן שתית סבון כלים?: יכול להיות שהיתי קטן הייתי מכין בועות סבון שמת פקק במה?: מה ? הזהירו אותך לא לשים אותו?: מהה?? הוצאת אותו?: מה ??? ברחת פעם מכלב?: כן פחדת פעם מציפור?: כן פחדת פעם מסוס?: לא רכב פעם על גב הוריך?: יכול להיות משכת למישהו במכנסיים?: נראה לי שכן הורדת למישהו את המכנסיים?: יכול להיות התפרצת פעם בשיעור?: כן העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: מה , כבר בוקר השאלון ניגמר?: מה זהוא איזה בעסה

tzvira

New member
קצת עליי

פרטים אישיים לפורמליות מהו שמך המלא? צבי רבינוביץ תאריך לידה: 9.1.77 מקום מגורים ראשי: רחובות , מכון ויצמן כתובת דוא"ל: [email protected] כמה אחים/אחיות: 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף: שותפה לחיים צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור גובה: 185 מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? 40 שנה לך תיזכור איך היא הייתה? בטוח אם בחורה מתי היה החבר הראשון שלכם? יוסי בכינוי YOSIX כמה אקסים\ות כבר ישלכם? אין מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? זה קצת לא פייר הייתי הרבה זמן סטודנט מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? וגם אישתי סטודנטית מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? לקטוף את הירח אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא איך נפרדים בלי לפגוע? לא יודע אני שונא להיפרד אפשר להפרד בלי לפגוע? הכול אפשר עם רוצים מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? -שאלות על עצמך: בן/בת כמה את/ה? 30 עיר לידה: נתניה כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? על אוכל לא מתפשרים כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 1-3 כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? אני עובד עם המחשב מה הכי מפחיד אותך בעולם? עכבישים האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא מה מרגיע אותך? רעש של פיחפוך נחלים מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? שקרנים ותחמנים כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? בערך מהאלבום השני .להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: אין להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: אין זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: אין תחביבים: .עיסוקיך כיום: עובד בחברת ASML -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: אוכל-חלבי או בשרי? חלבי יום או לילה? יום חום או קור? פושר אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? שאלה מוזרה אור או חושך? תלוי למה שוקולד או ריבת תותים? אני אוהב מתוק מוזיקת פופ או רוק? רק מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מלך הסלים מייקל ג'אנק פוד או אוכל מבושל? אוכל סרט או ספר? סרט שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה מחשב או טלוויזיה? מחשב יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד טלפון או פלאפון? פלאפון עבודה או לימודים? גם וגם .אושר או עושר? אושר שמחה או אהבה? שאלה קשה .איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב וטיפשים יום חול או חג? כל יום זה חג אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? פנים , רגליים וחזה צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): צבוב או ירוק שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): הכול שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: אני אוהב מוסיקה ישראלית אין העדפות ספורט אהוב: כדורסל אישיות מוערצת: אין מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנים ותחמנים מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? יושר מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אמינות וכבוד לזולת מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? תמימות מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אוכל שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): פפסי מקס מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? תחנת רכבת שבסוף נגיע לתחנה האחרונה . מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... לא מאמין בו מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? כלום מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא שאלו מי זה היה?: ראה 2 תשובות קודמות אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה לשקר לו למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: רק אמת האם חפרתי על הנושא מספיק?: לא מבין את השאלה הורדתי את השאלות מכאן והלך כי הם היו סטמיות ותודה ליסמין על המעמץ

Raphael2

New member
תכנסי נטלי

תעבירי את השרשור הזה להיות הראשון... עד שיהיו יותר אנשים שיענו עליו וחוץ מזה שהוא חזק ביותר ( ולא שכחתי שאת לא ענית)

נטלייי

New member
מצטערת שלקח לי המון זמן

עניין של חוסר זמן, ועצלנות ביחד. אבל הנה התשובות שלי - פרטים אישיים לפורמליות מהו שמך המלא? נטלי תאריך לידה: 1.12 מקום מגורים ראשי: פ"ת מקום מגורים משני: אין כתובת דוא"ל: [email protected] ניקים אחרים באתרים אחרים: אין כמה אחים/אחיות? 2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שחור גובה: הממ... גמדה
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לא היתה איך היא הייתה? בדמיון היא היתה עדינה וקסומה עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) עם אף אחד מן הסתם מתי היה החבר הראשון שלכם? לפני שנה וגם לא היינו הרבה זמן כמה אקסים\ות כבר ישלכם? אחד מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? לא עשו לי שום דבר רומנטי. עבדתכם הנאמנה ממש לא מנוסה בדברים האלה מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? קניתי מודם לידיד טוב, אומנם זה בשיתוף עם עוד מישהו, אבל עדיין זה יצא יקר מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? אין לי מושג, אני ממש לא שואלת אנשים כמה עלתה המתנה מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? אין לי רעיון כרגע אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא אמרתי אף פעם אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? אותו כנ"ל איך נפרדים בלי לפגוע? אין לי מושג אפשר להפרד בלי לפגוע? לא נראה לי, תמיד זה יפגע איכשהוא מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? בקשר לפרידות? - לנסות להתרחק בלי להסביר למה -שאלות על עצמך: בן/בת כמה את/ה? 26 עיר לידה: פ"ת כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? אם אני עובדת בוקר - 3 ארוחות, אם אני עובדת ערב - 2 ארוחות כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? בין שעתיים לשלוש כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? יותר מידי מה הכי מפחיד אותך בעולם? לאבד את האנשים הקרובים לי האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא ממש האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן מה מרגיע אותך? שירים של אתניקס מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? שמשקרים לי כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? בערך 15 שנה .להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: אין משהו ממש אהוב, אם כבר אז טיפקס להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין משהו מיוחד זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: שרית חדד זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: גם אין ממש, לא ממש מעריצה אומנים חו"לניקים תחביבים: קריאה, שינה, פורומים .עיסוקיך כיום: נציגת שירות לקוחות -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: אוכל-חלבי או בשרי? חלבי יום או לילה? לילה חום או קור? חום אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן אור או חושך? חושך שוקולד או ריבת תותים? שוקולד בענק מוזיקת פופ או רוק? פופ, אם כי כיום אני הרבה יותר פתוחה לרוק על סוגיו מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל סרט או ספר? ספר שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה מחשב או טלוויזיה? מחשב יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד טלפון או פלאפון? אף אחד מהם עבודה או לימודים? עבודה .אושר או עושר? אושר שמחה או אהבה? שניהם .איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי ולב וטיפשיים יום חול או חג? חג שהוא לא ממש חג כמו פורים או עצמאות אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? עיניים, והחיוך שלו צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): כחול על כל גווניו
שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): צל כבד, געגועים, אל תבכי ילדה שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: נשבע של חיים משה
ספורט אהוב: שחיה, לעשות, ממש לא לראות אישיות מוערצת: חוץ מאתניקס אין לי הערצות מיוחדות מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנות מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? דיוק מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אופטימיות מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ביישנות מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): עוף בדבש שאמא שלי מכינה שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): פפסי מקס מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? החיים בסדר אם תחשוב חיובי מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... – אני דתיה אז... מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? אין לי שמץ מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא רלוונטי מי זה היה?: אותו כנ"ל אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אני אגיד לו לך תשאל את אמא שלך
למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי אני נורא ביישנית בקטעים האלה האם חפרתי על הנושא מספיק?: כן
האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן שמת לב שכבר עברתי?: בוודאי אז מה המצב?: הכל טוב, מתחילה לארגן טיול למאי הבא בבלגרד הבנויה
מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: לא זוכרת כרגע, אבל בטוח במיוחד בעבודה אתה צוחק מצחוק?: אני מתפקעת מצחוק בגלל צחוק של מישהו אחר הרכבת פעם פאזל?: הרכבתי פאזלים קטנים יחסית של 100 חלקים, ניסיתי גדולים אבל התייאשתי שיחקת בטטריס?: כן, וזה משחק נורא משעמם ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: בוודאי, בפעם הראשונה ששיחקתי כמה IC יש לך?: איסיקיו? אם כן אז אחד וגם הוא לא פעיל יש לך ICQ? לא מותקן על המחשב אחלה תוכנה!?: תוכנה מעפנה שמת לב שזה היה ייבוש?: נגיד ייבשת פעם אנשים?: לא נראה לי איך?: לא רלוונטי אתה שותה תה?: בוודאי, תה זה הקפה שלי, אני שונאת קפה עם סוכר?: לא בלי סוכר?: כן כמה סוכר?: 2 סוכרזית מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני שעה נדמה לי מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אין לי מושג, ממש מזמן אתה יודע לצייר כלב?: אני לא יודעת לצייר כלום וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: ממש לא השאלון הזה מפחיד?: לא, אבל מתחיל להימאס לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: לא, זה בסדר טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אני מתארת לעצמי שלא

ואילו התשובות שלי../images/Emo66.gif

מהו שמך המלא? איריס שיליאן תאריך לידה: 14.08.79 מקום מגורים ראשי: פ"ת מקום מגורים משני: כתובת דוא"ל: [email protected] ניקים אחרים באתרים אחרים: אין כמה אחים/אחיות? 2 אחים, אני ילדת סנדוויץ גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום דבש צבע שיער? חום גובה: 1.62 מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בחטיבת הביניים איך היא הייתה? נשיקה של ילדים בני 12 עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה: ידיד מתי היה החבר הראשון שלכם? כמה אקסים\ות כבר יש לכם? 1 מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? לא עשו מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? בושם מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? עגילים ושעון מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הכל אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא איך נפרדים בלי לפגוע? לא נראה לי שאפשר אפשר להפרד בלי לפגוע? לא מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? לבגוד בחבר/ה הכי טובים שלך -שאלות על עצמך: בן/בת כמה את/ה? 28 עיר לידה: פ"ת כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ?3 כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 2 כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? 1 מה הכי מפחיד אותך בעולם? מוות האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן מה מרגיע אותך? שירים שקטים של אתניקס מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? שמשקרים לי כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? מהיום שהם קמו .להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: תיסלם להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: שלמה ארצי ויוסי אזולאי זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: אין מישהו ספציפי תחביבים: ספרים, סרטים, מוסיקה, ים, טיולים .עיסוקיך כיום: מתמחה בראיית חשבון וסטודנטית -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: אוכל-חלבי או בשרי? חלבי יום או לילה? גם וגם חום או קור? חום אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן אור או חושך? חושך שוקולד או ריבת תותים? שוקולד מוזיקת פופ או רוק? פופ מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדן ג'אנק פוד או אוכל מבושל? אוכל מבושל סרט או ספר? גם וגם שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד טלפון או פלאפון? טלפון עבודה או לימודים? לימודים קודם אח"כ עבודה .אושר או עושר? אושר שמחה או אהבה? שמחה .איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים?לא זה ולא זה יום חול או חג? חג כי יש חופש אהבה או כבוד? כבוד -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? העיניים צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה:) כחול וכל גווניו שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה: אין לאן ללכת, געגועים, שיש, נדר והיסטריה שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: בוכה בלילות ופס ליום אחד של יוסי אזולאי ספורט אהוב: שחיה אישיות מוערצת: זאב נחמה וכל אתניקס מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנים וצבועים מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? כנות, וכאלה שעושים גם מה שהם אומרים ולא סתם מדברים מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? דיוק וכנות מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? בישנות מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):מקרונים ופסטה שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): נביעות תפוחים מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? יכולים להיות הרבה יותר טובים מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו...מאמינה בו מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? רק דברים טובים מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא נשאלתי מי זה היה?: אף אחד אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אנסה לשנות נושא למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)? האם חפרתי על הנושא מספיק?: מספיק ודי האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן יאללה נעבור הלאה שמת לב שכבר עברתי?: כן אז מה המצב?: בסדר מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: השאלה הזאת אתה צוחק מצחוק?: לפעמים הרכבת פעם פאזל?: בגיל קטן שיחקת בטטריס?: כשהייתי קטנה ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: אף פעם לא שיחקתי כמה IC יש לך?: כנראה שלך אין יש לך ICQ?לא

המשך.....

אחלה תוכנה!?: לא יודעת, לא משתמשת שמת לב שזה היה ייבוש?: מאד ייבשת פעם אנשים?: לא איך?: אתה שותה תה?: כן עם סוכר?: כן בלי סוכר?: לא כמה סוכר?: 1 כפית מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני השאלון מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: בגן אתה יודע לצייר כלב?: לא וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לא השאלון הזה מפחיד?: לא אבל ארוך ומשגע את השכל לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: כן, כן, כן טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: ל...א אז מה המצב עכשיו?: בסדר חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: לא ולא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:לא מספיק יש לך יס או הוט?: הוט יש לך בריכה בבית?: אפילו "שתיים" אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: בתור הולכת רגל יכול להיות שכן נהגת?: כן בן כמה אתה?: תן ניחוש אתה בן או בת?: בת נפגשת עם סלבריטי?: לא יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: שוב חום מה מידת המכנסיים שלך?: 38 שיקרת בשאלה למעלה?:לא למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לא למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: לא שיקרתי הייתה פעם בגן חיות?: כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: לא חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא, אתה מכשפה האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא חטפו אותך פעם?: לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?: את הארנק באוטובוס מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לפני מספר חודשים מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: לפני חצי שנה אתה מעוניין בחבר חדש?: יכול להיות אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: רואה את התכנית האהובה עלי בטלוויזיה (CSI) מה עשית אתמול?: עבדתי מה תעשה מחר בעזרת השם?: אלך לעבוד האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:שקיעה טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: כאילו שתשאל אותי אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: סתם האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: מתי שהוא האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מאד מאד מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כן לדעתך שרית חדד זונה?:לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?:לא האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:כן האם הרגשת פעם בודד נפשית?:לא האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:לא האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא קרה לך שנשברה לך ביצה?:כן זרקת זבל מחלון במכונית?:לא אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:לא אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:לא ולא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:ביום כי רואים את הנוף אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה האם טיפסת פעם על עץ?: לא בנית פעם "מחנה"? כן היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?:כן עבדת פעם?:כן מילצרת פעם?:לא שתית פאנטה בטעם ענבים?:כן אכלת שוקולד עם צימוקים?:לא שתית חלב עם עוגיות?:לא אתה רעב?:לא, רק עכשיו אכלתי ועכשיו?:לא לא בא לך שווארמה?:לא אתה אוהב עמבה?:לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?:כן, ממנגו אם לא, שאגלה לך?:לא רלוונטי אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: מתי שהוא נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: מעיפה אותו בחזרה החוצה דרך החלון אכלת מרשמלו עם שיפודים?:כן אתה אוכל בעמידה?:לא שתית אקונומיקה?:לא שתית קליה?:משוגע אכלת אבנית?:לא, לא, לא...... ציחצחת היום שיניים?:כן ליקקת היום את שיערך?:לא עקץ אותך היום ייתוש?:לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?:כל מיני שירים שיש במחשב מה השיר הראשון ששמעת היום?:אמריקה ב MP4 זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?:לא חלמתי האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:כן מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: אחרי התכנית האהובה עלי איזה יום היום?: רביעי מה השעה עכשיו?:21.00 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:עינבל השם השני?:יוסי והשלישי?:אלן למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: ידיד טוב שלי באיזה גיל למדת שעון?: לא זוכרת איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: בגן את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:את שחר הנכד של דודה שלי (בן 3) התעייפת?: כן מאד את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?:לא התחפשת פעם לשעשועית?:לא, מה זה? התחפשת פעם לשוטר?: כן בפורים תדגמן בעירום?:לא, בעד שום הון בעולם תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?:לא ולא ולא נגעת בסם?:לא השתמשת בסם?:לא שתית סבון כלים?:טרלאללה שמת פקק במה?:??????????? הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?:כשהייתי קטנה פחדת פעם מציפור?:לא פחדת פעם מסוס?:לא רכב פעם על גב הוריך?:כן משכת למישהו במכנסיים?:לא הורדת למישהו את המכנסיים?:לא התפרצת פעם בשיעור?:לא העליבו אותך פעם?:לפעמים, אבל הכל חזר אליהם בחזרה מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: על החופשה באילת השאלון ניגמר?:איזה כיף

KeLeMeNcY

New member
זה בסדר אף אחד לא ענה לי במסן

כי הקטע זה שכולם עונים ביחד, לא רק בשביל הסקרנות שלי חחח

למעלה