שימו לב לזה....

Raphael2

New member
לא צריך לריב

אפשר להשקיע... אבל תאכלס זה לוקח יותר מחצי שעה... ובכיף, מי שרוצה לשתף את האחרים ולהכיר קצת יותר את האחרים, למה לא גם ככה רוב הזמן אי יותר מידי מידע חדש על הלהקה

חח איזה מצחיקים...

תמיד שמתחילים להיתווכח אנשים חושבים שאנחנו רבים...ואתם צודקים אבל חצי שעה של שאלון ניראה לי קצת יותר מדי...

izhak2803

New member
יסמינו'שקההה נראה לי שקצת התחרפנתת..מאיפה ..

הכוח לכתוב את כל הדבר הזהה??????!!!!!!!!!!! ועוד משהוו...ההתאחדות לכדורגל היא אדומה של הפועל וצריך לשרוף אותההה אבי לוזוןן מתתתתתת!!!!!!!111 והאימפריה שלנו כבר חזרה ולא יעזור לכל האדומים מהפועלל...יאללה בית"רררררררררר!!!!!!!!!!!!1 מצטער אבל הייתי חייב להוציא את העצבים שליי....כוסאומוו עם המדינה הזאת כברר ששונאת ימניים מזרחיים ואוהדי בית"רררררר

N D S

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איציק ..אהבתי .

Raphael2

New member
עזוב, לא שווה את המאמץ ההתאחדות האלו...

חארות, ידוע כבר שנים... 4 משחקים!!! מה עם הערבים שעשו אותו הדבר יומיים לפנינו... אבל למה לדפוק את הקבוצות האחרות אם אפשר לדפוק אותנו.. אבל אנחנו לא נישבר אל מולם

חחח מצחיק אה..?

בפורום של אתניקס במקום שידברו על הלהקה מדברים על כדורגל ושאלונים...עם אין מידע ואין דיון עליהים עדיף שלא תירשמו כלום...יש פורום לבית"ר תיכנסו אליו וזהו...

KeLeMeNcY

New member
זה בסדר יש לי ולהם אישור

לכתוב על מה שבא לנו בכל פורום יש אוף-טופיק, אנחנו לא הולכים עם ראש בקיר ועל מה נדבר? על זה שבאסה שאין תאריך לדיסק, אין הופעות ועוד לא יצא סינגל אחד? יש לך בעיה, לא מתאים לך, אל תקרא, אני, בתור וותיקה מהפורום-מרשה לי ולהם!
תזרום קצת משה

זה לא קשור לליזרום...

זזה פורום של אתניקס לא של דברים אחרים...מלא שאלון זה עוד משהו ...כי זה לכולם...אבל כדורגל שזה לא לכולם...אז שייקחו איי סיי קיו או משהו אחר לא יודע...אבל שלא ידברו בפורום...

N D S

New member
משה זה משהו חד פעמי - אל תקח את זה קשה ../images/Emo8.gif

izhak2803

New member
נראלי או שמשה קצת כועס עליי?...

משה למה אתה מתעצבן ?...מה יש לדבר על הלהקה עוד?..מדברים על הלהקה כשזזים עניינים?..בזמן כזה שלא זז כלום על מה תדבר ?..באיזה צבע העגיל של יורם פויזנר?... אני מצטער שוב אבל הייתי חייב להוציא את העצבים שהביאו לי המדינה המפגרת הזאתי וההתאחדות המפגרת הזאתיי... וכל אחד שמגיב להודעה הזו אני מבקש שיכתוב בסוף ככה..!! "גם אני מעריץ של אתניקסס...ויאללה בית"ררררררר..." אני מבקש שתשתדלו למלא בקשתי זו... ונשמות קדימה זרמווו לא חייב לדבר רק על אתניקס ...חחחח(רק שבטעות לא ידקרו אותי על מה שאמרתי עכשיוו.)

izhak2803

New member
נראלי או שאדון משה קצת כועס עליי?...

משה למה אתה מתעצבן ?...מה יש לדבר על הלהקה עוד?..מדברים על הלהקה כשזזים עניינים?..בזמן כזה שלא זז כלום על מה תדבר ?..באיזה צבע העגיל של יורם פויזנר?... אני מצטער שוב אבל הייתי חייב להוציא את העצבים שהביאו לי המדינה המפגרת הזאתי וההתאחדות המפגרת הזאתיי... וכל אחד שמגיב להודעה הזו אני מבקש שיכתוב בסוף ככה..!! "גם אני מעריץ של אתניקסס...ויאללה בית"ררררררר..." אני מבקש שתשתדלו למלא בקשתי זו... ונשמות קדימה זרמווו לא חייב לדבר רק על אתניקס ...חחחח(רק שבטעות לא ידקרו אותי על מה שאמרתי עכשיוו.)

אני לא מאמינה שאני מתחילה את זה

ונראה לי שזה רק בגלל השביתה (והעובדה שיסמין מבקשת נורא יפה): קובץ מצורף - תפוז לא נותן לשלוח תשובות לשאלון ארוך כל כך... יו מתיש, ביי כולם

KeLeMeNcY

New member
ליאורררררררררר

איזה מגניב את תותחית! בינינו, זה חווית אקסטרים, קצת כמו רכבת הרים ממש ארוכה עם הרבה לופים... את לא יוצאת כמו שנכנסת! נהניתי לקרוא!! (אגב, זה גם חוויה לקרוא) אגב- מי שחשוב שבשביל זה צריך סבלנות- מוזמן לנסות לענות ללקוח מירס בטלפון ואז הוא יראה מה זה סבלנות! חיחיחיחי

Raphael2

New member
יפה יפה...

תאמת שדי מגניב מה אנשים עונים על השאלות....

tzvira

New member
קצת עליי

פרטים אישיים לפורמליות מהו שמך המלא? צבי רבינוביץ תאריך לידה: 9.1.77 מקום מגורים ראשי: רחובות , מכון ויצמן כתובת דוא"ל: [email protected] כמה אחים/אחיות: 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף: שותפה לחיים צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור גובה: 185 מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? 40 שנה לך תיזכור איך היא הייתה? בטוח אם בחורה מתי היה החבר הראשון שלכם? יוסי בכינוי YOSIX כמה אקסים\ות כבר ישלכם? אין מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? זה קצת לא פייר הייתי הרבה זמן סטודנט מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? וגם אישתי סטודנטית מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? לקטוף את הירח אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא איך נפרדים בלי לפגוע? לא יודע אני שונא להיפרד אפשר להפרד בלי לפגוע? הכול אפשר עם רוצים מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? -שאלות על עצמך: בן/בת כמה את/ה? 30 עיר לידה: נתניה כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? על אוכל לא מתפשרים כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 1-3 כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? אני עובד עם המחשב מה הכי מפחיד אותך בעולם? עכבישים האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא מה מרגיע אותך? רעש של פיחפוך נחלים מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? שקרנים ותחמנים כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? בערך מהאלבום השני .להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: אין להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: אין זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: אין תחביבים: .עיסוקיך כיום: עובד בחברת ASML -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: אוכל-חלבי או בשרי? חלבי יום או לילה? יום חום או קור? פושר אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? שאלה מוזרה אור או חושך? תלוי למה שוקולד או ריבת תותים? אני אוהב מתוק מוזיקת פופ או רוק? רק מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מלך הסלים מייקל ג'אנק פוד או אוכל מבושל? אוכל סרט או ספר? סרט שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה מחשב או טלוויזיה? מחשב יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד טלפון או פלאפון? פלאפון עבודה או לימודים? גם וגם .אושר או עושר? אושר שמחה או אהבה? שאלה קשה .איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טובי לב וטיפשים יום חול או חג? כל יום זה חג אהבה או כבוד? אהבה -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? פנים , רגליים וחזה צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): צבוב או ירוק שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): הכול שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: אני אוהב מוסיקה ישראלית אין העדפות ספורט אהוב: כדורסל אישיות מוערצת: אין מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנים ותחמנים מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? יושר מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אמינות וכבוד לזולת מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? תמימות מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אוכל שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): פפסי מקס מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? תחנת רכבת שבסוף נגיע לתחנה האחרונה . מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... לא מאמין בו מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? כלום מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא שאלו מי זה היה?: ראה 2 תשובות קודמות אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה לשקר לו למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: רק אמת האם חפרתי על הנושא מספיק?: לא מבין את השאלה הורדתי את השאלות מכאן והלך כי הם היו סטמיות ותודה ליסמין על המעמץ

למעלה