שימו לב לזה....

נטלייי

New member
והחלק השני -

אז מה המצב עכשיו?: בסדר חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא מספיק יש לך יס או הוט?: הוט יש לך בריכה בבית?: כן בטח, גם ג'קוזי אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: להולכי רגל כן, אבל רק כשהכביש ממש ריק נהגת?: כן בן כמה אתה?: 26 אתה בן או בת?: הממ.. לפי מיטב ידיעתי בת נפגשת עם סלבריטי?: כן יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: שחור מה מידת המכנסיים שלך?: שאלה הבאה שיקרת בשאלה למעלה?: לא למה?: כי לא עניתי עליה האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לא למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: לא רלוונטי הייתה פעם בגן חיות?: כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: לא חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: הזוי חטפו אותך פעם?: בוודאי, כל יום מה החפץ האחרון שגנבו לך?: לא זוכרת, אני די שומרת על הדברים שלי מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: Never מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: לפני שנה אתה מעוניין בחבר חדש?: כן אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: היום נגמר מה עשית אתמול?: עבדתי מה תעשה מחר בעזרת השם?: אני יעבוד האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כן טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: נגד אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי בא לי האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: מקווה מאוד האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מאווווד מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: סביר להניח אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן לדעתך שרית חדד זונה?:לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: בוודאי האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: ברור האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: לא אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: מעדיפה שלא אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: ממש לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: ביום אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: קרלו האם טיפסת פעם על עץ?: לא בנית פעם "מחנה"? לא היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: כן מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא איכס אכלת שוקולד עם צימוקים?: לא שתית חלב עם עוגיות?: לא אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: ממש לא, לא אוהבת בשר בלילה אתה אוהב עמבה?: מאוד אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. – אוי לא ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: מקווה מאוד נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אתה הזוי, לא הוא, אתה אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: כן שתית אקונומיקה?: לא שזכור לי שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: לא ציחצחת היום שיניים?: בוודאי ליקקת היום את שיערך?: איכס לא עקץ אותך היום ייתוש?: היום לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: יצאנו אט – אתניקס ויפה ירקוני מה השיר הראשון ששמעת היום?: לא זוכרת זימזמת היום?: כמובן מה חלמת היום?: לא זוכרת האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא יותר מידי האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: כן, עדיף מהקור מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: עוד שעה בערך איזה יום היום?: שני, אוטוטו שלישי מה השעה עכשיו?: 23:27 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: ירון השם השני?: אורי והשלישי?: אופיר למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: שאלה טובה באיזה גיל למדת שעון?: מאיפה אני זוכרת איך?: לא רלוונטי באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: שאלות קשות את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: את בעלי לעתיד, שאין לי מושג מי זה עדיין התעייפת?: מאוד את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: בוודאי התחפשת פעם לשעשועית?: לא התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: ממש לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?: לא שתית סבון כלים?: אולי כשהייתי קטנה, ממש לא זוכרת שמת פקק במה?: בכלום הזהירו אותך לא לשים אותו?: לא רלוונטי הוצאת אותו?: אותו כנ"ל ברחת פעם מכלב?: לא ממש ברחתי פחדת פעם מציפור?: לא פחדת פעם מסוס?: לא רכב פעם על גב הוריך?: סביר להניח כשהייתי ילדה משכת למישהו במכנסיים?: לא הורדת למישהו את המכנסיים?: לא התפרצת פעם בשיעור?: לא העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: אוף, עבודה השאלון ניגמר?: תודה לאל

KeLeMeNcY

New member
שימו לב לזה....

שאלון, אמנם מאד ארוך ולא ידוע מהיכן הגיע אבל יש שם להקה שמוזכרת הרבה משום מה
לכן לדעתי אנחנו צריכים לענות על שאלון כזה גם, כי כל מי שענה אמר שהוא לא מעריץ את אתניקס! צריך לעשות חוויה מתקנת גם אם זה קצת ארוך... תהנו: פרטים אישיים לפורמליות מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים ראשי: מקום מגורים משני: כתובת דוא"ל: ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? איך היא הייתה? עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) מתי היה החבר הראשון שלכם? כמה אקסים\ות כבר ישלכם? מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? איך נפרדים בלי לפגוע? אפשר להפרד בלי לפגוע? מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? -שאלות על עצמך: בן/בת כמה את/ה? עיר לידה: כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? מה הכי מפחיד אותך בעולם? האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? מה מרגיע אותך? מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? .להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: להקה אהובה ביותר מחו"ל: זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: תחביבים: .עיסוקיך כיום: -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: אוכל-חלבי או בשרי? יום או לילה? חום או קור? אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? אור או חושך? שוקולד או ריבת תותים? מוזיקת פופ או רוק? מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? ג'אנק פוד או אוכל מבושל? סרט או ספר? שתייה-אלכוהולית או רגילה? מחשב או טלוויזיה? יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? טלפון או פלאפון? עבודה או לימודים? .אושר או עושר? שמחה או אהבה? .איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? יום חול או חג? אהבה או כבוד? -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: ספורט אהוב: אישיות מוערצת: מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב עמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: השאלון ניגמר?:

KeLeMeNcY

New member
וואוווווווווו כל הכבוד נטלי

כל אחד שעונה אני מתרגשת זה כל כך כיף לקרוא ולדעת שהשקעתם מזמנכם אני נהנית!

KeLeMeNcY

New member
יש פה חדשים אז

קדימה לעבודה ומספיק עם הודעה של שורה!

N D S

New member
יסמין כל הכבוד על ההשקעה בכתיבת השאלון ../images/Emo13.gif

קראתי את השאלון מתחילתו ועד סופו במלוא הסבלנות ומבחינתי את יכולה להיות כבר סופרת או משוררת .
כל הכבוד לך על ההשקעה.

KeLeMeNcY

New member
שני דברים..

לאף אין פטור, בטח לא לך איש הודעות השורה.. דבר שני, תודה על המחמאות אבל את השאלון לא כתבתי רק את התשובות חח

N D S

New member
בוקר טוב יסמין , מה שלומך ?

אני לא בחור תמציתי כמו שחשבת

Raphael2

New member
אהלן אהלן

פרטים אישיים לפורמליות מהו שמך המלא? רפאל בנדלאק תאריך לידה:24/10/83 מקום מגורים ראשי: הורים גרים בירושלים מקום מגורים משני: בית חירות (צמוד ל-M הדרך) כתובת דוא"ל: [email protected] ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? סה"כ 5 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: 1.80 מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? גיל 18 איך היא הייתה? טובה בתור ראשונה אני מתאר לעצמי עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) חברה מתי היה החבר הראשון שלכם? אז כמה אקסים\ות כבר ישלכם? לא זוכר מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? לא לפורום זה מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? ארוחה (לא משנה איפה...) מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? אני לא טוב בזה... מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? למות (בשביל הקרובים ולמען ארצנו) אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא איך נפרדים בלי לפגוע? מסתבר שאין דרך אפשר להפרד בלי לפגוע? כנ"ל מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? להגיד לחברה שהיא שרמוטה (אבל היא באמת הייתה) -שאלות על עצמך: בן/בת כמה את/ה?23 עיר לידה:פריס כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? משתדל 3 כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 0 כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? תלוי בימים (בממוצע כ-5 שעות בשבוע) למרות שממוצע עולה עכשיו כשאני ממלא את השאלון הזה... מה הכי מפחיד אותך בעולם? אין כזה האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? כן האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן מה מרגיע אותך? סקס סמים וטל מוסרי מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? הדף קצר מידי לזה כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? מאז הדיסק ב-95 .להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: מופע הארנבות של דק' קספר להקה אהובה ביותר מחו"ל: ביטלס זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: קורין אלאל זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: פול מקארטני תחביבים: .עיסוקיך כיום: סטודנט -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: אוכל-חלבי או בשרי? בשרי רק כשהבשר איכותי... א םלא אז חלבי יום או לילה? שעות הדמדומים חום או קור? הכל הולך אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? ברור שסופרמן אור או חושך? תלוי מה עושים... שוקולד או ריבת תותים? ריבה מוזיקת פופ או רוק? רוק מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? פלה ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל סרט או ספר? סרט שתייה-אלכוהולית או רגילה? אלכוהולית (בעיקר ויסקי) מחשב או טלוויזיה?לא זה ולא זה יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד טלפון או פלאפון? לא זה ולא זה עבודה או לימודים? חיית עבודה, אבל בלימודים אצלנו צוללים אז זה בעיה .אושר או עושר? אושר שמחה או אהבה? שמחה .איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טוביי לב וטפשים (ברי אני צריך לאהוב את עצמי) יום חול או חג? חול אהבה או כבוד? כבוד (הצד המרוקאי מדבר) אבל לא כבוד עצמי -שאלות כלליות על העדפות,אמונות,וטעם אישי שלכם: מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/פנים של בן/ת המין השני? עיניים ושפתיים צבע אהוב(אפשר לתת גם כמה): אדום (ולא לספר לאוהדי ביתר) שיר אתניקסי אהוב(אפשר לתת גם כמה): ימי ניסים שיר ישראלי אהוב,לא של אתניקס: קשה מידי ספורט אהוב: כדורגל, והאקי-סק אישיות מוערצת: איל קיציס וטל פרידמן מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? התלהבות יתר מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? נחמדות מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? לא עונה (אתם צריכים לשפוט) מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? לא עונה (כנ"ל) מאכל אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אנטריקוט ולזניה שתייה אהובה ביותר(אפשר לתת גם כמה): ויסקי גיימיסון מה את/ה חושב/ת בכלליות על החיים בעולם הזה? אין עבודה אין שפה... קשה קשה מה היא דעתך הכללית על אלוהים?מה היחס שלך אליו?הרגש שלך אליו... זורם.. די נחמד איתו מה לדעתך יש אחרי החיים כאן,אם בכלל? עולם שכולו טוב המשך יבוא...

Raphael2

New member
זה ההמשך שלא נכנס בפעם אחת

- מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?: שלום שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: כן מה ענית?: עם חסידה מי זה היה?: לעצמי אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: חסידה למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: זה האמת האם חפרתי על הנושא מספיק?: עוד לא האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: לא, אני אוהב חסידות שמת לב שכבר עברתי?: הם מגניבות, מה לעשות אז מה המצב?: יאללה מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: מה המצב אתה צוחק מצחוק?: ברור הרכבת פעם פאזל?: ברור שיחקת בטטריס?: ברור ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: לא, אי אפשר.... מי שאומר כן זאת בורות כמה IC יש לך?: מה זה IC? אולי IQ הכוונה... יש לך ICQ? כן אחלה תוכנה!?: פעם אהבתי אותה... אבל כבר לא משתמשים בזה שמת לב שזה היה ייבוש?: לא ייבשת פעם אנשים?: כן איך?: ככה אתה שותה תה?: רק נענע של עלים בלבד, שתיים סוכר עם סוכר?: חובה בלי סוכר?: לא זוכר מה עניתי כבר כמה סוכר?: 2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: עכשיו מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: לפני כחצי שנה (ולא משנה באיזה צורה) אתה יודע לצייר כלב?: לא וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לא, שונה חתולים השאלון הזה מפחיד?: לא לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: דווקא נהנתי טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: מה? אז מה המצב עכשיו?: יאללה חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: גם לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: בקבוק וחצי יש לך יס או הוט?: אין TV יש לך בריכה בבית?: בטח, לא בבית בחדר ליד השולחן פול אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומותיים יש לך עדיין שגיאות כתיב?: כשכותבים מהר ולא שמים לב נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: כן נהגת?: כן בן כמה אתה?: גם את זה עברנו כבר אתה בן או בת?: טרנס נפגשת עם סלבריטי?: בארבע עיניים? לא, תמונות לא חסר יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: גם את זה עברנו מה מידת המכנסיים שלך?: אלוהים יודע... שיקרת בשאלה למעלה?: לא למה?: אני באמת לא זוכר אף פעם האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: ברור למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: כל גבר יכול להבין למה הייתה פעם בגן חיות?: המון חשבת פעם שאתה מאומץ?: עדיין חשבת פעם שאמך מכשפה?: אבא, הולך? האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: אני יודע חטפו אותך פעם?: כן, במסיבת שחרור מה החפץ האחרון שגנבו לך?: איבוד זה נחשב? מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לפני 4 חודשים מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אף פעם, לא בקטע אתה מעוניין בחבר חדש?: לא בקטע אתה מאוהב?: בחבר??? מה אתה עושה היום בעזרת השם?: הולך לצלול ב-10:30 מה עשית אתמול?: צללתי והייתי בים מה תעשה מחר בעזרת השם?: אני מקווה שכולם הבינו את המוטיב (ככה זה בשביתה) תענוגות האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: זריחה יותר יפה, אבל רואים אותה רק בים המלח ממש מדהימה טיפסת פעם על גדר?: כל יום אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: ברור שלא (עצלנות) בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: יש לי ברירה אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי אני נהנה... ואני צריך למלא לעצמי את הזמן עד הצלילה האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: תאכלס? לא האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: קצת.. אבל לא יותר ממני אם אני עונה עליו מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: תשאלי את עצמך שמעת פעם את מתי כספי?: כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: ברור, מאהבה מעבר לפינה לדעתך שרית חדד זונה?: הייתה מתה שהיו משלמים לה על זה לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: תלוי אצל מי האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: ברור האם הרגשת פעם בודד נפשית?: תמיד האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: לא אוהב את זה האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:חלילה!!!!!!! איך אפשר להשוות??? קרה לך שנשברה לך ביצה?: כשאני שובר אותה זרקת זבל מחלון במכונית?: בן זונה מי שעושה את זה אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: תלוי אם יש לי כוח להגיע עד לשם אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לא משנה... אני יושן בשניהם אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: לא שותה שוקו האם טיפסת פעם על עץ?: ברור בנית פעם "מחנה"? ברור היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?: בני עקיבא עבדת פעם?: לא... אני קוטף את הכסף מהעץ בגינה מילצרת פעם?: עדיין שתית פאנטה בטעם ענבים?: פעם אחת יותר מידי אכלת שוקולד עם צימוקים?: אחותי מכינה שתית חלב עם עוגיות?: לא אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: אחרי הצלילה יבוא אתה אוהב עמבה?: רוטב מנגו אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אוקיי אם לא, שאגלה לך?: חייב לענות על זה אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. לא צריך ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: אוטוטו, לא? נכון, כי הצצת! לא כי רואים בצד שמאל אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: בלי ללכלך אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אין דבר כזה להגיד לא, במיוחד לא אחרי יום העצמאות אתה אוכל בעמידה?: כן שתית אקונומיקה?: מה אני כמוך שתית קליה?: כן אכלת אבנית?: נו ברור, הרי כל אחד היה אצל רופא שיניים להסרת אבנית ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: לא עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: את החבר החופר מה השיר הראשון ששמעת היום?: לא שמעתי זימזמת היום?: בטח- "איזה בלאגן איזה בלגן זונה דופקים בכסף סטודנטים בחינם" כבר מאז ההפגנה אני מזמזם את זה מה חלמת היום?: לא זוכר האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: תמיד האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: כן, למה יש ים מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: כן, מאוחר מאוד איזה יום היום?: שאלה קשה מה השעה עכשיו?: עשר השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: יואב (יושב לידי) השם השני?: יואב (יושב לידי) והשלישי?: יואב (אותה הסיבה) למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באמת צריך לענות על זה באיזה גיל למדת שעון?: 0 איך?: הורים באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: הרבה בצרפתית וספרדית ועברית את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: את פמלה אנדרסון התעייפת?: תאמת שלא את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: מה אני בחורה התחפשת פעם לשעשועית?: עוד לא... אבל אחלה רעיון התחפשת פעם לשוטר?: נראה לי תדגמן בעירום?: בשביל מספיק כסף, כן תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: רק אם אני נותן ולא מקבל נגעת בסם?: אסור לענות על זה באתר פתוח השתמשת בסם?: כנ"ל (מי שרוצה תשובה מוזמן להתקשר) שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?: לא הבנתי את השאלה הזהירו אותך לא לשים אותו?: כנראה שלא הוצאת אותו?: אולי ברחת פעם מכלב?: פעם פחדת פעם מציפור?: לא פחדת פעם מסוס?: לא, גם לא מהסוסים של המשטרה במשחקים של ביתר רכב פעם על גב הוריך?: כן משכת למישהו במכנסיים?: חובה הורדת למישהו את המכנסיים?: חובה התפרצת פעם בשיעור?: הרבה העליבו אותך פעם?: הרבה מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: עליך? השאלון ניגמר?: פיינלי

Raphael2

New member
מה זה welcome??

תמיד הייתי פה... לא? יאללה בכיף.. אבל איך אני היחיד שמילא

KeLeMeNcY

New member
אז משה וכל חברי הפורום, כמה נק' למחשבה

א. לא נהוג לדבר בשם כולם ב. בעבר כל משתתפי הפורום מילאו את השאלון שהיה, נהנו וחלקם גם הודו לי ג. לדבר רק על אתניקס? למה שלא יהיה בינינו גיבוש מינימלי, לפחות בפורום? ד. א-ף אחד לא יותר מדי עסוק בשביל להשקיע חצי שעה במילוי השאלון (זה לכל מי שלא מילא) ה.אנשים תמלאו שאלון, כי אחר כך לבקש דברים בשבילכם זה מאד קל.. ו.WELCOME, אפרופו דיבור על אתניקס ו"ברוכים הבאים לישראל", זה ברוך הבא...

לא הבנת אותי...

אני חושב שעם זה פורום של אתניקס צריך לדבר על הלהקה ולא על שאלון...

למעלה