שימו לב! הערב מחלקה שינה תאריך...

שימו לב! הערב מחלקה שינה תאריך...

הערב מחלקה ייערך ב 1.6 ולא ביום רביעי הקרוב.. המשך שבוע טוב!:)

abalaba2

New member
הודעות אגודה

מצ"ב עידכון שבועי: יום ב': יום הסטודנט!! שלומי שבת, שלומי סרנגה, תיסלם באיחוד ו... האחד והיחיד- שלמה ארצי! פתיחת שערים ב15:00 יום ג': ערב מגזרים- בבית הסטודנט יום ה': שידור משחק מכבי תל אביב בכדורסל בבית הסטודנט. סיור לילי בירושלים- לרגל יום ירושלים. בתכנית: תצפית לארמון הנצי"ב, סיור אל שערי העיר העתיקה דרך שכונת אבו-תור וסיום ברובע היהודי. יציאה משער רכב בשעה 22:30. ניתן להירשם עד יום רביעי בדלפק האגודה, מחיר: 20 ש"ח לחבר אגודה, 50 ש"ח לאורח וסטודנט שאינו חבר אגודה. שבת: שבת קמפוס לרגל יום ירושלים. כרטיסים לסעודות שבת אפשר לקנות בדלפקי האגודה עד יום חמישי ב12:00. 45 ש"ח לאורח. 30 ש"ח לחבר אגודה. שבוע טוב! -- יסכה סבג רכזת נציגי מחלקות אגודת הסטודנטים אונ' בר אילן 054-7499224 [email protected]

Eדו

New member
חברים נא

להגיע ליום מחלקה זאת האפשרות הכמעט יחידה שלנו להוציא מכם עוד כמעה שקלקלים... כי הרי אכפת לנו מהסטטוס שלכם וכמובן שאנחנו מתאמצים קודם לדאוג לכם כראוי לנבחרי הציבור

abalaba2

New member
עידו

במידה ולא שמת לב/ לא מכיר את הפורום הזה ולא נמצא בו הרבה: תחשוב שיש הדגשה למילים הבאות כי אני מתעצל להדגיש. בפורום זה ל א א ו ה ב י ם א ת ה א ג ו ד ה ! ! ! ! ! ! אף פעם לא אהבנו, ולא נראה לי שנשאר זמן בשביל שנאהב. אם חיפשת מקום להוציא תיסכול על האגודה אז הגעת למקום הנכון, רק בבקשה שני דברים, 1. לשמור על תרבות כתיבה נאותה (בלי קללות/ נאצות/ הסתה לרצח [ וזה בשביל המחלקה היהודית בשב"כ, סתם ככה לא מפריע לי]). 2. לא לרדת על חברי הפורום בנושא האגודה, הם לא בדיוק ממקבלי ההחלטות בבנין 107. יום טוב.

Eדו

New member
אבאלה

במידה ואתה יותר מדי נמצא פה איפה בדיוק אתה רואה קללות נאצות והסתות ? והאם אתה חושב שיש לך את הזכות לנסות להשתיק דעות שקצת לא נעים לשמוע ? אני חושב שהיהדות שלך תומכת בדמוקרטיה בצורה מאד פתוחה ככה שאין שום בעיה להביע דעות קונקרטיות ! בכל מקרה אל תיקח כלום בצורה אישית..אתה יודע זה סוף התוארררררררר

abalaba2

New member
גיסנו

אני לא יודע איפה אתה חושב שיש השתקה, אם היינו רוצים פשוט היינו חוסמים אותך... ושוב, אתה מוזמן לכתוב רק לא לפגוע באף אחד, וגם אם יש דעות שלא נעים לשמוע יש צורה לכתוב אותם ולזה התכוון המשורר.

למעלה