שימו היטס

שימו היטס

יש עכשיו דואטים ולזאתי יש הרבה דואטים אז בטוח יהיה ייאייייייי היה קודם ת'שיר המושלם של H & Steps מתההההה עליהםםםםםםם אה ודיברו על ג'ניפר בTRL או משו ואממממממ..... גאדדד הפורום יבשששששש

Lopezit

New member
קיבלתי תשובה בקשר לניהול...

אמרו לי לתאם עם מישהי בטלפון שאני ייסע לראיון ברמת גןןןןן!!!!!!!!! ואט דה פאק?!?!?! איך אני יגיע לשם?!?!?!?!

רמת גן לא מעניינתתתת אני רוצה

אירוויזיווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בריאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שירררררררררררררררר כריסססססססססססססססססססססססססססססס אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זכינוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יומולדתתתתתתתתתתתת לג'יללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 15555555555555555555555555555555555555555555555555555555 הסבר מחררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לאאאאא מסולגתתתתתת משפטטט רצוףףף אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בריאןןןןןןןןןןןןןןןןןן שמחחחחחחחחחחחח אנייייייי מחההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

QueIronia

New member
בטח אמרו לך לתאם עם

אפרת
אני חושב שהימים שהיא מקבלת אנשים לראיונות זה ראשון ושלישי. את צריכה להגיע באוטובוס מראשל"צ לעזריאלי. בעזריאלי קחי קו 51 (דן) ותרדי בתחנה שנמצאת מאלכסון למקום שנקרא "מכון מור" (אם תהיתם - זה לא בית זונות, למרות שזה נשמע ככה...). תשאלי איפה זה רחוב בן-גוריון, ותמצאי את המקום (רמז - אל תצפי לבניין גדול ומיוחד...)

למעלה