שימוש במחשב נייד

seaboy

New member
שימוש במחשב נייד

שלום, אני מעוניין להתחיל כדי ג'יי. אני רוצה להשתמש במחשב נייד כמפעיל המוזיקה שלי. אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להשתמש כך. תודה מראש

MeiDanG

New member
אתה צריך תוכנה

לתקלוט, אני ממליץ על Traktor DJ Studio 3. תוכנה מצוינת שיש בה כ-ל מה שאתה צריך. אם בא לך להשקיע קצת יותר תקנה קונטרולר (מכשיר שבעזרתו אפשר לשלוט בתוכנה בידיים) יש את הBCD2000 של ברינגר. פשוט,זול אבל ממש קטן. :\

seaboy

New member
תודה ועוד משהו..

איך אני משתמש במחשב בכך שבאוזניות אני אשמע את אחד הקומפקטים ואת השליטה המלאה אני אשמע ברמקולים? תודה ויום טוב.

MeiDanG

New member
מה שאתה מתכוון

נקרא PFL- Pre Fader Listen בעזרתו אפשר לשמוע באוזניות את הקומפקט בלי שהוא יושמע ברמקולים. (הסלייד של הווליום למטה).

seaboy

New member
...אוקי אך,

אין אפשרות לעשות זאת בלי לקנות כזה דבר יקר?

MeiDanG

New member
אין אפשרות כזו בתוכנה

עיקרון הפונקציה הזו היא להביא את הטרק לזמן המדויק שממנו אתה רוצה להתחיל. בתוכנה כמו Traktor אתה פשוט רואה את הגרף של הטרק מול העיניים, ואתה רואה את הכניסה. בתוכנה הרבה יותר פשוט לבצע סט.

אם יש לך חיבור USB בהרבה תוכנות יש אפשרות..

להחבר לשם כרטיס קול חיצוני נוסף שהוא יפעיל את האוזניות ובכרטיס השני תשלוט בוואליום החיצוני.. אבל לצערנו הרבה לא בכל תוכנה...

גויבא

New member
זה רק אני או ש

אף אחד לא שם לב לחסרון האדיר שיש בתוכנות DJ? בגלל שאתה מוגבל לעכבר, אתה בעצם מוגבל לפעולה בודדת בכל רגע נתון. אי אפשר לגעת במיד ובבס באותו זמן. אי אפשר לעשות פייד ועוד משהו באותו זמן. בקיצור, לא משהו.

MeiDanG

New member
בשביל זה

המציאו את הקונטרולר.

למעלה