שימושי מחשב

שימושי מחשב

מישהו יודע כמה זה עקרוני להיות בקבוצה שאתה רשום אליה בשימושי מחשב / בכלל?

אחותי המכוערת בעליל

אם תנסחי את השאלה שלך בזהירות וביעילות , קיים הסיכוי שאצליח להבין מה לעזעזל את רוצה ?

tutiris

New member
את מתכוונת לנוכחות?

אין חובת נוכחות בקורס שימושי מחשב. לגבי קורסים בכלל- תלוי במרצה, זה מידע שבטח יופיע בסילבוס או יאמר בשיעור הראשון.

התכוונתי לכך ש...

יש לי מערכת מובנת כסטונדטית בסיעוד, וקורס שימושי מחשב הוא אחד הקורסים היחידים שאני יכולה לבחור את השעות (יש שלוש אפשרויות) אז השאלה שלי היא כזאת, נרשמתי ליום מסויים, וכעת מסתבר שאני מעדיפה יום אחר אבל אין יותר מקומות ביום האחר. מה ששאלתי זה אם זה באמת משנה מתי אני אלך הרי מדובר באותו שיעור בסופו של דבר. ותודה על התשובה, האמת שלא התכוונתי לשאול אם הנוכחות חובה בכלל, אני משערת שהנוכחות תמיד רצויה... :) בהצלחה למתחילים ולממשיכים מחר:)

tutiris

New member
אם אין מקום

האופציה הטובה ביותר היא לחפש מישהו אחר בכיתה שלא אכפת לו להתחלף בשעות, ואז לבקש מהחוג לבצע החלפה (או אם עדיין אפשר לבצע לבד את ההחלפה במערכת הממוחשבת- בדר"כ יש שבוע אחד של שינויים, לנו השנה זה לא מוגבל. לא יודעת איך זה אצל השאר). אם פשוט תגיעי בזמן אחר שלא אליו נרשמת, ייתכן והמרצה פשוט יתעצבן... את יכולה לגשת ולשאול אותו אם את יכולה להגיע לשעה מסויימת בלי להחליף. בכל מקרה, לגבי יישומי מחשב, בגלל שהנוכחות אינה חובה, יש סיכוי סביר שלא יהיה לו אכפת אם תבואי בזמן אחר מזה שנרשמת אליו. מצד שני, לא עשיתי את הקורס הזה ואני לא מכירה את המרצה ואת מידת רוחב ליבו... בהצלחה!

למעלה