שילוםםםם אני ענבר..

ענברי קוקי שלי!

ברוכה הבבאאאה!!! גמני חולה על רועי גפן חיחיחיחי מואה:)בהיבייי

סינטטית

New member
תרגעי!!

הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כאילו, שיואווו! איזה חוצפנית! מה את חושבת לעצמך שאת אומרת את זה!! :-{

סינטטית

New member
הלו הלו

אני המנהלת! אני מקבלת!

ענברוו

New member
וואי תודה לכולם חח כנסו שניה..

תודה על כל הברוכה הבאה מכולם לא הייתי פה כמה ימים אז זו התגובה הראשונה פה לכולם.. וקיצר כמו שהבנתם חח אני ענבר בת 16 וחצי מחיפה מממ וזהוו.. וגברת פוז חחחח איזה מאמי אני מטורפתתתתתת עליוווווווווווווווווו !! רועי גפןן הזהה אאחחחחח מואההה לכולם בה בייי

ענברוו

New member
חח איזה חמודהה...

סבבה חח ממ אני ענבר.. תגידי איך כותבים ככה,כאילו כמו שיש לך למטה כשאת כותבת הודעות אז מופיעה לך כזה קישור ומשפטים כאלה.. איך עושים אתזה.?

ענברוו

New member
כמוו..

כמו שכתבת בלי סינרגיה אין לי אנרגיה.. איך עושים אתזה.? ודרך אגב יפהה אהבתיי חחחח

TzlilSimple

New member
אה, זה החתימה

תלחצי על שם המשתמש שלך [שמופיע ליד התגובה] ואז זה יכנס לך לכרטיס האישי שלך. לאחר מכן, יופיע לך בצד שמאל למעלה כתפור "עדכון העולם שלי" תיכנסי לשם. לאחר שנכנסת לשם, תמצאי כל מיני פרטים שאת יכולה לשנות בקיצור, כנסי ל"עוד על עצמי" ואז תרדי למטה ותראי מן תיבת טקסט כזאת שאת יכולה לכתוב בה את כבר תדעי מזה, כתוב שם "חתימה" תרשמי שם מה שבא לך...

ענברוו

New member
חחחח...

תודה רבה מאמיי.. עזרת לי מאודד בזכותך רואים עכשיו כמהה שאני מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת על רועי גפן שליי חחחחחחחחח

למעלה