שילוםםםם אני ענבר.. שילוםם לכולם אני ענבר ואני חדשדשה בפורום חח.. מממ זהוו בה ביי מואהה
ע ענברוו New member 13/1/07 #1 שילוםםםם אני ענבר.. שילוםם לכולם אני ענבר ואני חדשדשה בפורום חח.. מממ זהוו בה ביי מואהה
ע ענברוו New member 13/1/07 #2 אההה ושכחתיייי חחח שכחתיי להגידד שאני חולהההה מתההה מטורפתתת חח על רועי גפן אהבתת חיי !!!!!!!!!!!!!!! סתם שתדעוו חח בה ביי
אההה ושכחתיייי חחח שכחתיי להגידד שאני חולהההה מתההה מטורפתתת חח על רועי גפן אהבתת חיי !!!!!!!!!!!!!!! סתם שתדעוו חח בה ביי
ע ענברוו New member 13/1/07 #6 16 וחצי מחיפה.. תגידי מתי ההופעה הבאה של סינרגיה ואיפה.? אני מתהה ללכת את יודעת אולי..
ש שלומיתת New member 14/1/07 #22 ;---------------; לא מרשים לי..=\\ וגם ירדתי עכשיו בלימודים ואינלי כוח שההורים שלי יגידו שזה בגלל ההופעות ואז גם בעתיד לא יתנו לי ללכת..
;---------------; לא מרשים לי..=\\ וגם ירדתי עכשיו בלימודים ואינלי כוח שההורים שלי יגידו שזה בגלל ההופעות ואז גם בעתיד לא יתנו לי ללכת..
V vered151 New member 14/1/07 #13 אאא..עוד ענבר! חח ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ורד, 16 וחצי, מרכז תהני פה