שילוב סקריפט באתר

toy toy

New member
שילוב סקריפט באתר

שלומי בוקר טוב, ושוב אני מנסה להריץ פרויקט... ואני מנסה לשלב בו את הסקריפט שכתבת עבורי לפני זמן רב. הצלחתי לעדכן בו את כל התפריטים המיקומים וכו', הכל נראה תקין, אבל אינני מצליחה לשלב אותו בדף האינדקס- אני משתמשת במסגרות. האם יש פקודה מיוחדת לשילוב סקריפט? אני מצרפת את הקוד של דף האינדקס לעיונך... (שילבתי את הסקריפט בקובץ- logo ושם זה נראה תקין) בתודה מראש, סיגל <HTML> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> <TITLE> </TITLE> <FRAMESET ROWS="80,*" FRAMEBORDER="NO" border="0"> <FRAME SRC="logo.html" NAME="logo" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="AUTO" > <FRAMESET COLS="*,140"> <FRAME SRC="home.htm" NAME="main" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="yes" NORESIZE> <FRAME SRC= "sargel.htm" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" > </FRAMESET> </FRAMESET> </HEAD> <BODY> </BODY> </HTML>

שלומי

New member
בוקר טוב סיגל

לאיזה סקריפט את מתכוונת?לתפריט? (לא מתאים לפריימים)!

toy toy

New member
כן, לתפריט...

תודה על ההתייחסות המהירה כ"כ... אז, אין שום אפשרות לשלב תפריט מסוג זה במסגרות? ואם אצמיד אותו לכל דף בנפרד (בתוך המסגרות)- גם שם זה לא עובד... מה עושים? מוותרים?

שלומי

New member
למה לוותר?

פשוט בונים את האתר ללא מסגרות ומכניסים את התפריט בכל דף.

toy toy

New member
טוב... איך אומרים- "תפסת מרובה..."

לכל דבר יש את היתרונות שלו, חשבתי שהמסגרות ייעלו את העסק, מסתבר שזה רק סיבך...

למעלה