שילוב מנוע Google בדפדפן

Elishabb

New member
שילוב מנוע Google בדפדפן

מנוע החיפוש Google הוא אחד ממנועי החיפוש הטובים ביותר, שלא לדבר על מהירותו המדהימה. מאפניין עיקרי שלו הן התוצאותה רלוונטיות שהוא מוציא ולא מספר התוצאות. בדפדפן מוגדר MSN כברירת המחדל לחיפוש כאשר לוחצים על הכפתור Search. אפשר לקבוע את Google בתור מנוע החיפוש הזה. פרטים תמצאו בקישור המצורף. אלישע

אלישע ../images/Emo53.gif מה זה IE

הורדתי את הקובץ אבל אני לא יודעת לאן להדביק אותו

Elishabb

New member
שלום חה

IE זה קיצור ל Intenet Explorer הדוע בשמו העברי - דפדפן. כדי לבצע את הפעולה יש להוריד את הקובץ google.reg למחשב שלך על ידי הצבעה עם העכבר, לחיצה על הלחצן הימני של העכבר ובחירה "שמור יעד בשם". בסוף ההורדה יש להכנס בעזרת הסייר למחיצה בה אחסנת את הקובץ וללחוץ עליו. המחשב ישאל אם את רוצה להתקין את המידע שבקובץ. עני כן. בסיום הפעולה, כנסי שוב לדפדפן ולחצי עם לחצן "חיפוש" שבתפריט. תקבלי את מנוע החיפוש של גוגל בחלון שיפתח. נוח ופשוט לעבודה. אלישע

psa

New member
אלישע תודה רבה על המידע../images/Emo140.gif

גם אני קצת הסתבכתי עם ה-REG והבן היקר שלי שוב הציל אותי. כעת ב-SEARCH יש לי את google.co.il וזה מאוד שימושי... כמה כיף שאפשר להקל בעבודה במחשב- יחי המחשב!!!!
בברכה

הצלחתי! זה גדול

את כל החיפושים שלי ברשת אני מתחילה בגוגל.. זה מקל כל כך.. תודה לך אלישע הגדול מכולם

הגוגל הזה החזיר אותי 7 שנים אחורה

במסגרת החיפושים שלי.. נכנסה בי רוח שטות והקלדתי חיה פנחס... אמרתי מעניין מה יצא ראשון היה הפורום אותו ניהלתי... היו כל מיני קישורים שלא נראו לי רלוונטיים ופתאום אני רואה " מצטיינים לשנת תשנ"ו". בהבעת תמהון לחצתי על הקישור... ומה אני רואה? רשימת מחנכים מציינים לשנת תשנ"ו... כבר שכחתי מזה (קיבלתי עם ריבי ואסנת המקבילות שלי) ולא ידעתי בכלל שזה מופיע באינטרטן.... אז כדאי שתחפשו.. מי יודע מה תגלו?

למעלה