שילוב בירושלים

kagome10

New member
הייתי מתפלאת אם הם לא היו רוצים לתקשר איתך

השאלה היא אם הם רוצים משרות לא פחות טובות. ואם לקחת בחשבון את גילם, אפשר להניח שהם לא על באמת מבינים מה זה אומר לעבוד, ומה ההבדל בין משרה טובה לפחות טובה. על דברים כאלו אפשר לדבר בתיכון, לדעתי. ומוטב - אחרי ניסיון אישי.

מהודעות שלך נראה שיש לך אידיאלים של נישואין, משפחה, מרות לא פחות טובות. מה תהיה התגובה אם הילד יבחר בדרך שונה לחלוטין? גם אם את לא כופה, דעה של אמא יכולה להשפיע מאוד. מאוד.

אני לא משנה או מאלפת

את הילדים שלי-רק נותנת להם כלים להבין את העולם ואת עצמם.
מעלה דברים למודעות, מסבירה.

שלומות0

New member
אני מסכימה איתך

אבל הורים חושבים על העתיד ומה יהיה עם ילדם כיצד יסתדר ויתפרנס,
אז אני אומרת שיש לי פתרון אישי לבת שלי, אני אפתח עבורה קרן שממנו היא תתקיים, והיא תעסוק בדברים
שמתאימים להתנהגות האסי"ת שלה וכידוע כיום עם החברה של היום האפשרויות מוקבלות, אבל עבודה מהבית זו אחת האפשריות והתחום הזה הולך ומתפתח.
ואם המדינה עם החוק החדש לא תעזור לה בגלל שאני לא ארצה שישללו את חרותה כתנאי לעזור לה{אם הבנתי נכון את החוק החדש}
אז אני לא אקבל עזרה מהמדינה עבורה, זה לא צודק וזה לא נכון,הבת שלי לא תחיה בהוסטלים, הבת שלי תהיה חופשיה..

שלומות0

New member
ישנה סטיגמה שמתחילה

בפרסום למען גיוס כספים, מחסור בפרסום שיראה צד אחר של אוטיסטים מנגד,
ילדים אוטיסטים שמשולבים במסגרות של הפרעות נפשיות יוצרת דימוי של אוטיסט שווה חולה נפש ומה לעשות זה יוצר דימוי שלילי
אנשי מקצוע שרואים עדין באוטיזם סוג של מחלת נפשת אנשים חוששים מחולי נפש ומהמסוכנות שלהם וזה יוצר סטיגמה לא קטנה,

למעלה