שיכפול מפתח...

D the kid

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

שוטר לחבר שלו: "עזוב את הדיקט, נקפוץ עליו מאחורה ונשלוף את המפתח
. הוא לא יידע מאיפוא נפלנו עליו". |שוטר מזנק לכיוון המפתח|
"תעסור בסד
" כעבור שנייה...
offנוען:
ל-
ונוסע להנאתו תוך ניפנוף לשלום לשוטר השני שעומד בצד.

offנוען

New member
זה נרשם בתגובה למשהו שמישהו כתב

בפורום כאן או בפול גז ששוטר ניסה לגנוב לו את המפתח מהסוויץ'. בתכלס לא מבין מה זה כל כך משנה האם המפתח נשלף או לא (אני לא משתמש בזה) אבל מניסיון עם אופנועי סוזוקי אפשר לנסוע בלי מפתח בסוויץ' לאחר ההתקנה תלונות הצעות בקשות וכו' נא להפנות למהנדסי סוזוקי ביפן (אני העלתי את היתרונות שנראה לי לאחר שגם אני נתקלתי בזה בפעם הראשונה).

D the kid

New member
לא נכנסתי לדיון בצורה רצינית.

פשוט הצחיק אותי לחשוב על הסיטואציה שאתה אומר לשוטר (כמו שמדברים לילד בן 3) "יייוווווו....איפהההה מממפפתתחחחחחח
" ואז נוסע להנאתך.

M a x

New member
../images/Emo67.gif

שים לב תהיה בחינה אחר כך. באופנועי סוזוקי שהיו שלך אפשר היה להוציא את המפתח מהסוויץ. בחלקו הפנימי של הסוויץ ישנן לשוניות מיוחדות שתפקידן למנוע מהמפתח לצאת כאשר הסוויץ במצב ON. עם השנים ובעזרת "חוכמים" כאלה ואחרים המתעקשים לרכב עם סט מפתחות כבד המחובר למפתח הראשי מתעייפות אותן לשוניות והתוצאה
....אותה אתה מכיר.

offנוען

New member
שים לב לתגובה של WIZ

גם לו יש את אותה "תופעה". אז מה שאתה אומר זה שבעלי אופנועי סוזוקי צריכים לנסוע ליבואן ולשרוף לו את המוסך כי הסוויץ' של אופנועי סוזוקי הוא זבל?

M a x

New member
אם תקרא שוב את ההודעה שלי

תבין גם מה הגורם לאותה "תופעה". הסוויץ באופנוע שלך וגם בזה של WIZ אינו תקין. אין לזה שום קשר לסוזוקי , ה"תופעה" מוכרת גם בחברות אחרות. אבל אם אתה נהנה....אני בטוח שהנשיא וקולט ישמחו להעביר לך קורס בשריפת מוסכים. שא ברכה.

רמי בר1

New member
נכון לעכשיו,GS500F המפתח יוצא רק

בשני מצבים,כיבוי,ומצב אחד הלאה,משאיר אור חניה דלוק. אין הגיון במפתח שיוצא בכל מצב,למעט סוויץ שטופל עי' הבעלים הקודם או מנעולן במטרה לחסוך שיכפול יקר.

offנוען

New member
נירקו תרים את הכפפה ותשלח

הצעה לסוזוקי ואולי תקבל GN מתנה על הרעיון...

Mr BIG Biker

New member
אז זהו...

שאתמול תוך כדי טיסה מנוכה בבינעירוני עף לי כל הצרור ! ושמתי לב רק כשהיגעתי הביתה !

M a x

New member
מאיזו סיבה אתה מעריך

שזה "תקין בסוזוקי"? או במילים אחרות,מדוע המתכנן של האופנוע יהיה מעוניין באפשרות כזו?

el presidente

New member
מה זאת אומרת בשביל מה תכננו את זה?

בשביל לתת קונטרה למשפט של הגששים "המפתחות בפנים" ....

למעלה