שיכפול מפתח...

Mr BIG Biker

New member
שיכפול מפתח...

קיבלתי עם האופנוע 2 מפתחות 1 מקורי ו-1 משוכפל... הבעיה במשוכפל היתה שלא משנה איפה המפתח היה מסובב בסוויץ תמיד היה אפשר למשוך אותו החוצה... (מה שלא קורה עם המפתח המקורי !) האם ניתן לשכפל את המפתח ב1 מקורי ? בחברה אולי ? מדובר ב-ER... תודה מראש על התשובות...

idandi

New member
המפתח המשוכפל כנראה נדפק

נסה לשכפל אותו שוב, החברה (מטרו) בטח יקחו ממך מחיר מטורף!

W i z

New member
../images/Emo5.gif למה נדפק ???

יש לי 3 מפתחות לgs וכולם ניתנים להוצאה בכל מצב בסוויץ ללא כל השפעה על מצב האופנוע . תקין ? אין לי מושג . כל שלושת המפתחות הינם העתק של המפתח שקיבלתי עם האופנוע (מפתח מקורי) וגם הוא יוצא מהסוויץ בכל מצב .

offנוען

New member
זה תקין בסוזוקי

בדגמי סוזוקי ניתן לשלוף את המפתח מהסוויץ בכל מצב היה לי GN ןישלי GS ובשניהם ניתן לבצע שליפה של המפתח

Pumi

New member
תשובה אמיתי תגרום לחסימה ממך אז

ניתן לדברים לשקוע ...

MAX D

New member
אני אני אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה צודק- המפתח צריך לצאת בכל מצב, לסוזוקי יש סוויץ' מונדולטורי שמאפשר את זה. אם אני לא טועה במודל 2001 שינו לו את הסוויץ' לפקופלחי שמאפשר הנעה בכוח המחשבה ללא צורך בהכנסת המפתח, המפתח רק לצורך התיקשורת לאופנוע

Pumi

New member
../images/Emo6.gif

אז בשינוי הבא של ה GS (הוספת פס כסף בצבע זית לג'נטים) אפשר יהיה פשוט לשלוח SMS לאופנוע והוא כבר נתניע, ישחרר את השרשרת וירד מהמידרכה לבד?

וזה לא עף לך בנסיעה??

למה זה טוב?? אתה חושב שזה יעיל??לא נראה לי שסוזוקי החכמים עשו טעות טיפשית..זה לא תקין ואפילו ממש לא תקין הדבר היחיד שאני יכוללחשוב שזה יהיה טוב זה למטרת בדיקות של מאבטחים דפוקים "תחפתח את התא מטען"

offנוען

New member
למה שהמפתח יעוף בנסיעה?

רק אולי אם הוא שתה רד בול. להיפך אתה יכול להתניע ולהחזיר את המפתח לתיק ולנסוע בלי לדאוג שהוא יעוף או שתבוא שוטרת מטומטמת וכשהיא עוצרת אותך תנסה לגנוב לך את המפתח מהסוויץ'. בינתיים אני רק מוצא לזה יתרונות....

Pumi

New member
אני בטוח שתגיד שזה יתרון מעולה

אחרי שתרד מהאופנוע, תרצה לכבות אותו ותגרד את הראש מנסיון להבין איפה בדיוק שמת את המפתח ולמה אתה לא מוצא אותו.

למעלה