שיכחת קוד נעילת IPHONE5: IPHONE IS DISABLED

noa_f

New member
עוד יותר: שלא יפעיל. הוא צריך ליזום הפעלה

אני ואת נזכור את הסיסמא, או איפה רשמנו אותה.

noa_f

New member
עוד משהו: (יש לי זמן להרוג עד שהולכים לים

אנשים שקונים סמארטפון, בעצם "משחקים במגרש של הגדולים".
והם צריכים להבין את זה.

אפשר להפוך את המכשירים האלה לפשוטים ככל שאפשר - אבל אז מגיע מישהו ומתלונן ש1) מגבילים 2) האח הגדול 3)אין את כל הפיצ'רים 4) איך לא חשבתם על הדרך שאני אוהב? 5) המכשיר הקודם שלי עשה את זה אחרת.
ואפשר להעביר חלק מהאחריות למשתמש ואז התלונה היא "למה אני צריך לזכור? קשה לי, מה סמכתם עלי".
ואפשר אפילו להעביר את כל האחריות על המשתמש - כי הרי "ברזל, קניתי אותו בכספי, הוא שלי, זכותי" ואז, באמת אל תתלונן שאין גיבוי ואין איך ואין מה...

המעניין הוא שאנשים מאבדים כל יום את הרכוש הדיגיטלי שלהם:
אם בהארד דיסק שמתקלקל (ללא גיבוי כמובן), אם במכשיר שמתקלקל.
אנשים משלמים הון לחברות הסלולר עבור שחזור של מידע מהסים או "ביטוח" למכשיר, למרות שיכלו לגבות למחשב גם כסילופון ישן והביטוח עולה יותר ממכשיר חדש.
אנשים צריכים לגבות מכשירים בפעולות מסובכות: להבין בחיבור בלוטות' (ו-pairing), להכין כבל מתאים ולגרור, לזכור, לצרוב על דיוידי וכו' וכו'

אבל על זה אין טענות.

כנראה שאפל באמת טועים ובראבו צודק והם יפלו בסוף בגלל זה: אל תפתחו יחסים עם הלקוחות שלכם, תמכרו ותשכחו. תשאירו מוצר בבטא במשך 10 שנים כדי לא להתחייב, אל תשדרגו להם, אל תכתבו תוכניות שמגבות להם באופן אוטומטי, אל תפתחו שירותים שעוזרים להם לשחזר ולמצוא. כי אם לא מצפים לכלום - לא באים בטענות. ואם קשה להגיע לפיצ'ר - סימן שהוא ממש מצוין!

אגב, גוגל זוכה לאותן הטענות כל פעם שהיא משנה את הממשק בג'ימייל. פה הוא שטוח מדי ושם פתאום יש טאבים ומה זה השיטה הזו לכתיבת אימייל בפופאפ? תוויות במקום תיקיות? טירוף! תחזירו לי את הישן והטוב!!!!!!!

AYELET1

New member
את מכניסה מין לשאינו מינו. אל תנסו להתחתן

חתונה קתולית עם הלקוחות שלכם.
זה הכל.

וסמארטפון כבר כמה שנים אינו "מגרש משחקים של הגדוולים".
רק אתמול סיפרה לי גיסתי הממורמרת שבכיתה שבנה לומד (כיתה ב), רוצים לקיים תקשורת עם ווטסאפ בלבד. לה ולבעלה יש פושטיפונים והם אינם מעוניינים בסמארטפון.
הדרישה לסמארטפון נשמעת חצופה מאד, מצד שני שוב- הסמארטפון הפך מוצר להמונים.

BravoMan

Active member
וודאי שאני צודק! השאלה רק כמה זמן עד

שפנטים של Apple כמוך יבינו

אבל ברצינות רגע:
האם את באמת חושבת שהפיצ'ר הזה יחסוך ולו לאדם בודד טיפה של עגמת נפש?

האם אותו בריון בפינת רחוב, או אותו אופנוען שחולף לידך יעצור ויחשוב:
רגע, זה iPhone עם iOS 7? יש שם פיצ'ר שלא מאפשר לי לאפס את המכשיר? אולי לא כדאי לי לגנוב אותו?

או שהוא פשוט יעשה את מה שהתכוון לעשות, יחטוף את הצעצוע הנוצץ, ואולי על הדרך יפגע פיזית בבעלים, ואחרי זה יחפש למי למכור אותו (בלי בכלל לחשוב על איפוסים או נעילות)?

ולמעט למצוא את אותו אדם ולפעול בכוח נגדו (אם את בכלל במצב כזה), איזו נקמה כבר יצא לך?
את חושבת שאותו גנב לא מוכן למצב שלא יצליח להרוויח מפריט מסוים שהוא גנב?
את חושב שזה כואב לו כמו לשכיר שפתאום לא קיבל צ'ק משכורת?

במקרה הגרוע הוא יזרוק את אותה חתיכת מתכת (פלסטיק?) נוצצת לפח וימשיך לקרבן הבא.

מתי שמעת על חוטפי תיקים שבודקים קודם את תוכן התיק כדי לוודא ששווה לגנוב אותו?

האם שמעת פעם על שודד שאיים על מישהו באקדח ושאל "יש עליך כסף או תכשיטים יקרים?" ואז פשוט החליט לא לשדוד מישהו, כי אין בזה רווח?

הפיצ'ר המסוים הזה נולד כי כמה פוליטיקאים, כולל התובע המחוזי של ניו יורק, קמו יום אחד והחליטו שהם לא רוצים לעשות את העבודה שלהם ולדאוג שהחוק יישמר, ושהמשטרה תעשה את עבודתה ותתפוס גנבי טלפונים, ופשוט ביקשו לזרוק את האחריות על יצרניות של אותם טלפונים.

הפיצ'ר היחיד שיכול למנוע גנבות של טלפונים, הוא התקן כמו שהיה בסרט המקורי "השופט דרד" (זה עם סלבסטר סטלונה).
שם, באקדחים של השוטרים היה התקן סורק DNA על ההדק, כך שאם אדם שאינו הבעלים החוקי של האקדח היה מנסה לירות בו, הוא היה מיד מתחשמל למוות.

במכשיר החדש של Apple יש סורק טביעת אצבע (DNA היה יותר אמין, אבל זו הטכנולוגיה שזמינה בינתיים).
אם מחר הם יוסיפו פיצ'ר שגורם לפיצוץ סוללה ברגע שמנסים לפתוח עם אצבע זרה (מכשירים של Apple יודעים להתפוצץ היטב), האם עדיין תבואי לכאן ותשבחי את הפיצ'ר הזה?

הוא לפחות באמת יאפשר נקמה בגנבים, בניגוד למה שמוצע כיום

(ולא רק בגנבים - גם בילדים שלך שלקחו מכשיר ללא רשות!)

noa_f

New member
כמו שאמרתי, הדבר היחיד שבאמת יש לך הוא נקמה

ואמנם כרגע אני חלוקה איתך על המשפט "מכשירים של אפל יודעים להתפוצץ היטב" אבל אני בטוחה שאם אפל תיישם את הפונקציה הזו, הם יתפוצצו היטב

AYELET1

New member
לא צריך לחפפש הרבה. זה ברור

לא פעם באו וסיפרו אנשים שהמחשב הישן כבר לא ברשותם.
אצלי בבית כבר אירע מקרה או שניים שההארד דיסק התפגר ללא הודעה מוקדמת.

noa_f

New member
ולא היה לך גיבוי להרד דיסק?

למה, נולדת אתמול?

noa_f

New member
בדיוק. מי שיש לו רק 10 אנשי קשר

ומאבד את המכשיר ואת הגיבוי - זה רק נזק כלכלי לקנות חדש.

מי שלא מבין, אבל קונה את המוסיקה מהחנות, נשאר עם הגדרות ברירת המחדל לגיבוי באייקלאוד, שומר דירוג משחקים בגיימסנטר וכו' וכו' - לא נדפק, כי הכל מגובה אוטומטית.

אבל מי שהוא משתמש מתוחכם: מוריד מוסיקה וסרטים (עם כתוביות!) מטורנטים, משנה הגדרות ברירת מחדל, יש לו אימייל מפה ואנשי קשר משם ואלפי תמונות (חשובות!) ומידע כזה ואחר ומסמכים וכו' - לא יכול להתנהג כאחרונת הפריחות הקלולסיות.

אתה רוצה מדיח כלים? תלמד למלא אותו כמו שצריך או שתשלם חשבונות מים וחשמל מופרזים... אתה רוצה ילדים וגם אינטרנט? תלמד את הכללים כדי לשמור על בטחונם הנפשי, אתה קונה מכונית? אתה חייב לציית לחוקי התעבורה ולעבור מבחני רישוי שונים, אתה קונה טלויזיה גדולה? אם לא תחבר אותה עם הכבל הנכון תראה תמונה ממש גרועה, וכו' וכו'.

העובדה שהוצאת כסף מהכיס שלך לא אומרת שבזה סיימת. גם כשאתה מעסיק עוזרת, אתה אמור לפקח עליה, לשלם לה דמי הבראה ופנסיה וחופשה וביטוח לאומי, לדבר איתה מדי פעם ולשאול לשלומה - וזו התעסקות. זה לא רק "קחי כסף, תני לי נקי כמו שדימיינתי".

"מרבה נכסים מרבה דאגה". וכשהם כתבו את זה, היו רק גמלים וחמורים... לא שחיות משק הן משהו פחות מסובך. "הם" - "ידעו".

makiko

New member
רגע: שאני אבין: אם אני בטיול וללא מחשב

והאייפון נחסם עקב הזנת מספר פעמים של סיסמא לא נכונה: האם אין אפשרות לשחרר נעילה זו ללא התחברות ל ICLOUD ו ITUNES?

תודה

למעלה