שיכורה

שיכורה

אתמול ידעתי כמה רך מגעך. נשכבתי בצד המיטה, מקום השארתי לך, אתה איתי. שיכורה מאושר, נרדמתי חיוך מאיר פניי. הערב זכרתי כמה רך מגעך. נשכבתי באמצע המיטה, מקום, לא השארתי לך. אתה איתה. שיכורה משקריך, נרדמתי בפיכפוך גשם שוטף מעיניי

odo13z

New member
אביב....../images/Emo66.gif

עכשיו הזמן להתאהב אין כאביב.. לאוורור חדרי הלב שנמקו בתרדמת החורף.. כילדים חפים, באביב ימיהם, להפריח נשיקות סגולות ארבע...חמש. תחילת הקיץ. פריחת הדובדבן אצורה בניצנים זעירים. פוקעת בעוצמה ורודה.. עוד כמה ימים של שמש חסודה ייפרצו בנתז פרחי תשוקה...

שמים1

New member
שירת אביב ../images/Emo79.gif

זועקת מתוך קרני שמש מחייכות בשורה של אביב המתנגנת מליבי, עיניי פורחות בקטיפה ארגמנית מילים ענוגות נרקמות בתוכי. נוגעת בך מעומקן של זריחות בקרני חמה שליקטתי למענך, כפרפר אל הצוף תחבוק נשמתי עת אשיר לך שיר אהבה.

שמים1

New member
שיכורה ../images/Emo79.gif

שיכורה אני ולא מיין מבטיך מערפלים חושיי . אור כוכבים מנצנץ מגופך ירח מאיר תשוקתך. אוהב אותך בלהט אוהב אותך לאט . מעיינות תשוקתי עוטפים אותך בערגה. שיכורה אני ולא מיין.... ברוכה הבאה ברנשטיין לפורום שירה אירוטית ואהבה

karmy66

New member
היית כשיכורה

היית שיכורה רבוייה באדי-מכאותייך ולא ראיתיני נם למרגלותייך היית שיכורה כלוט ולא הרגשת שליטפתיך קלות אף טיפה שנותרה בעינייך לקחתי באצבעי לטעום לילותייך הלןמה היית מכאב לא הבחנת בי האוהב

טאKילה

New member
קשרתי לבי לספינתך...../images/Emo79.gif

מידי ערב ישבתי על המזח חיכיתי לך תחת שמים זרועים עדרי עננים רוח קרירה לוטפת כתפי רגליי מכשכשות בתוך גל כורע. , מבטי עורג מחפשת בעלטה לראות מרחוק את מפרשך עגנת כל כך קרוב זרקת אלי חבלי רגשות ואני קשרתי לבי לספינתך. , רועד בי כאב המושך בנימה אך ידעתי מיד כשבאת שתהיה בשבילי בינתיים למלא את נשמתי הצמאה כפלג מים הנשפך אל ים אהבתי. ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה

odo13z

New member
קשרתי אותי אלייך....../images/Emo66.gif

קשרתי עצמי אלייך בחוט דק כמשי שורשייך עמקו בי קצב הלמות ליבך תיאם עצמו לשלי כחול מבטך...בנשמתי בכל פעם שאת מתרחקת נמתח החוט חותך בבשרי.

למעלה