אתמול ידעתי כמה רך מגעך. נשכבתי בצד המיטה, מקום השארתי לך, אתה איתי. שיכורה מאושר, נרדמתי חיוך מאיר פניי. הערב זכרתי כמה רך מגעך. נשכבתי באמצע המיטה, מקום, לא השארתי לך. אתה איתה. שיכורה משקריך, נרדמתי בפיכפוך גשם שוטף מעיניי
עכשיו הזמן להתאהב אין כאביב.. לאוורור חדרי הלב שנמקו בתרדמת החורף.. כילדים חפים, באביב ימיהם, להפריח נשיקות סגולות ארבע...חמש. תחילת הקיץ. פריחת הדובדבן אצורה בניצנים זעירים. פוקעת בעוצמה ורודה.. עוד כמה ימים של שמש חסודה ייפרצו בנתז פרחי תשוקה...
זועקת מתוך קרני שמש מחייכות בשורה של אביב המתנגנת מליבי, עיניי פורחות בקטיפה ארגמנית מילים ענוגות נרקמות בתוכי. נוגעת בך מעומקן של זריחות בקרני חמה שליקטתי למענך, כפרפר אל הצוף תחבוק נשמתי עת אשיר לך שיר אהבה.
שיכורה אני ולא מיין מבטיך מערפלים חושיי . אור כוכבים מנצנץ מגופך ירח מאיר תשוקתך. אוהב אותך בלהט אוהב אותך לאט . מעיינות תשוקתי עוטפים אותך בערגה. שיכורה אני ולא מיין.... ברוכה הבאה ברנשטיין לפורום שירה אירוטית ואהבה
מידי ערב ישבתי על המזח חיכיתי לך תחת שמים זרועים עדרי עננים רוח קרירה לוטפת כתפי רגליי מכשכשות בתוך גל כורע. , מבטי עורג מחפשת בעלטה לראות מרחוק את מפרשך עגנת כל כך קרוב זרקת אלי חבלי רגשות ואני קשרתי לבי לספינתך. , רועד בי כאב המושך בנימה אך ידעתי מיד כשבאת שתהיה בשבילי בינתיים למלא את נשמתי הצמאה כפלג מים הנשפך אל ים אהבתי. ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה