שיירה של מלאכים

קארן_@

New member
לא...........................

את טועה מאיה. הפעם את טועה.... את יפה (אני ראיתי...) את חזקה. תמיד היית. אל תגידי שהוא לא היה גאה בך עכשיו. כי הוא כן. אני יודעת שהוא כן. את הרי כ``כ ניסית מאיה שלי..... את רצית. והוא לא כועס... הוא לא יכול לכעוס. הוא מלאך, שכחת?.... וחוץ מזה איך יצור מתוק וטהור כמוך יכול להרגיז?...... זה בסדר שאין לך כח. זה בסדר יפתי שלי.... בואי נניח הכל בצד עכשיו. ננסה לשים ראש ולעצום עיניים עבר עלייך ערב מתיש. בואי נסגור את היום הזה... שלא יכאב יותר. כואב לי שכואב לך... אל תצטערי מתוקה שלי.... אף לא לרגע. קארן אוהבת אותך יותר מדי.

מחפשת...

מה לומר אבל חוששת להסתבך. אני אנסה...למרות שלא נראה לי שזה יעבוד. בטח איך שאני אעצום את העיניים הכל יבוא כאילו שזה לא כאן עכשיו... בתקווה שלפחות הכאב ראש הרצחני הזה יעבור הכאב הזה לא יחלוף...בלב..בראש. הוא יעבור רק כשאחלוף מכאן. תודה קארן תודה שאת כאן. וסליחה שאני מוציאה עליך זה לא מגיע לך. ואני מצטערת. לילה טוב יפתי. בתקווה... אוהבת עד כלות אני.

קארן_@

New member
תגידי ה-כ-ל... רק בבקשה מאיה....

אל תתנצלי. ואל תחששי להסתבך. את אנושית, ונראה שצריך להזכיר לך אחת לכמה זמן כי את פשוט מצפה מעצמך לנהוג באופן מושלם בכל מצב שלא יהיה. וכדאי שתזכרי ילדתי שלי, יש מצבים שבהם לא הכל נעים ולא הכל מסתדר כמו שרצינו.... כמו היום בערב. כ``כ השתדלת. אבל את רק בן אדם. לילה טוב ילדה מדהימה שלי, יש לנו הרבה במשותף ועכשיו, גם כאב הראש.... למרות שגם לדעתי זה יותר מכאב ראש..... אוהבת עד בלי די. תשני טוב. טוב? חושבת עלייך. קארנינה שלך

קארן_@

New member
מאיה שלי.. דואגת לך

דואגת מאוד. לא רוצה שתסיימי את היום בהרגשה שאיכזבת. את לא. אין לי הרבה יכולות לכוון אותך אל האור כי גם אני עוד מחפשת אותו... אבל רוצה שתדעי שאת עזרת לי המון בימים האחרונים. חשוב לי להגיד לך את זה. תמיד את מוצאת את המילים הנכונות גם כשאת טוענת שאין לך אותן... את הרבה יותר ממה שאת מסוגלת להעריך את עצמך ומי שצריך לדעת זאת יודע. כולל המלאך היקר שלך. הראש מתפוצץ מכאב. הולכת קצת לנוח, מקווה לשוב. אוהבת המון, אחשוב עלייך גם כשאעצום עיניים. קארן.

ספירו^ש

New member
נערה..

היא הייתה נערה נערת החיים הביטה בשמיים - רצתה לגעת בעננים היא הייתה נערה.. רק נערה! וכבר רצתה ללכת.. לעלות למעלה.. לא לשוב בחזרה.. היא קראה למלאך.. קראה לו שיבוא.. רצתה לאחוז לו ביד ואיתו לשמיים לעלות רצתה להתנתק מהכאב ללכת מהשיגרה.. רצתה חיים טובים.. של צחוק, חיוך ואהבה היא הייתה נערה.. שלא נתנו לה ללכת.. היא הייתה נערה.. שעודנה כואבת.. נערה.. את רק נערה.. טעמת רק חלק מר מהחיים.. נערה.. את רק נערה.. אל תתיאשי.. התחזקי מבפנים.. את נערה.. נערה של החיים.. את נערה.. נערה עם חיוך על הפנים.. קארן.. נערה שלי.. ... עוד נכונו לך ימים אחרים.. *** זה היה בשבילך.. כל מילה מוקדשת לך.. אז נערה שלי.. אל תתיאשי.. את חזקה.. את מסוגלת לנצח.. גם את הפחד הזה.. ומלאך המוות? אני אגרש אותו! קישטה!!! חחחחחח :) את רק נערה.. לא מגיע לך ללכת.. אוהבת אותך המון נערה שלי.. ספירו`ש

קארן_@

New member
ספירו`ש שלי האהובה.....

איך שאת כותבת.... זה כ``כ יפה. הדמעות יורדות. דמעות של תקווה... אולי כי זה נכון. אולי כי את צודקת... אולי אפשר לנצח את הפחד הזה. את הסוף הזה שיושב פה לידי ולא זז. הוא לא זז. לפעמים, כשאני ממש משתדלת אני גם יכולה לראות אותו.... הוא מסתכל עלי במן מבט ערמומי כזה, אבל הוא נחמד אלי. אולי את צודקת יפתי שלי, ואולי כל תחושותיי- סופן להעלם. לא יודעת למה לקוות. כל רצוני הוא קצת שקט. לא משנה איך- רק שקט. את מתוקה אמיתית ספירו`ש, תודה על ההקדשה הכ``כ מיוחדת. מרגישה כל מילה בתוכי. אוהבת אותך. קארן שלך.

למעלה