לא יודעת עד איפה ראית, אחרי שאחד מהם שותה דם שהוא שוחט ישירות מהגוויה, הוא צורב צלב קרס על אח שלו (או מה שהם) ואז פרנק וקוו נבהלים ונסוגים.בקטע עם פרנק וקוו והשכנים שם כמעט הקאתי לא סיימתי את הסצנה אפילו במה זה נגמר?
האמת רעיון טוב.למה לעזאזללללל קארל לא משתמש בשותפה הפסיכית שלו????
די נו מה נהיית לי ניק עם השיפוטיות המופרזת הזאת? היא לא רעה אליה. היא לא אמא השנה, אבל היא לא עשתה לה שום דבר, אם אתם מצפים ממנה להיות אמא צפונבונית מפנקת ועוטפת אז תפסיקו. זה לא היא ולא תהיה, היא לא מכירה דבר כזה בכלל. לאבד סבלנות אחרי שעתיים בתור לאיזה שטות עם הילד זה הורה בינוני וסביר.יאוו דבי די גם היא עוקבת אחרי סנדי כל היום וגם שוב רעה לפרני.
לגמרי.זה קצת טיפשי שורוניקה מטרגטת רק שחורים כדי שיצביעו לזה, היא צריכה ללכת על עניים בכללי.
נראה לי שלעולם לא נדע כבר.בראד מסתבר מכר את המוסך (מה עם התינוק שלו והאם זה תינוק או עובר??????)
אבל די, הוא לא באמת הולך ליפול שוב לאלוכוהול נכון? היינו שם כבר כל כך הרבה...אבל אז הוא חוזר לדרכיו הישנות כשהוא רומז לבראד שליפ הישן היה שודד את המקום ומוציא בקבוק בירה היי לא!!
ג'יזסלא יודעת עד איפה ראית, אחרי שאחד מהם שותה דם שהוא שוחט ישירות מהגוויה, הוא צורב צלב קרס על אח שלו (או מה שהם) ואז פרנק וקוו נבהלים ונסוגים.
אבל היא מאבדת סבלנות כי היא סתומה שעוקבת אחריה החברה שלה. כאילו היא גם חסרת סבלנות לילדה שלה וגם מסיבה טיפשית. לפחות היה לה משהו טוב להיות לחוצה ממנו. ואיכשהו הדברים האלה מצטברים. בכל פרק היא עושה משהו שהוא לא נוראי אבל קצת מעצבן אז זה כבר לא חד פעמי.די נו מה נהיית לי ניק עם השיפוטיות המופרזת הזאת? היא לא רעה אליה. היא לא אמא השנה, אבל היא לא עשתה לה שום דבר, אם אתם מצפים ממנה להיות אמא צפונבונית מפנקת ועוטפת אז תפסיקו. זה לא היא ולא תהיה, היא לא מכירה דבר כזה בכלל. לאבד סבלנות אחרי שעתיים בתור לאיזה שטות עם הילד זה הורה בינוני וסביר.
וזה שפרני ראתה אותה נאבקת עם השומר זה באסה, אבל שוב זאת הסביבה הקשוחה שהם גרים בה, אין שום סיבה לצפות שלפרני תהיה ילדות של צמר גפן והגנות מדברים כאלה. דבי לא גדלה בעולם שמגנים בו על ילדים מלראות דברים כאלו.
תכלס, מסכן. וזה כבר לא סתם מאיים שהם שם בחוץ הם אשכרה איימו עליו בתוך הבית!! ובאמת מעצבן שלאחים שלו לא מספיק אכפת, איך זה שדווקא פרנק היחיד שאכפת לו?אבל הכי היה קשה לי בפרק עם המצב של ליאם המסכן, ושאף אחד שם כמעט לא מתייחס אליו ולא מבין את המצוקה שלו. זה מצב נוראי להיות בו, ומה שהמילקוביצ'ים עשו לו זה פשוט מחריד! הוא ילד שחי עכשיו באימה של שכנים שמאיימים לרצוח אותו, אין לתאר כמה שזה נוראי, והוא כל כך לבד שם עם זה.
אני מקווה שזה באמת הסוף של טרי מילקוביץ'.
אבל למה אתם מצפים שזה יהיה חד פעמי או שישתנה? הורים מאבדים סבלנות עם הילדים שלהם כל הזמן ועושים דברים שהם "לא קוצ'י מוצ'י" כל הזמן. זה דבר רגיל. בטח הורים שהם עניים וקשיי יום, דבי כאמור היא לא אמא צמר גפן, זה מי שהיא (וזה הכי ברור לאור איך ואיפה שהיא גדלה וההורים שלה עצמה). פשוט תפסיקו לצפות ממנה למשהו אחר. אני באמת לא ראיתי שום דבר שאני מחשיבה "רע" שהיא עשתה עם פרני, לפחות לא בעונה הזאת שזכור לי.ואיכשהו הדברים האלה מצטברים. בכל פרק היא עושה משהו שהוא לא נוראי אבל קצת מעצבן אז זה כבר לא חד פעמי.
כן זה היה טובאבל כן טיפה הצחיק אותי שהוא אומר שהם מאמנים את הכלב שלהם להגיד דברים גזעניים וקארל אומר לו שזה לא דבר
זה היה דוחה ברמות.מתישהו אחד מהם טפטף דם
לאדעת אולי זה בדיוק הקטע, שום דבר לא ממש "רע" אבל הכל דברים קטנים ומעצבנים. אם היא הייתה עושה דברים נוראיים באמת זה יכלה להיות עלילה עצובה אבל גם יפה איכשהו (נניח פיונה ליאם והקוקאין) אבל בינתיים היא סתם מעצבנת. וגם כמו שאמרתי כי הסיבות שלה מטומטמות וזה שהיא עקבה אחרי סנדי היה מעצבן בפני עצמו, אז השילוב הזה ביחד עוד יותר. זה לא מרגיש שהיא אמא לא טובה בגלל הסביבה שהיא גדלה ומה שהיא מכירה, כי זה לא מתבטא בהזנחה או בקושי שנובע מחוסר כסף או שכונה קשה או משפחה בעייתית, אלא שזה נובע סתם מזה שהיא די אנוכית.אבל למה אתם מצפים שזה יהיה חד פעמי או שישתנה? הורים מאבדים סבלנות עם הילדים שלהם כל הזמן ועושים דברים שהם "לא קוצ'י מוצ'י" כל הזמן. זה דבר רגיל. בטח הורים שהם עניים וקשיי יום, דבי כאמור היא לא אמא צמר גפן, זה מי שהיא (וזה הכי ברור לאור איך ואיפה שהיא גדלה וההורים שלה עצמה). פשוט תפסיקו לצפות ממנה למשהו אחר. אני באמת לא ראיתי שום דבר שאני מחשיבה "רע" שהיא עשתה עם פרני, לפחות לא בעונה הזאת שזכור לי.
זה לא חיבוקים ונשיקות ופינוק, אבל זה גם לא שום דבר משמעותי לרעה.
אוקיי הבנתי אותך קצת יותר.לאדעת אולי זה בדיוק הקטע, שום דבר לא ממש "רע" אבל הכל דברים קטנים ומעצבנים. אם היא הייתה עושה דברים נוראיים באמת זה יכלה להיות עלילה עצובה אבל גם יפה איכשהו (נניח פיונה ליאם והקוקאין) אבל בינתיים היא סתם מעצבנת. וגם כמו שאמרתי כי הסיבות שלה מטומטמות וזה שהיא עקבה אחרי סנדי היה מעצבן בפני עצמו, אז השילוב הזה ביחד עוד יותר. זה לא מרגיש שהיא אמא לא טובה בגלל הסביבה שהיא גדלה ומה שהיא מכירה, כי זה לא מתבטא בהזנחה או בקושי שנובע מחוסר כסף או שכונה קשה או משפחה בעייתית, אלא שזה נובע סתם מזה שהיא די אנוכית.
דווקא דברים שכן יותר קשורים לסוג החיים המטורלל שלהם פחות מפריעים לי, כמו זה שפרנק לקח את פרני לסידורים בעסקי הסמים, או אפילו היום כשפרני ראתה את דבי רבה עם שומר, או זה שהם חופשי מקללים ומדברים על סקס סמים ואלכוהול לידה, זה רגיל אצלם.
חח הזכרתי לעצמי עכשיו שגם הצחיק אותי איך ליאם נכנס לבר ובקז'ואליות מזג לו וויסקי
היי!! אני גם אוהבת כשיש בלגן ואקשן ולא כשהכל נחמד ונעים. כמה פעמים אמרתי שאני בדילמה תמידית על הסדרה הזאת כי אני רוצה שיהיה להם טוב אבל כשהם במצב טוב אז זה משעמם?וואי, אני לגמרי הפוך ממעדי, אני ממש אהבתי את הפרק הזה אחרי כמה פרקים מנומנמים, כאמו שאומרים- "עכשיו התחילה העונה מבחינתי!" פאק נראה לי אני קצת גאלגארית כי אני קצת מכורה לאקשן וכשהכל מתחרש טוב על נעימים זה משעמם אותי.
בדיוק!!! אני גם אוהבת לראות אותם פושעים ביחדגם כי בשכל אני יותר מסכימה עם ניק לגבי זה שאיאן כל הזמן מנסה "מנדנד" למיקי על דברים כמו לא להיות פושע ולמצוא עבודה. כאילו הוא צודק וכל זה, ועדיין הוא עיצבן אותי כי הוא הרגיש כמו אישה מנדנדת והם רבו כל הזמן וזה היה לי מבאס.
ואז היה את הקטע היום שהוא שוב התלהב מהפשע, ופאק זה היה כזה כייף לחזור לזה!!! כמילותיו של מיקי:
https://64.media.tumblr.com/a71ea5a...0160f51d4be169cad165ab64d7cf75ac517a54bf.gifv
כאילו לא יודעת זה היה כזה סקסי לראות את איאן סוף סוף נותן לצד המסוכן שלו לצאת, אם כי כל הזמן שזה קרה עברה לי המחשבה המפוחדת במוח שאולי כל הריגושים האלה יגרמו לו לאיזה התקף מאניה או משהו, אבל בגלל שזה מסוכן זה כזה כייף!
טוב נו, אולי יהיה רע בסוף, אבל הדרך שווה את זה. נו תנו לי את זה, מה כבר יש לי בחיים?
כן!!אבל הכי נמסתי שהוא אמר לו לשמור על הזאתי שמוכרת סיגריות מהפרק שעבר, כי לא חשבתי שיזכירו אותה עוד. ו
לא חשבתי על זה ככה אבל יש בזה משהוהקטע הזה של "לשבור את החוקים" חזר עם ליפ בסוף שהוא גם שבר את הפיקחון שלו וגם החליט לגנוב מהחנות, ועוד מנסה לדרדר את בראד לחזור לשתות (תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא הראו בסוף אם בראד באמת שתה או לא נכון?), שזה כאילו מצד אחד אסור, וכל זה, ומצד שני זה אולי הקטע הכי מעניין שהיה עם ליפ במשך שתי העונות האחרונות, כשכמעט כל פרק העלילה שלו זה שלו ולתמי יש איזה עלילת סיטקום משעממם שת זוג נשוי שנפתרת בסוף הפרק (מה שגם התחיל בפרק הזה ואני כזה גילגלתי את העיניים. דיי לא אכפת לי שתמי שכבה עם המורה שלה, לא אכפת לי שהם עוברים לגור בבית שרצחו בו אנשים, זה לא מעניין! ואז פתאום שחשבתי שזה עוד עלילה משעממת שתסתיים באופן שלא ממש יהיה אכפת לו לי ממנו- בום מגיעה הסצנה בעבודה שלו שמפטרים אותו (רק לי זה הזכיר את הקטע שפיטרו את איאן לפני כמה פרקים?) וגם פה זה כנראה הולך למקום רע, אבל אני אוהבת את המסע!
חחחחח כןהסצנה הכי מצחיקה של הפרק ללא ספק זו הסצנה ששדדו את מיקי ואיאן. הומור שיימלסלי משובח כאשר כל רגע הופך ליותר אבסורד. קודם שודדים אותם, אח"כ מיקי מגלה שזה מישהו מהמשפחה שלו , ואז הוא מחליט להמשיך לשדוד אותו למרות זאת ואז מיקי שולף עליו אקדח ואז הוא מגלה שזה לא אקדח אמיתי . סצנה פרייסלסית! ומעבר לכל ההומור, זה היה סופר חמוד בעיני שמיקי, למרות שזה בטח הפריע לו ממש, עדיין עשה מה שאיאן אמר לו באמת הסכים לא להביא אקדח אמיתי, זה כזה חמוד מצידו . זה כזה חמוד בעיני שמיקי באמת עושה מאמצים להתפשר על דברים בקשרהזה,יחד עם כל הפרצופים שזה גורם לו לעשות
כי הוא באמת סבבה העונה. הוא לא עושה יותר מידי צרות. הילדים באמת כבר גדולים מידי כדי שהוא יצלק אותם, הוא היה ממש חמוד בטיול עם פרני וכרגע הוא היחיד שאכפת לו מהאנשים שמטרידים את ליאם!זה סופר מוזר, אבל אני באמת לא כזה שונאת את פרנק העונה הזאת. אני יכולה להגיד בזהירות שאני אפילו טיפונת מחבבת אותו? אולי זה כי כל הילדים עכשיו באמת גדולים והם לא ממש צריכים אבא, אז זה פחות מפריע לי שהוא אשכרה לא אבא שלהם... לויודעת. אפילו לא חשבתי שזה כזה נורא שהוא רצה להרוג את הקשישה הזאת, כי היא סופר זקנה, וגם דפוקה (מה היא שוכבת עם טרי יא מפגרת), וזה באמת היה פותר להם את כל הבעיות.
זהו זה מטריד אותי גם כי בקלות אני חושבת אפשר לקשר את האקדח אליהם ולך תוכיח שירית באוויר והכדור החליט לרדת למטה בול לטרי. אז אני גם מקווה שלאף אחד לא אכפת מטרי.(אבל אז נזכרתי שבעצם אף אחד לא ראה שליאם ירה לאויר, ובעקרון אפשר לקשר את הכדור לאקדח של ליאם, אז טכנית זה אולי לא טוב לו. אני באמת מקווה שכמו שקארל אמר, באמת לא יהיה לאף אחד אכפת אם ימצאו מילקוביץ' מת
אני נורא רוצה לראות את ליפ מצליח בחיים ומאושר ולכן לא רוצה לראות אותו נופל שוב לאלכוהול (וגם כי מרגיש לי שהיינו שם כבר מספיק), אבל אני גם די מסכימה איתך שהעלילות שלו עם תמי קצת משעממות עכשיו, ומשהו מעניין יותר צריך לקרות.הקטע הזה של "לשבור את החוקים" חזר עם ליפ בסוף שהוא גם שבר את הפיקחון שלו וגם החליט לגנוב מהחנות, ועוד מנסה לדרדר את בראד לחזור לשתות (תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא הראו בסוף אם בראד באמת שתה או לא נכון?), שזה כאילו מצד אחד אסור, וכל זה, ומצד שני זה אולי הקטע הכי מעניין שהיה עם ליפ במשך שתי העונות האחרונות, כשכמעט כל פרק העלילה שלו זה שלו ולתמי יש איזה עלילת סיטקום משעממם שת זוג נשוי שנפתרת בסוף הפרק (מה שגם התחיל בפרק הזה ואני כזה גילגלתי את העיניים. דיי לא אכפת לי שתמי שכבה עם המורה שלה, לא אכפת לי שהם עוברים לגור בבית שרצחו בו אנשים, זה לא מעניין! ואז פתאום שחשבתי שזה עוד עלילה משעממת שתסתיים באופן שלא ממש יהיה אכפת לו לי ממנו- בום מגיעה הסצנה בעבודה שלו שמפטרים אותו (רק לי זה הזכיר את הקטע שפיטרו את איאן לפני כמה פרקים?) וגם פה זה כנראה הולך למקום רע, אבל אני אוהבת את המסע!
כן, כל מה שכתבת, ועכשיו כשאת אומרת זה באמת מטריד איך זה ימשך משם מבחינתו...ליאם המסכן שלי.
למה לעזאזל לא קלטתי עד עכשיו שקרן אור5 זאת מיקי טוויסטד??ספוילר: תגובות למיקי טוויסטד
למה לעזאזל לא קלטתי עד עכשיו שקרן אור5 זאת מיקי טוויסטד??
מישהי חדשה שהצטרפה במערכת החדשה ולא היתה בפורום הישן חחחחחחחחחבאמת למה? מי חשבת שזאת לעזאזל?
ברצינות גם אם היא לא הייתה מודיעה שזאת היא כשהיא חזרה כבר מזמן לא היה לי ספק מי עוד יכול לכתוב ככה על שיימלס.מישהי חדשה שהצטרפה במערכת החדשה ולא היתה בפורום הישן חחחחחחחחח
העניין הזה לחלוטין הורס את העונה הזאת.פעם בכמה לקטים יש גם פרק
אוי אני מקווה בשביל איאן שזה לא תחילת תקופה מאנית.ואני גם חששתי לרגע למאניה כשאיאן התלהב קצת יותר מידי מהרעיון של אקדח (מה שהדליק את מיקי).
כן, הפעם בגלל הסופרבול.וממה שהבנתי גם השבוע הזה אין פרק
חחח נכון? זה גם הצחיק אותי, כל הזמן חיכית ועכשיו נזכרת לתחמן(באופן מגוחך היא עושה את זה כשנותרו רק 2 אנשים לפניה בתור ולא לפני זה)
חחחחחח כן, זה היה כזה רדומלימשהו שאני לא זוכר שראיתי שציינתם - כשהשוטרת ההיא מדריכה אותו להשתכל מסביב כדי לראות פשעים והוא מביט לרחוב ורואה את איאן ומיקי נוהגים באמבולנס.
מממ לא נראה ליאבל האם כבר ראינו את פראנק מבצע ממש רצח בעבר?
הוא שתה בחתונה של איאן ומיקי אחרי ריב עם תמי.ודבר שני זה שליפ אומר שהוא פיקח חצי שנה רק. אני חשבתי שהוא כבר כמה שנים פיקח. האם ראינו שהוא חזר לשתות לפעמים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.