אוף אבל עכשיו תצטרכי בינג' מטורף להגיע אלינו, רציתי שכבר תהיי חלק מהשרשורים לעונה הזאתטוב נראה לי שהגיע הזמן להמשיך מאיפה שהפסקתי![]()
הבעיה היא שיש פוטבול ויש כריסטמס ושניהם מונעים ממני לבלות יותר מידי זמן מול הטלוויזיה.אוף אבל עכשיו תצטרכי בינג' מטורף להגיע אלינו, רציתי שכבר תהיי חלק מהשרשורים לעונה הזאת
חישבתי אבל ועונה היא בערך 3 חודשים אז עם שני פרקים ליום תגיעי לשליש האחרון של העונה איתנו.
שיימלס יותר חשובנכוןןןןןןן אני אלך אל הדודים. למרות שיש לי מלא דברים להשלים+לימודים מחר, אז אני קצרה בזמן
הכל חשוב! בייבי יודה וCritical Role, שבטעות נחשפתי לאולי ספוילר שם וזה משהו שאני רוצה כבר לראות.שיימלס יותר חשוב
מה את לומדת?
אוו בהצלחה עם כל זההכל חשוב! בייבי יודה וCritical Role, שבטעות נחשפתי לאולי ספוילר שם וזה משהו שאני רוצה כבר לראות.
התחלתי קורס QA, ובעוד שבועיים אני מתחילה גם קורס אוטומציה. בשילוב עם העבודה (מזל שהיא בחצי כוח) ונסיעות הלוך ושוב לבת זוג שלי (אבל אנחנו בתהליכי חיפוש דירה), אין לי הרבה זמן![]()
גם אותי בהתחלה, אבל באמת את כולם חוץ מפיונה?הצחיק אותי הפתיח איך שפרנק הכניס את הגלאגרים לכל ההיסטוריה של שיקגו.
כן אבל איכ עם הכוס שמישהו שתה בה והשאיר ברחובאהבתי ממש איך הוא קונה דברים זולים במקום היקרים שהיא רוצה
כן גם אם לוקחים בחשבון את החצי שנה שעברה מאז זה לא לגמרי מסתדר, אבל קרוב מספיק... נראה לי שהיו כבר בעיות זמנים קצת יותר גדולות שם, אז נחליק.בעיה מתמטית: איך ג'וליה בת 17 (נניח ומשהו), ודבי גדולה רק ממנה ב10 חודשים. אפילו אם ג'וליה ממש קרובה ל18 זה הופך את דבי בקושי בת 19, וקארל אמר שהוא בן 19 כמעט 20 והוא קטן מדבי בשנה????
תכלס סביר שהוא באמת איית מוגנוגמיה לא נכון
הנה הסצנה כי יש לכם זיכרון של דג:
ווי לא חשבתי על זה נכוןגם אותי בהתחלה, אבל באמת את כולם חוץ מפיונה?כאילו זהו היא עזבה אז היא כאילו לא היתה קיימת אף פעם? ברצינות לא יכלו להשיג אפילו צילום מסכן של הראש שלה מגוגל תמונות בשביל לדחוף שם??
או שבכל זאת היתה שם איפשהו ופספסתי? (ממש חיפשתי אבל אולי)
חחח כן ועוד בימים של קורונה! העיקר הם עם מסכותכן אבל איכ עם הכוס שמישהו שתה בה והשאיר ברחוב![]()
חחחחחחחחחח אופס![]()
וגם את
(או שבכוונה?
)
אני עדיין לא מבין את הבעיה שיש לך עם קורונה בסדרות.אוקייי קצת יותר מידי קורונה לטעמי, אני מקווה שזה בגלל שזה פרק ראשון ובפרקים הבאים זה יהיה יותר ברקע, אבל לא כזה נורא.
הם כבר מזמן לא רק דמויות רקע. הייתה עלילה שלמה פעם שפרנק עבר לגור עם קרמיט בתור בן זוג שלו כדי לקבל הטבות. והאחר (מייק?) היה בוס של ליפ.השניים האלה בבר שכבר 11 עונות שהם לא זזים מהכסא שלהם קיבלו קידום מטריד למדי מסתם דמויות רקע קבועות שמגיבות לשיחות, וטפ![]()
מרגיש לי כאילו כבר ניסו את הדבר הזה של להפוך את הסאות'סייד למסוכן יותר כבר לפחות כמה פעמים.והוא רוצה להפוך את שיקגו למסוכנת יותר.
הקטע עם האבות סקסאופנרדס הזוי.דבי עכשיו היא סקס אופנדראני אוהבת ששום דבר לא מזעזע את הגלאגרים, כמו זה שדבי התחברה עם אבות סקס אופנדרס אחרים.
אני לא ממש מתחבר אל סנדי.גם סנדי הצחיקה אותי בהתחלה כשדבי הראתה להם את המדבקה שלה והיא צחקה עליה עם כל מיני בקשות ל"עזרה" ובסוף עם התחפושת של סקאוט גירל![]()
אני חשבתי שזה ברור שקארל משקר לגבי הגיל שלו.בעיה מתמטית: איך ג'וליה בת 17 (נניח ומשהו), ודבי גדולה רק ממנה ב10 חודשים. אפילו אם ג'וליה ממש קרובה ל18 זה הופך את דבי בקושי בת 19, וקארל אמר שהוא בן 19 כמעט 20 והוא קטן מדבי בשנה????
אני מקווה שבשלב מסוים הוא יחליט להיות שוטר טוב.אני אוהבת שהוא מוצא לעצמו יעוד אפילו שלא ברור לי מה. להיות שוטר מושחת? להיות סתם שוטר אלים? אוף כי קארל דווקא כן התחיל לרצות לעשות טוב יותר. היו לו כוונות טובות כשהוא הלך להיות שוטר. זה לא פייר שבגלל הרקע שלו יקחו את הכוונות הטובות שלו ויעשו ממנו שוטר רע. אחכ פלא שיש שוטרים כאלה?
הם היו מאוד חמודים. אפילו שמיקי היה מעצבן.אוח איאן ומיקי נתנו לי נשיקה אחת של חסד לפני שהם שוב רביםזה כמו בעונה הקודמת אחרי שהתגעגעתי נצח ישר הם רבו פרק שלם בכלא. מצד שני אחכ הם המשיכו להיות חמודים אז אולי טוב שמוצאים את כל הבעיות על ההתחלה שההמשך יהיה יפה יותר.
איאן עובד בשביל שניהם ומיקי מבזבז את כל הכסף על מה לא ברור לי? למיקי לא אכפת ואיאן רוצה שהוא יבין שזה כסף של שניהם ארגג הם מתסכלים אותי מיקי הוא אהבת חיי אל תרגמו לי להתעצבן עליו!!!
היה חמוד שהם מדברים, אבל ליפ קצת זורק שטויות לגבי זה שלמי שלא היה כסף לא אכפת מכסף כי עובדה שלאיאן כן אכפת מכסף ונראה לי שזה גרם לאיאן להרגיש לא נעים לומר את זה.השיחה של איאן וליפ הייתה מזה חמודהוגם אהבתי מה שליפ אמר על אנשים שיש להם כסף שדואגים לאבד אותו לעומת מי שלא היה לו כלום אף פעם. אבל למה הוא לא סיפר לאיאן על השיטה שלו לחסכון?
באמת חסר להם אם פיונה לא תגיע לסוף.ואז כולם הולכים לליפ לעזור ולמסיבת פיצות וכולם שם ביחדופתאום יש מלא ילדים
ורק פיונה חסרה
אוף חסר להם שהם לא מביאים אותה לפרק הסיום.
יש לי מזה מספיק בחיים האמייתים למה אני צריכה לראות את זה גם בסדרות שלי?? אם אני ארצה לשמוע על קורונה אני אראה חדשות.אני עדיין לא מבין את הבעיה שיש לך עם קורונה בסדרות.
בסדר אז פעם ב5 עונות יש להם עלילה שחורגת מהכסאות שלהם בבר. ונראה לי קוראים להוא טובי? טוני? טומי? ברח לי אבל משהו באזור.הם כבר מזמן לא רק דמויות רקע. הייתה עלילה שלמה פעם שפרנק עבר לגור עם קרמיט בתור בן זוג שלו כדי לקבל הטבות. והאחר (מייק?) היה בוס של ליפ.
אבל בהחלט הייתה התקדמות מוזרה איתם. אם כי אני מנחש שלא יתייחסו לזה בהמשך.
חחחחח כןנורא מצחיק כשדבי אמרה לבחור שהוא Over the line כי זה נשמע כאילו היא אומרת לו שהוא מגזים.
סנדי אחלה!אני לא ממש מתחבר אל סנדי.
למה? חוצמזה מה יש לו לשקר על הגיל שלו בבית משפט לא מציגים שם תז או משהו? גם מאד הגיוני שזה הגיל שלו ודבי צריכה להיות 20-21אני חשבתי שזה ברור שקארל משקר לגבי הגיל שלו.
אמןאני מקווה שבשלב מסוים הוא יחליט להיות שוטר טוב.
אבל יש הרבה דברים מהחיים האמיתיים בסדרות. אז למה שלא יהיה את זה?יש לי מזה מספיק בחיים האמייתים למה אני צריכה לראות את זה גם בסדרות שלי?? אם אני ארצה לשמוע על קורונה אני אראה חדשות.
כן, אני חושב שזה טומי באמת.טובי? טוני? טומי? ברח לי אבל משהו באזור.
כן, גדולחחחחח כןואיך הוא בא בכעס ואז כשהיא הסבירה הפך כולו למנומס ונחמד
![]()
זה לא שיש לי בעיה איתה. יש משהו מגניב בדמות שלה, פשוט עדיין לא התחברתי אליה.סנדי אחלה!
אז זה באמת מוזר מאוד.למה? חוצמזה מה יש לו לשקר על הגיל שלו בבית משפט לא מציגים שם תז או משהו? גם מאד הגיוני שזה הגיל שלו ודבי צריכה להיות 20-21
OMG נכון. אבל בגלל שזה באמת הסוף אני בספק אם עוד נשמע עליהם.וגם יש לו תאומים שאני כבר לא זוכר מה קרה איתם.
למיקי לא ממש היה אכפת ממנו רוב הזמן, חוץ ממתי שאיאן חטף אותו.OMG נכון. אבל בגלל שזה באמת הסוף אני בספק אם עוד נשמע עליהם.
וזה הזכיר לי שוב גם שלמיקי יש ילד, שפעם לפחות היה לו מאוד אכפת ממנו. מישהו זוכר איפה הוא? אמא שלו היתה איזו תקופה אצל וי וקוו, לא? ואז אבא שלה מרוסיה הגיע? או מישהו אחר, אני כבר לא זוכרת כלום, אבל מה נסגר עם הילד?
חוץ מזה גם לקוו יש עוד ילד אצל אמא של וי.
בקיצור יש יותר מידי ילדים נשכחים בסדרה הזאת.
למיקי לא ממש היה אכפת ממנו רוב הזמן, חוץ ממתי שאיאן חטף אותו.
והוא כנראה עם סטבלנה. באחת העונות באחד מקווי העלילה המטרידים שהיו ולכן אנחנו משתדלים להדחיק סבטלנה התחתנה עם מישהו עשיר וסנילי אחרי שהיא חטפה "חברה" שהייתה אמורה להנשא לו, וככה עזבה את הסדרה.
וכן לקוו יש ילד עם אמא של ורוניקה. נדמה לי שדווקא בעונה שעברה פתאום נזכרו בו כשורוניקה ביקרה אותה, משהו לגבי משבר זהות שחור? (כאילו של ורוניקה, אולי של ליאם שעירב גם את ורוניקה. לא זוכרת, אבל היא הייתה אצל אמא שלה וגם הילד היה שם).
וואו נשבעת שהתכוונתי לכתוב את זה גפ אבל חשבתי שתצחקו עלי.אגב, דמויות שאני אשמח לראות שוב לפני הסוף - אני רוצה ביקור של שילה.
אנחנו אף פעם לא נצחק עליךוואו נשבעת שהתכוונתי לכתוב את זה גפ אבל חשבתי שתצחקו עלי.
כן זכור לי משהו עם הילד של האמא של ורוניקה מעונה שעברה.
בעניין דמויות נשכחות יש גם את הנכד הבכור של פראנק (מתוך 5 נכדים ידועים שכבר יש לו), הבן של סאם. נראה לי שפעם אחרונה שראינו אותו זה היה כשהוא עבר לגור עם הסבתא שלו באיזו קומונה (שם דבי כמעט ילדה את פרנקי).
זוכרים שגם למיקי הייתה אחות טרנסג'נדרית קטנה?
וואו הסדרה הזאת הזויה
אגב, דמויות שאני אשמח לראות שוב לפני הסוף - אני רוצה ביקור של שילה.
עכשיו אני רק נזכר שעוד בעונות הראשונות חשבנו שהולך להיוולד לליפ תינוק מקארן אבל אז בסוף התברר שהוא לא שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.