שיימלס 11X01🍻😍

didalf

Well-known member
זוכרים שגם למיקי הייתה אחות טרנסג'נדרית קטנה?
כן:-D

וואו הסדרה הזאת הזויה
ממש:-D אבל זה למה אנחנו אוהבים אותה|לב|

אגב, דמויות שאני אשמח לראות שוב לפני הסוף - אני רוצה ביקור של שילה.
וואי מזה לא. איזה דמות מעיקה שמחתי שהיא עזבה. למרות שאולי ביקור קטן יהיה מצחיק.
הייתי רוצה שמנדי תחזור למרות שעשו איתה קלוז'ר יחסית יפה.

עכשיו אני רק נזכר שעוד בעונות הראשונות חשבנו שהולך להיוולד לליפ תינוק מקארן אבל אז בסוף התברר שהוא לא שלו
באמת מעניין מה עם קארן. אגב בסוף היא הלכה לגדל את הילד האסייתי שלה עם ג'ודי AKA המלך רואן:-D
בעצם ואז היא חזרה ואז מנדי דרסה אותה. אז רואן מטפל גם בילד וגם בה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באמת מעניין מה עם קארן. אגב בסוף היא הלכה לגדל את הילד האסייתי שלה עם ג'ודי AKA המלך רואן:-D
היא גם נותרה חצי משותקת אחרי שמנדי דרסה אותה, לא?

הי, למה מנדי לא באה לחתונה של אחיה?

Lhuna3

Well-known member
אוקיי אתם חייבים רגע להזכיר לי עוד משהו...
ספוילר: ג'ימי/סטיב - הוא מת? ואם הוא מת - זה ודאי?

didalf

Well-known member
היא גם נותרה חצי משותקת אחרי שמנדי דרסה אותה, לא?

הי, למה מנדי לא באה לחתונה של אחיה?
כן הוספתי את זה בדיוק בעריכה שעכשיו אני תוהה אם רואן מטפל גם בה וגם בילד. שילה אחכ באה לעזור אבל היא הייתה בסדרה עוד עונה עד שהיא עזבה8-*
ושאלה טובה לגבי מנדי:-( (ופיונה!)
ספוילר: ג'ימי/סטיב - הוא מת? ואם הוא מת - זה ודאי?
לא.
חשבנו שהוא מת בעונה 3, אבל בסוף עונה 4 הוא חזר ושלח את חברתו אניה הגראונדרית לרגל אחרי פיונה.
אחרי כמה פגישות בבית קפה שפיונה חשבה שאניה מתחילה איתה הסתבר שהיא שליחה של ג'ימי.
ג'ימי ניסה לחזור לפיונה והיא כמובן שכבה איתו אבל ואז ביקש שתברח איתו שוב. ואז הסתבר שהוא שוב שקרן לא זוכרת על מה בדיוק ופיונה הרביצה לו ואז הוא עזב סופית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן הוספתי את זה בדיוק בעריכה שעכשיו אני תוהה אם רואן מטפל גם בה וגם בילד. שילה אחכ באה לעזור אבל היא הייתה בסדרה עוד עונה עד שהיא עזבה8-*
ושאלה טובה לגבי מנדי:-( (ופיונה!)

לא.
חשבנו שהוא מת בעונה 3, אבל בסוף עונה 4 הוא חזר ושלח את חברתו אניה הגראונדרית לרגל אחרי פיונה.
אחרי כמה פגישות בבית קפה שפיונה חשבה שאניה מתחילה איתה הסתבר שהיא שליחה של ג'ימי.
ג'ימי ניסה לחזור לפיונה והיא כמובן שכבה איתו אבל ואז ביקש שתברח איתו שוב. ואז הסתבר שהוא שוב שקרן לא זוכרת על מה בדיוק ופיונה הרביצה לו ואז הוא עזב סופית.
דרך אגב, זה מצחיק שרואן ואניה מה100 שיחקו גם בשיימלס.
במיוחד כי שניהם גם שיחקו בסוכני שילד.
(אפשר לבדוק בIMDB אם יש עוד שחקנים משותפים)

יהיה מגניב גם אם ג'ימי יחזור לביקור.
אבל מה שברור זה שאם פיונה לא תבוא לביקור אז אנחנו יוצאים לרחובות.
(אני מקווה מאוד שאם זה יקרה יצליחו לא לספלייר את זה באינסטגרם)

didalf

Well-known member
יהיה מגניב גם אם ג'ימי יחזור לביקור.
ממ לאדעת גם איתו נסגר הסיפור. וגם אני רואה מעריצים שעדיין רוצים שפיונה תמצא אותו והם יחזרו ביחד וגאדדד לא!!
אבל מה שברור זה שאם פיונה לא תבוא לביקור אז אנחנו יוצאים לרחובות.
בהחלט!
(אני מקווה מאוד שאם זה יקרה יצליחו לא לספלייר את זה באינסטגרם)
אם הם יחליטו לא לחשוף את זה הם יצליחו, כמו עם מיקי בעונה 9 כשהוא הפתיע אותנו בכלא.
אז אם הם יחשפו את זה אני חושבת שגם תהיה ידיעה רשמית.
אני ממש מתלבטת עם עצמי אם זה משהו שהייתי רוצה לדעת מראש או לא:-D
מצד אחד זאת תהיה הפתעה מדהימה. מצד שני אני אם אני לא אדע אני כל הזמן אהיה בחששות שזה לא יקרה ואם אני אדע מראש תהיה לי נחת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממ לאדעת גם איתו נסגר הסיפור. וגם אני רואה מעריצים שעדיין רוצים שפיונה תמצא אותו והם יחזרו ביחד וגאדדד לא!!
אוי אני בהחלט לא רוצה לגלות בסוף שהם יחד.
אני כן רוצה לראות אותו שוב, אבל אני אעדיף שלא לראות אותו בכלל מאשר שהם יהיו יחד.
אני ממש מתלבטת עם עצמי אם זה משהו שהייתי רוצה לדעת מראש או לא:-D
מצד אחד זאת תהיה הפתעה מדהימה. מצד שני אני אם אני לא אדע אני כל הזמן אהיה בחששות שזה לא יקרה ואם אני אדע מראש תהיה לי נחת.
אני רוצה שזה יהיה הפתעה.
אפילו שגם לי לא תהיה נחת ככל שנתקרב לסוף ולא נדע אם נראה אותה או לא.

didalf

Well-known member
פיונה- חסר להם שלא! אני באמת חושבת שאם פיונה לא תגיע מתישהו להופעת אורח העונה אני פשוט אתכחש לעונה הזאת ולקודמת
היי את לא יכולה להתכחש ל*כל* העונה הקודמת

למעלה