שייכות- להרגיש ב-

שייכות- להרגיש ב-../images/Emo82.gif

אני בנאדם שנחשב מאוד חברותי, תמיד מוצאת אנשים להתיידד איתם וסה"כ לא חסר לי חברים, אבל תמיד הרגשתי בחוץ מבחינת חבורות- אם זה בימי בית הספר העליזים
שתמיד הרגשתי הלא מקובלת, הלא שייכת, אם עכשיו- שמרגישה שקיימת ומתייחסים רק אם צריכים ממני משהו, והאמת שקצת גם עם החברים- למרות שאני לא בחוץ לחלוטין, אבל בד"כ כשיוצאים וכו' יש את הירידות הקטנות האלה שסתם עושים בחבר'ה, שלא פוגעות בד"כ אבל נוצר מצב שכל הזמן עושים יד נגדי ויורדים עליי, וזה עובר כל גבול לפעמים. ואתמול כבר נשבר היה לי מזה, אז נעשיתי ביציאה של החבורה די צינית ומגעילה בהתנהגות שלי והחזרתי, ויצא שהרגשתי שקצת תקפתי אותם, ושפחות מרגישה איתם בבית. מה גורם לכם להרגיש שייכים למקום/לחבורה

ניאו30

New member
להרגיש בבית בשבילי

להרגיש שאני יכול להיות מי שאני באותם "מקום" או בחברת אותם אנשים,ללא שיפוטיות.כרגע המקומות האלו בשבילי היא פחות עם אנשים מבוגרים,למרות שגם,ויותר עם ילדים,וגם כשאני רוקד במקום בו אני רוקד. ממה שתיארת,נסיכה,זה לא נשמע כמו "בית" או שייכות,אבל העיקר בעיניי תמיד היה המשך החיפוש גם במקרה שלא מוצאים את מה שמחפשים,וההתחברות יותר ל"מה כן" ולא "מה לא",ובסופו של דבר זה יימצא,גם אם זה ייקח הרבה זמן(ולכך דרושה סבלנות) וגם אם זה יהיה כרוך במצבים לא נעימים(ולכך דרוש חוסן פנימי ואומץ).

magenta73

New member
גם אני תמיד הרגשתי אאוטסיידרית

עד שהבנתי שזה לא הם. זאת אני. אני רואה את זה ככה. אני מפרשת את ההתנהגות שלהם לכאילו הם לא רוצים בחברתי ולמעשה אני גורמת להתרחקות. מה גורם להרגיש שייכת? קבלה. בכל מובן המילה. לקבל אנשים בגלל מי שהם כן ובגלל מי שהם לא. וכמובן... לקבל את עצמי, על כל מה שאני כן ועל כל מה שאני לא...

למעלה