../images/Emo63.gif לאבא שלי (חלק ב')
מצטערת.... הייתי חייבת עוד אחד.... אבא, תגיד, אני מפריעה לך? כי השעה מאוחרת עכשיו, אבא... כן, אני יודעת שכבר 3 לפנות בוקר. אבא, אתה ישן במקום שאתה נמצא בו? לא, נכון? אמרו לי שאתה שומר עליי מלמעלה. אז איך אתה שומר אם אתה ישן? תגיד, אבא, מה אתה עושה שם כל היום בכלל?.. אתה עצוב שאתה שם? אל תהיה עצוב, אבא... תראה אותי. תראה כמה אני צוחקת וכמה אני חזקה. אתה גאה בי, אבא?... אתה רואה אותי בוכה עכשיו כמו תינוקת? כמו כשהייתי קטנה, והיית מטייל איתי על הידיים במסדרון בלילות עד שהיא נרגעת? כשהיית שם את הראש שלי על הכתף שלך... הייתי עוד לא בת 3 חודשים... אתה זוכר, אבא? ובמשך הזמן נוצר ליד הכתף שלך השקע הקטן הזה... השקע שלי. ככה קראנו לו. עדיין יש לך את השקע שלי, אבא? אז אבא..... אל תכעס שעברת לשם. כי... מה אני אגיד לך... אומרים ששם יותר טוב. טוב לך שם, אבא? אתה בטח סופסוף עם סבא שלך.... ועם טיבי, ועם כל מי שהכרתי שהלך לי..... טוב, זה לא כ"כ הרבה אנשים. אבל זה מספיק בשבילי. אבא, יודע מה? זוכר שקבענו ללכת להופעה של משינה ביחד? אז אתמול היתה ההופעה, אבא... והלכנו. ו.... יודע מה, אבא? נהניתי נורא... לא! אל תכעס! לא שכחתי אותך לרגע... יש להם אפילו את השיר הזה, אבא, את "תחזור תחזור"...... מכיר אותו, נכון? זוכר כשלמדתי לנגן אותו? אז השיר הזה כ"כ מתאר אותך עכשיו, אבא.. את מה שאני מרגישה אליך..... "תחזור תחזור, תן לי גב....."... זה בדיוק מראה כמה אני צריכה אותך שתשמור עליי, כמה אני חלשה. אני יודעת. אני יודעת שרק לפני שניה כתבתי שאני חזקה... וגם במכתב הקודם. אבל אבא... אני כולה ילדה. רק היה לי 15...... נראה לך שאני מסוגלת לשמור על עצמי?! אתה מכיר אותי....... אתה יודייע שאני קטנה ("לא קטנה!! רק לפני התנופת גדילה...")... אבא, ראית משם את השיעור שהיה לי היום? היה לי היום גיטרה, אבא... ראית? ראית את החומר החדש? זה ממש קשה לי. אני יודעת, אני יודעת מה אתה הולך להגיד... "את תסתדרי, חמודה.... זה הכל עניין של אימון." ואני מתאמנת, נכון? ראית אותי מתאמנת קודם? אני איפהשהו גם נורא נאחזת בזה..... זה עושה לי טוב. ואני יודעת שזה עושה גם לך טוב, נכון, אבא?... ראית את השיר שכתבתי אחרי שהלכת?.... כן, אבא? מה חשבת עליו? כן, אני יודעת שהוא דכאוני כזה..... צובט כזה...... אבל הוא יצא דווקא יפה, לא? היו לי בראש רעיונות הרבה יותר דכאוניים... אבא..... תראה, אני יודעת שאף פעם לא אמרתי את זה באמת באמת.. כאילו, בכוונה מלאה. אבל אני אוהבת אותך. ואני רק קלטתי כמה אני אוהבת ומעריכה ומכבדת אותך ברגע שאמא סיפרה לי שמצאו אותך..... אתה יודע...... מת. מצאו אותך מת. למה הלכת לי... לעזאזל איתך!!! תראה מה עשית, אוף. לא. אני לא כועסת...... אני מנסה שלא. טוב.. אבא.... עד המכתב הבא, אמממ...... אני כבר לא יודעת מה להגיד. אל תהיה עצוב שם, טוב? אנחנו אוהבים אותך הכי הכי ומתגעגעים הכי הכי... היי! אולי אפילו פגשת את הדוד שלך שאף פעם לא הכרת... איך הוא?.... כי לפי התמונות אתם ממש דומים..... אוהבת הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם.... צ'ופצ'ופ