שיייילום לכולם......

שיייילום לכולם...... ../images/Emo39.gif

מממ... אני חדשה פה :) קוראים לי טל .. אני בת 15 מקריית אונו ..... ו... אהממ... לא יודעת מה אמורים לכתוב בהודעות האלה ..
אז.. יש לי מכתב שאני לא ממש יכולה לשלוח, חשבתי לשים אותו כאן. אני לא חושבת שהוא לגמרי מוכן, נראה לי שזה התחלה של מכתב הרבה יותר ארוך...

../images/Emo63.gif לאבא שלי ..

רק לפני שבועיים הלכת לי. לתמיד. כולה שבועיים. ואני חושבת שאתה היו השבועיים הכי ארוכים והכי קשים בחיים שלי. בהתחלה הייתי חלשה נורא. פיסית, ונפשית. הרגשתי שאני לא יציבה, שאני לא מצליחה לעמוד כמו שצריך. ככה היה גם בלוויה. הרגשתי שאני רועדת, למרות שלא רעדתי. סבא החזיק אותי מצד אחד, ואמא מהצד השני. והלכתי אחרי הארון........... לא הצלחתי לבכות. כשהודיעו לי בכיתי, כל השבעה היו לי התפרצויות בכי, ורק הלוויה שיתקה אותי. אני פשוט מאמינה שזה רק פיסי. רק גופני. בשבילי אתה בשמיים.... בשמיים ובלב. וככה תמיד תהיה. היה גם שלב שכעסתי. כעסתי עלייך.... תראה מה עשית לי. מה עשית לאמא. כעסתי על שאר העולם. נעשיתי צינית. אבל זה טיפשי, וזה לא יעזור לי. מהר מאוד הבנתי את זה. אז התחזקתי. לאט לאט. עכשיו אני כמו גדולה, ממשיכה את החיים שלי. ממשיכה לנגן. ממשיכה לצחוק..... אתה יודע שאני תמיד צוחקת, אבא, נכון? אתה יודע שיש לי את הראש שלך..... אני גם דומה לך בפנים. בחיים לא אהבתי את זה שאני דומה לך כ"כ כמו עכשיו. אני חושבת שברגע שהשמיים לקחו לי אותך נפערה האדמה שלי, וביני לבין העתיד עומדת עכשיו תהום. ואני צריכה לתת את הריצה של החיים שלי, לקחת תנופה גדולה ולקפוץ. ולקוות שאני לא אפול. ואם בכל זאת אפול אני צריכה לאסוף כל מה ששברתי וכל מה שנשבר אצלי ולטפס חזרה למעלה. והחיים האלה..... הם קצרים מדיי. ומפתיעים מדיי. אני העזתי להרגיש לא יציבה ולא מוגנת כי לך ולאמא היו בעיות. אני העזתי לחלום שמישו מחבק אותי כשיכולתי לקבל חיבוק ממך ממש מעבר למסדרון. מה חשבתי לעצמי בכלל?! אבא, סליחה שאני קופצת מנושא לנושא, אבל אתה יודע שאתה עדיין רשום לי בזכרון של הפלאפון? אני לא מסוגלת למחוק. אני מוחקת רק מי שאני מנתקת איתו קשר. אבל אנחנו לא ננתק קשר, נכון אבא? אף פעם. אוהבת הכי הכי...הכי הכי הכי :) צ'ופצ'ופ

ה מוזה

New member
טלטל ../images/Emo23.gif ברוכה הבאה

כן..כאן המקום למכתבים של הלב אלו שלא נשלחו ,גם אלו שכן . לפני שאני אגיב למכתב שלך רוצה להגיד לך ברוכה הבאה אלינו ולחבק אותך *חיבוק מבין ושקט *

../images/Emo142.gifברוכה הבאה../images/Emo142.gif

קפה ,עוגה משהו?
טלטלוליט ... תני לי להתחיל במשפט שכתבת: "אבל אתה יודע שאתה עדיין רשום לי בזכרון של הפלאפון? כשהגעתי למשפט הזה , פרצו לי כל הרגשות שהתחילו לעלות בי כשהתחלתי לקרוא את מה שכתבת . זה היה משפט המחץ ... הוא רשום לך בזיכרון , אבל הוא גם חרוט לך בלב , איפה שלא תסתכלי את תיזכרי במשהו שהוא עשה או אמר ... ואז יעלה לך החיוך , של אוווו , איזה כיף היה לנו ביחד. תיזכרי בכל הרגעים הנפלאים
טלטל מקסימה , תהיי חזקה , את יכולה ! הוא עכשיו נמצא במקום שטוב לו להיות . לפחות הוא נהנה שם למעלה ,מביט אליך בחיוך ובגאווה ... עכשיו העבודה שלך היא לשמר לו את זה לעשות אותו גאה יותר . שאת כל מה שהוא לימד אותך עד עכשיו, את תישמי וככה הוא יהיה המאושר בכל היקום כולו מהשמים ועד הארץ.. והכי חשוב תמשיכי לחייך, לשמוח ולצחוק
- זה החיבוק ממני אליך , מרגישה אותך ומבינה אותך ... בכל עת ובכל זמן אנחנו כאן , לכל מכתב ולכל הירהור קטן שיש לך ... אנחנו כאן...

שוקו, 2 סוכר ... ../images/Emo24.gif

תודה רבה על התגובה שלך.. ו.. את צודקת... ובאמת כשאני נזכרת בכל הכיף שהיה לנו יחד אני צוחקת. יש לי תמונה שהוצאתי מהאלבום .. תמונה שלי ושלו מכשהייתי בערך בת 3. והוא מחזיק אותי בידיים ומחבק אותי ככה .. עושה לי טוב להסתכל על זה.. שנינו מחייכים ככה... אבל זה לא סתם חיוך. אנחנו זורחים. ויש לנו אותן עיניים. והן נוצצות.

אממ ...

לא ממש ... פשוט אני אוהבת את ההילה והאור שהירח עושה על הים ... זה מקסים בעיני ...

אגסית

New member
טלטל מותק.

כשהדברים שלא ציפית להם קורים בהערף עין, מבלי שישאלו אותך בכלל, פשוט באים ולוקחים אותו, הלב שלך נלקח גם יחד. רק אדם כמוך מסוגל לדעת כאב נורא כזה.. ללא ידיעה, פתאום הוא נעלם.. אבל נחשי מה? הוא פה. תמיד. כאן ועכשיו, מסתכל ומחייך על הילדה היפה שלו, שתגדל להיות אדם טוב כמוהו, הוא יודע שהוא חינך אותך בצורה הכי טובה שהוא עצמו יכל, והעניק לך את כל מה שהוא רצה, כשהוא היה ילד. הוא אהב אותך אהבת נפש, ואהבת אב. דבר כזה איש לעולם לא יוכל לגזול ממך. את אהבתו של אביך אלייך. ומזה את חייבת להיות חזקה, ולדעת שיש לך עכשיו מלאך ששומר עלייך מצרה. ומסתכל עלייך מלמעלה עוברת את השלבים הכי חשובים בחייך. סיום תיכון, סיום צבא וחתונה.. והוא? הוא יושב לו, בגאווה עצומה, ומסתכל עלייך בעיניים מלאות אהבה. תתחזקי מהעובדה הזאת. אוהבת אותך ותמיד כאן בשבילך.

ה מוזה

New member
ילדונת

"עכשיו אני כמו גדולה, ממשיכה את החיים שלי." את יודעת ..גם גדולים נשברים ,כואבים , מתגעגעים ..בוכים וזה בסדר , זה תהליך שמשחרר את את העצב החוצה מפריח אותו לרוחות שישאו אותו הרחק .. לאבד אבא בכל גיל זה כל כך , כל כך קשה ובלתי נתפס ואת ילדונת מדהימה , שבועיים זה כל כך טרי .. ועם זאת יש בך את "אתה יודע שאני תמיד צוחקת, אבא, נכון?" את יודעת שגם גדולים כשאדם אהוב הולך מהם , שוכחים לצחוק .. ואת ילדה "כמו גדולה " - יודעת את מה שחשוב "אבל אנחנו לא ננתק קשר, נכון אבא?" והמילים שלך כאן שנכתבו על דף נייר וירטואלי נישאו כתפילה לשערי שמיים והוא בליבך ומשם חפון לו בכנף מלאך גאה בילדה הקסומה הזו גאה בך ילדה
"ממשיכה את החיים שלי. ממשיכה לנגן. ממשיכה לצחוק..... " בכל ניגון ובכל בת צחוק ..הוא קיים

../images/Emo25.gif תודה רבה:)

המממ... כן אני יודעת שהוא קיים איתי .. בשבעה כולם אמרו לי שתהיה תקופה קשה.. יהיה משבר עכשיו..... אבל אני החלטתי שאני לא עושה מה שכולם אומרים (מה עוד חדש...?) ושאני לא מוכנה לתת לעצמי לעבור משבר עכשיו.. אני צריכה כוח עכשיו. ויכול להיות שאני כ"כ בסדר גם מתוך הדחקה ומתוך זה שאולי עוד לא לגמרי קלטתי ובטח לא לגמרי עיכלתי... אבל זה בטוח יגיע מתישהו. אני לא דואגת לזה.. טוב לי עכשיו וזהו.

../images/Emo63.gif לאבא שלי (חלק ב')

מצטערת.... הייתי חייבת עוד אחד.... אבא, תגיד, אני מפריעה לך? כי השעה מאוחרת עכשיו, אבא... כן, אני יודעת שכבר 3 לפנות בוקר. אבא, אתה ישן במקום שאתה נמצא בו? לא, נכון? אמרו לי שאתה שומר עליי מלמעלה. אז איך אתה שומר אם אתה ישן? תגיד, אבא, מה אתה עושה שם כל היום בכלל?.. אתה עצוב שאתה שם? אל תהיה עצוב, אבא... תראה אותי. תראה כמה אני צוחקת וכמה אני חזקה. אתה גאה בי, אבא?... אתה רואה אותי בוכה עכשיו כמו תינוקת? כמו כשהייתי קטנה, והיית מטייל איתי על הידיים במסדרון בלילות עד שהיא נרגעת? כשהיית שם את הראש שלי על הכתף שלך... הייתי עוד לא בת 3 חודשים... אתה זוכר, אבא? ובמשך הזמן נוצר ליד הכתף שלך השקע הקטן הזה... השקע שלי. ככה קראנו לו. עדיין יש לך את השקע שלי, אבא? אז אבא..... אל תכעס שעברת לשם. כי... מה אני אגיד לך... אומרים ששם יותר טוב. טוב לך שם, אבא? אתה בטח סופסוף עם סבא שלך.... ועם טיבי, ועם כל מי שהכרתי שהלך לי..... טוב, זה לא כ"כ הרבה אנשים. אבל זה מספיק בשבילי. אבא, יודע מה? זוכר שקבענו ללכת להופעה של משינה ביחד? אז אתמול היתה ההופעה, אבא... והלכנו. ו.... יודע מה, אבא? נהניתי נורא... לא! אל תכעס! לא שכחתי אותך לרגע... יש להם אפילו את השיר הזה, אבא, את "תחזור תחזור"...... מכיר אותו, נכון? זוכר כשלמדתי לנגן אותו? אז השיר הזה כ"כ מתאר אותך עכשיו, אבא.. את מה שאני מרגישה אליך..... "תחזור תחזור, תן לי גב....."... זה בדיוק מראה כמה אני צריכה אותך שתשמור עליי, כמה אני חלשה. אני יודעת. אני יודעת שרק לפני שניה כתבתי שאני חזקה... וגם במכתב הקודם. אבל אבא... אני כולה ילדה. רק היה לי 15...... נראה לך שאני מסוגלת לשמור על עצמי?! אתה מכיר אותי....... אתה יודייע שאני קטנה ("לא קטנה!! רק לפני התנופת גדילה...")... אבא, ראית משם את השיעור שהיה לי היום? היה לי היום גיטרה, אבא... ראית? ראית את החומר החדש? זה ממש קשה לי. אני יודעת, אני יודעת מה אתה הולך להגיד... "את תסתדרי, חמודה.... זה הכל עניין של אימון." ואני מתאמנת, נכון? ראית אותי מתאמנת קודם? אני איפהשהו גם נורא נאחזת בזה..... זה עושה לי טוב. ואני יודעת שזה עושה גם לך טוב, נכון, אבא?... ראית את השיר שכתבתי אחרי שהלכת?.... כן, אבא? מה חשבת עליו? כן, אני יודעת שהוא דכאוני כזה..... צובט כזה...... אבל הוא יצא דווקא יפה, לא? היו לי בראש רעיונות הרבה יותר דכאוניים... אבא..... תראה, אני יודעת שאף פעם לא אמרתי את זה באמת באמת.. כאילו, בכוונה מלאה. אבל אני אוהבת אותך. ואני רק קלטתי כמה אני אוהבת ומעריכה ומכבדת אותך ברגע שאמא סיפרה לי שמצאו אותך..... אתה יודע...... מת. מצאו אותך מת. למה הלכת לי... לעזאזל איתך!!! תראה מה עשית, אוף. לא. אני לא כועסת...... אני מנסה שלא. טוב.. אבא.... עד המכתב הבא, אמממ...... אני כבר לא יודעת מה להגיד. אל תהיה עצוב שם, טוב? אנחנו אוהבים אותך הכי הכי ומתגעגעים הכי הכי... היי! אולי אפילו פגשת את הדוד שלך שאף פעם לא הכרת... איך הוא?.... כי לפי התמונות אתם ממש דומים..... אוהבת הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם.... צ'ופצ'ופ

../images/Emo20.gif

צוציקית קטנה תראי מה את עושה לי ... גרמת לי להזיל דמעה... לא יפה
את יודעת לכתוב כ"כ יפה מכל ה
כ"כ אמיתית... ברגע שקראתי את המכתב שלך בידיוק הקשבתי לשיר של משינה .. אני שמחה שנהנת לך שם ... אני חייבת רק להגיד לך משהו קטן את לא חייבת כל הזמן להראות מאושרת ולחייך לפעמים מותר לך גם לא לחייך, וגם קצת אם בא לך להזיל דמעה . להראות חזקה זה הכי טוב שבעולם בשביל אמא .. אבל לפעמים תתפרקי כשהיא לא נמצאת שם .. זה לפעמים עושה טוב ... (ככה לפחות אמרו לי הרבה פעמים בפורום המקסים הזה) . "אני יודעת שרק לפני שניה כתבתי שאני חזקה... וגם במכתב הקודם. אבל אבא... אני כולה ילדה. רק היה לי 15......" נכון - ואת יכולה לקחת לך את כל הזמן שבעולם . אל תמהרי להתבגר בעקבות המקרה ... תהיי חזקה , אבל לפעמים מותר לך להיות לא...
ריגשת אותי מחדש ... תמשיכי לכתוב ..
בהצלחה לך בחוג...

ה מוזה

New member
אור ה ../images/Emo29.gif

את מדהימה בעומק הלב שבך ומה שלא אמרתי לך ..אומר עכשיו כשאספתי את המכתבים שלך הטמונים להם בדפי הפורום שמתי לב ..לדבר מדהים לא שלחת הרבה מכתבים שלחת כאן המוני תגובות וכל אחת מהן מלאת רגש והבנה וחום קראתי אותן , את התגובות שלך ..שפזורות בדפים כאן כאבני חן ..תגובות שנכתבו כאן חודשים על גבי חודשים ובכל אחת מהן מצאתי אוצר

את גורמת לי ...

- להסמיק את זו שנתת את הבמה הנפלאה כדי להעניק ... את זו שיש לה את הנשמה הנפלאה ... ורק דבר אחד להזכיר שאת נותנת לי את המקום להגשים את המוטו שלי : נתינה זהו מעשה בו אדם מוותר , ובמקום פחות-יש לו תמיד יותר
ה
לך היא מוזה נפלאה

תלתלית

New member
הוי טלטל

את כל כך מתוקה. כמה דברים דומים יש בנו. גם אני איבדתי את אבא שלי, ומעולם לא הפסקתי לכתוב לו או לחשוב עליו. את כל כך מתוקה.יש בך אור ואהבה וחוזק ורגישות. ובא לי לחבק אותך. יש לנו אפילו אותו שם רק ששלי עם ת' תלתל.

מתוקונת

אז ככה מתוקה... קוראת את מכתבך... לאבא... ונזכת בי... מלפני 5 שנים בערך... גם אני איבדתי אבא... ההיתי בערך בגיל שלך... גם אני מאז... כותבת... לאבא... ולא מפסיקה לכתוב.. לאבא... זה עוזר זה מקל... על האובדן והקושי להמשיך... טלטל כול כך חשוב לי שתביני... כתבת "מי ישמור עלי עכשיו" אבא שומר עליך ילדה... אבא שומר מתוקה... הוא שם למעלה.. את אוטוטו תרגישי... תרגישי שיש שם מישהו ... ששומר שאוהב שמביט שיודע... לאט לאט... את תביני... ובקשר להגבר על המצב... את תתגברי... גם כשעכשיו הכול נראה שקוע... זה השקיעה תעבור.... את תראי שאת תיזרחי מחדש לחיים חדשים... הזריחה תיהיה קצת קשה וקצת מפחידה... אך... אל תישכחי מישהו שומר עליך שם למעלה.... להיתראות מתוקה... משתתפת בצערך... ומבינה לליבך... תישמרי על עצמך... ועל אמא....

למעלה