"שיט! מיסמסתי אותו!"

לבנדר א

New member
"שיט! מיסמסתי אותו!"

"תדרופ לי את זה." "אני שונא מאשרומים!" "אני צריך עוד 5 קאפים" גם לכם יש מילים משלכם לביטויים במייפל? האם אתם חושבים על מייפל באנגלית? מתרגמים מילולית, ממציאים לבד? קרה לכם שדיברתם עם מישהו על המשחק ולא הבנתם על מה הוא מדבר? slime- סליים? רפש? ג'לי? ומה עם slime bubble? קדימה, ספרו איך מייפל משתלב אצלכם עם השפה העברית ועולמכם הפנימי העשיר.

Hasselblad

New member
לא לגמרי מייפל אבל

LOL NOOB זה יותר סלנג אבל אני הכרתי את זה במייפל ומאז משתמשת בזה גם בחיי היום היום....

ReallyWrong

New member
../images/Emo6.gif אחלה רעיון לשרשור

בקווסט של ה100 Fire Racoons חברה שלי התקשרה אליי ופתאום צעקתי "אני שונאת את הרקונים האלה!" והיא לא הבינה מה קורה :ם והSlime bubble נשאר סליים באבל, הHuge הופך להוג'לינג בובל, אני תמיד שוכחת איך קוראים לזה ואני כבר אומרת את זה אוטומטית

D amaged R oses

New member
יש לי כלכך הרבה כאלה../images/Emo178.gif

אבל אני לא זוכרת את כולם
אני רק זוכרת שאני ואחותי היינו קוראת לסקווישי ליקוויד [squishy liquid] ליקוייג'..
וחברה שלי, אחותה ואני משתמשות הרבה פעמים במילים קלות יותר בתרגום - LEATHER = לדר [LEDER] וכו' :]

נמנמ..

אחיין שלי בן ה 6 שאל אותי מה זה היצורים הירוקים האלו אז עניתי לו שזה סקווישי ומאז זה נדבק. אז אצלי סליים=קווישי. די ברור שזה בגלל הסקווישי ליקוויד... חוץ מזה לא זוכרת כרגע מה עוד.

החאמוס

New member
בואו נראה...

לג'לי הירוקים אני קורא צנוניות,והחברים העקומים שלי קוראים לזה "טיפה".....נמנמ...LO.OL ו-Huhing Up...

miss_t

New member
אוי, זה לפעמים מבלבל

להגיד "מאשמם" במקום Mushmom, קשה לי להבין ולוקח לי זמן אם מדברים איתי ככה. מעדיפה שיתרגמו ויגידו אמא-פטרייה. אני יכולה להגיד שמה שכן השתלב הרבה זה שכשאני כותבת לחברים אז יוצא לי לשלב הרבה חייכנים :) XD =P וכד'... שזה גם סוג של השפעה... הבנתי שהפ יעילים בהעברת הנימה של המשפט (ציניות למשל). משהו קשור שאפילו די מצחיק תמיד אבל תמיד כשאני רואה משאית שכתוב עלייה Scaina אני נזכרת במייפל. כשהייתה לי תוכית כחיית מחמד- תמיד כשהסתכלתי על האוכל שלה היה כתוב שם גרגירי באורה (או משהו כזה), פשוט נקרעתי מזה מצחוק

Guid

New member
אוי, המשאיות...

שנים שאני רואה אותן על הכביש ורק אחרי שהתחלתי לשחק במייפל פתאום אני רואה אותן בכל מקום. וזה בהחלט מצחיק!! /tapuzforum/images/emo6.gif

אהמ,

לsquishy liquid אני ואחי קוראים לו ג'ליבין D: וכמובן שהמילה 'נוב' אנחנו משתמשים.. Mushmom אנחנו קוראים להם הפטרייה הגדולה/הפטרייה הגדולה המתה. יש בטח עוד, רק לא זוכרXD

ToryMaster

New member
זה תלויXD

יש את He KSed me!, וכמובן Hacker tsa'atsua האלמותי, שהוא גם toy hacker. זה די משעשע, זה כמו בפורום פאנפיקים, לפעמים אני ישובת ומדברת עם חברות שלי במונחי פאנפיקשן, וכולם מסביב לא מבינים, זה קורה לי גם עם מייפל, אפילו שחקנים חדשים במייפל לא תמיד מבינים על מה אני מדברת כשאני אומרת סרברים, או למקסס, או לסקל סקיל מסוים.

icy woman

New member
אצלי

כשאני נותנת משהו לבן שלי, או בכל מצב שהוא רוצה להודות לי- הוא אומר לי ty (thank you) וכמובן המושג נוביות

לבנדר א

New member
כשהתחלתי לשחק לפני כמה שנים

זה היה עם אח שלי, שצעיר ממני בכמה שנים נוספות, ילד יצירתי ביותר... ולא יודע אנגלית בשיט. XD כמובן שהיו יותר ביטויים ממילים מקוריות. אני לא זוכרת הכול כי זה היה מזמן והוא כבר פרש לטובת משחקים אחרים, אבל אני זוכרת כמה; נגיד, הפטריות עם הקרניים היו "פטריות מקורננות", slime היה ג'לי והbubble היה "התלתל של הג'לי". אה, ובהתחלה הייתי בטוחה שלהנסיס קוראים הנסיה, פשוט בטוחה, וכל פעם שאח שלי אמר הנסיס נזפתי בו...

IceFairy

New member
"תליב ת'פארטי"

כשצרפתי את טל (הבן שלי) לפארטי היתה הודעה שהוא כבר בפארטי אחר, אז אמרתי לו מהחדר שלי לחדר שלו "תליב ת'פארטי", נעה וטל לא הפסיקו לצחוק על "ההמציאה החדשה".

למעלה