שיטת המראה

שיטת המראה

מישהו פעם ניסה לעשות שחזור גלגולים בשיטת המראה? שנכנסים לחדר חשוך ומביטים במראה בלי לזוז למשך כמה דקות ואז מרגישים כאילו יוצאים מהגוף והפנים מתחילות להשתנות. מישהו ניסה?

יופי!!! גילית אחלה תרגיל...

לא חייבים שהחדר יהיה חשוך אתה יכול גם בחדר מואר שב מול המראה ותבהה בעין השלישית...וזה יגיע. זה תרגיל שבו אין יותר "אני מתבונן" אין "אובייקט סובייקט"

אכן,

בתקופה של המיסדת של שיטת האורה סומא ובשנה שלאחר מכן בשלב השני של הלימודים קיבלנו כל יום תמצית מיוחדת, לכל אחד תמצית אחרת, אותה היינו שמים על הקודקוד ויושבים ומתבוננים במראה מקריסטל אוסטרי, חצי שעה - קל היה לתזמן את זה בחול כי אפשר היה לשמוע פעמוני כנסיה. למחרת נהגנו לשתף אחרים בהתנסות ורוב האנשים חוו היבטים של תקופות חיים שונות. עדיף אור ולא חושך כדי ללא להיפגש דוקא עם תקופות חשוכות. בהצלחה

מאז שהייתי ילדה...וככל שמתאמנים

יותר זה מתחזק. והכי כיף היה - שלפני חודשיים עשיתי קורס וורטקס נוסף, והמורה לימד אותנו את תרגיל המראה ואת המעבר בין השלב שבו יש אובייקט שמתבונן בסובייקט משמע יש פיצול- אחד מתבונן בשני- ברגע שאתה שוכח שאתה המתבונן...אתה חווה את מה שראית אתה מוותר על האשליה- שאתה זה רק אתה... מכיר את המשפט מהשיר "אני זה לא אני ואתה זה לא אתה" הגוף הוא אשליה...בתרגיל המראה הפיצול נעלם, יש איחוד, יש אחד יש נשמה שרואה...

אהה ועוד שאלה קטנה...

כמה דקות לוקח בערך עד שחוזרים בגלגול? כלומר, כמה דקות צריך לבהות במראה עד שזה מתחיל?

זה משתנה..

זה תלוי כמה רגוע אתה, כמה נטול ציפיה אתה... לפעמים אתה תהייה כ"כ עמוק בתוך זה שתראה רצף של שינויים... ולפעמים תשב ותבהה וכלום לא יקרה... אני עושה זאת שנים... כל פעם זה חוזר אליי בתקופות שונות ואז אני במשך שבוע בערך כל יום יושבת על זה קצת... והזמן שנכנסים לזה מתקצר. ככל שאתה שקט יותר מבפנים...זה מהיר יותר ועמוק יותר לפעמים זה אפילו יותר מדי... אז להפסיק...עד הפעם הבאה

blue flower

New member
בוהים בעין השלישית??? ואני חשבתי

שבוהים בתוך העיניים של עצמי וכל הזמן תהיתי האם להתמקד בעין שמאל או בעין ימין... כי אי אפשר ממש להסתכל על שתיהן בו זמנית.. ולא ממש הצלחתי. טוב.. ניסיון בדרך חדשה תודה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif בחיי כחולה, כמה שאת צודקת

זה כמו להסתכל על מפלצת. אני רוצה לראות מישהו שיכול להסתכל לעצמו במראה ב-2 העיניים.... ואגב, זו מדיטציה של אושו.

איזה כיף לדעת..

בחודש האחרון התחלתי לקרוא את הספרים על אושו והתחברתי מאד לדבריו, זה היה חיזוק לחיים שאני חיה. כיף לדעת שהטריק של המראה מגיע גם הוא ממנו...

קבלו בבקשה טריק נוסף...

שבו מול אדם אחר (בהתחלה זה מצחיק, אך תנסו כמה פעמים זה מצליח בסוף) ותבהו אחד בשני או ישירות לעיניים או בעין השלישית עד שמפסיקים לראות ועוברים לבהייה ותראו איך האדם משתנה לכם... יש מקרים שמלא פרצופים עולים כל הטריקים של מול מראה או מול אדם הופכים אחר כך למשהו קל יותר ותמצאו את עצמכם בהמשך פשוט מעיפים מבט במישהו בלי להתכונן יותר מדי- ורואים דברים מדהימים

ohav2

New member
לפעמים

כשחבר בא לישון אצלי אז בלילה אני מכבה את האור בחדר ואנחנו הולכים לישון אבל פעם נניח אנחנו מדברים אז אם אני מסתכל על הפרצוף של החבר שלי או של כל בנדם ככה בחושךץץאז אני רואה פרצופים שונים אחרים אבל זה ממש פרצופים מפחידים אגב מזה הדבר הזה עם המראה?!?!@?!? משהו מוכן להסביר לי בבקשה????

כשאנו רגועים..לפני השינה או במצב

מנוחה. המיינד/השכל מוותר על האשליה של הגוף הפיזי. ואז מתרחבת הראיה.הראיה מהלב.הראיה מהעין השלישית. היכולת לראות מעבר לדברים. בין אם זה ויתור על האשליה של הגוף שלך ובין של האחר. ואז אפשר לראות מעבר לפרצוף המתבונן... האם המושגים פיצול ואיחוד מוכרים לך?

למעלה