משני הכיוונים (מסכימה, כמובן):
אני הייתי במפגשים של פורום הנקה, ובסופו של דבר גם רכשתי חברות דרך הפורום הזה - וזה באמת תמיד נחמד וכיפי, ואף פעם לא התחרטתי שהלכתי למפגש כזה (וגם אף פעם לא הרגשתי לא רצויה כי לא השתתפתי במפגש). אבל אני חושבת שזה באמת מאד ייחודי לאווירה שנוצרה בפורום, וגם לנושא המשותף (הנקה) שמטבעו הוא מאד פיזי, ומפגש פיזי בין המשתתפות בפורום עוזר גם לפעמים ברמה המאד פרקטית (הדגמה של תנוחת הנקה אחרת, תפיסה נכונה וכיוצ"ב). מלבד זאת, פורום הנקה הוא באופן מובהק פורום תמיכה, והאמהות שם נשענות זו על זו וזקוקות מאד לתמיכה ההדדית (המצויינת) שישנה שם. באווירה הזו מפגש הוא רק מתבקש. בפורום הזה, לעומת זאת, מה שמאד אהבתי מלכתחילה בגישה של נעה היה הענייניות, הרצינות, ההתייחסות המאד מעמיקה ועניינית לדברים. מאד אהבתי כשהתחלתי לגלוש בפורום שראיתי שאין פה תמונות של הילדים, וגם לא פטפטת אישית (מה נשמע מזמן לא ראינו אתכם, או כמה שהוא גדל...), והדיונים מאד "נקיים" ולגופו של עניין. זה סגנון שאישית מאד מדבר אלי. אני מכירה אישית חלק מהגולשות, וחלק אחר אני מכירה וירטואלית היכרות כל כך עמוקה, שנדמה לי שאני באמת מכירה אותן - אבל הענייניות של הדיונים באמת גורמת לי לשכוח לרגע היכרויות מכל סוג שהוא ולהתמקד בנושא - שזה באמת מה שמעניין אותי. ואני יכולה לספר קוריוז קטן - גולשת כאן חברה מאד מאד טובה שלי, שכשהיא גלשה בפעם הראשונה והציגה את עצמה, בכלל לא נפל לי האסימון שאני מכירה אותה - ואני חושבת שזה נהדר, שהפורום יכול לספק לנו במה באמת לומר מה שחושבים ולהביע את המחשבות והתחושות שלנו ולספר דברים שאולי לא היינו מספרים בקבוצה אחרת משום האנונימיות (גם זו הרגעית, היחסית) שהקבוצה הזו מאפשרת (אפילו לגולשים שכן מכירים זה את זה בחיים האמיתיים).