שיחת
"מעניינת ...."

vered 37

New member
דיפדפתי אותה ...חייכתי אפילו....

מהראייה המעוותת שלה.

jesie12

New member
איזו אטימות

לא להאמין! מקווה שהעמדת אותה במקומה..

רחלי228

New member
מתוקה

שנה שלמה עברתי את הסיוט הזה.... הבן שלך ככה וככה ..."אנחנו מבינים, אלו הגירושים....." והקטע הכי מבאס...כל השנה הפילו את התיק עלי, שאני לא מטפלת בו כראוי....כמובן...

מיקי 43

New member
וורד ממי לימדתי אותך

תברכי אותה בברכת הברך "הריי את מוברחת תברחי כל עוד רוחך בך בטרם היא תנטוש אותך"

vered 37

New member
אני מאמינה שעוד אתקל....

בהרבה תגובות כאלה בהמשך החיים... זה העולם שלנו.. כבר לא מתרגשת.

ההבדל ביננו לבין אחרים

שמעתי פעם אמא "אינטלגנית" ונשואה שאמרה על אמא אחרת גרושה "אני אני את הבן שלי מחנכת . כל יום נותנת לאבא שלו שמגיע הביתה להרביץ לו שילמד להתנהג" בדיוק ככה זה נשמע

כן ורד...נמשיך...

קחי את האמא "הקדומה" והזמיני אותה לערב "מאלף" בו היא תוכל "לחוות" פרטים מאוד "מעניינים" באישיותה "המוגבלת". בערב הזה "נחשוף" אותה ל"צללים" אפלים באישיותה "הנבובה" ו"בתובנות" שצברה במהלך שנותיה כאדם "נבער". אימרי לה שיהיה גם
ו
ולשם הקדמה..מביא כאן הסבר,על המונחים..דעות קדומות וסטריאוטיפ וגם מהו "תיוג חברתי". ומכיוון ש"קשה עליה השינה"..קריאת המובאות שהבאתי כאן,אולי,תאיר מעט את "חשכת הליל" בו היא מצויה..תרתי משמע. ועכשיו לענין.. מתברר שבעצם,הדבר נובע מעצם תפיסת החברה ובכלל זה המורים את המושג "ילדים גרושים" ואופן ההתייחסות שלהם לאותם ילדים גורמת "להעמקת" ה"סטריאוטיפ" וביסוס הרעיון של "דעה קדומה" ואם זה בא מהמורים מה הפלא שהורים "לילדים שהוריהם עדיין נשואים" מטמיעים זאת? אני? ממש לא מתפלא..!!

vered 37

New member
../images/Emo54.gif יפה כתבת...

ולגבי קפה ועוגה... היא תוותר מהחשש להידבק במחלת הגירושים... היא תעדיף להשאר בסביבתה הבריאה והמושלת ולא להכניס את ראשה הבריא למיטה חולה שכזו.

למעלה