שיחת
"מעניינת ...."

vered 37

New member
שיחת ../images/Emo56.gif "מעניינת ...."

לא הותירה אותי מופתעת למען האמת..... לא יודעת כיצד לתאר את התופעה.... אטימות...
טמטום...
חוסר רגישות...
חוסר מודעות....
פיגור סביבתי....
מה שבטוח "סטיגמות" הורסות לנו את החברה . אז ה-
צלצל זו היתה אמא של ילדה מהגן של הבן הקטן...בטענה שהבן שלי מציק לבתה..עד כדי כך שקשה לה להרדם בלילה..היא חולמת עליו בלילות..כלומר יש לה סיוטים. !..עמדתי לומר לה שאני אשוחח עם הבן שלי ואז הגיע...המשפט שחיכיתי לו... "טוב אני יודעת שאתם גרושים...אז אני מתארת לעצמי שזה לא פשוט ... בשבילו..ושיש מטענים. והמון כעסים .בלב בלה .(הפסיכולוגית לשרותך) .." מסקנה: ילדים להורים נשואים לא מציקים ..אף פעם..כי אין להם מטענים... ואין לאף אחד בגללם סיוטים בלילות.. הם מחונכים להפליא ..לעומת ילדי גרושים ... הם תלמידים מוצלחים...לא כמו ילדי גרושים... הם שמחים
ולא
..כמו ילדי גרושים... והרשימה עוד ארוכה.... שנמשיך ? מחייכת ...

G a v ® i e L

New member
כן, זה קיים...

שבני פעם פרש באמצע מופע סיום של הגן שלו התלחששו מאחורי שתי נשים "מדופלמות" : אהבלה א' : "טוב, את יודעת שההורים שלו גרושים." אהבלה ב' (עם פלולה על האף) :" כן, זה מסביר הכל." כמובן שבשלב זה התערב סחבק וגרם לפלולה שלה להסמיק..

vered 37

New member
חחחח תגיד והפלולה שעל האף....

של אהבלה ב' זה בטח ובטח כתוצאה מכך שההורים שלה גרושים.. כי מעבר לתופעות רגשיות קשות של ילדים של הורים גרושים..אולי יש גם תופעות פיזיות מכוערות להחריד... אולי היא גם סוג ב' ולא ידעת ?

קושית

New member
אותי לימדו...

שאם הבן/בת שלי קמים באמצע בגיל גן ולא מנסים לרצות אותי. כי נמאס להם או כי הם התעייפו, או כי מופע הסיום הוא בשביל הגננת ובשביל ההורים. אבל ממש לא בשביל הילדים... אז הם הכי בריאים, יותר מכל הילדים של הפלצנים (הנשואים, האלמנים והגרושים והחדים)שמחנכים אותם למצויינות. אז כל הכבוד לבן שלך יש לו אופי!

d a n i e l s 5

New member
אמרת...

טימטום/אטימות/חוסר מודעות/פיגור סביבתי....... אמרת הכל........וכל מילה נוספת מיותרת.

י עלה

New member
בפעם הבאה

תאמרי לה שכדאי לכם ולהם להיפגש יותר,הניתוח הפסיכולוגי שלה מדהים ומה גם היא תחסוך לך לא מעט כסף.והמלצה להבא-אצלי הילדים מתוייגים עם מדבקה על חולצתם אני ילד להורים גרושים

סטיגמות, כמה קשה איתן, כמה קשה

בלעדיהן........... כי מה אנשים היו עושים לולא הסטיגמות? ככה היא "פתרה" לעצמה את כל סימני השאלה....<אם בכלל היו לה> תאמיני לי, אם רק רוצים, על כל דבר אפשר להמציא סטיגמה. אין סוף ליצירתיות המופלאה של האנשים! אני מניחה שאת יודעת, ולמרות הכל כשאת עדה לתופעה וכשהיא נוגעת בך, הדבר עוד יותר מכאיב/מכעיס <למרות החיוך ששלחת לנו....>
אל תתייחסי. לא שווה התייחסות. דרך אגב, מה אותה אימא נכבדת תעשה, כשהיא עצמה תיכנס לאותה סטטיסטיקת גרושים/גרושות <רק לשם ההגינות, האופציה, הנפלאה הזו, עומדת גם לפניה...> עזבי. שטויות. אם זה לא היה זה, היתה כבר מוצאת משהו אחר. דרך אגב נוסף... יש לי חברה נשואה ולה ילד מוכשר בטרוף, אבל גם בנדיט לא קטן, "קצת" שובב במלים עדינות... אוי, והנה הוא בן להורים נשואים...היית מאמינה???.....

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבלה א' אהבלה ב' חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נרגעת מהתיאור שלך גבריאל

ומדוע שלא...

הרי רוב רובנו מסתובב כמו תשעה באב,רוצה הנחות,עזרה פסיכולוגית ותשלומים מהמדינה...כל הזמן ממלמלים,אוווו לא בשבילי אלא רק בשביל הילדים.מסכנים,כמה קשה להם עכשיו בימים...סטגמות? יתכן...את רוב רוב נוטעים ההורים בכוח לתוך ראש ילדיהם.

איפה הלב...

אכפתיות או סימפטיה.למה כל כך קשה לך,לתת כתף...ככה שואל,ולא לא צריך לענות לי,חושב כבר לגמרי יודע...

לביאה11

New member
ילדים שחיים בבית מלא אהבה

הם ילדים בריאים גם אם רק אמא או רק אבא מגדל ילדים שחיים עם אבא ואמא מכוסחים הם ילדים עצובים. ואני בכלל חושבת שילדים להורים גרושים הם ילדים יותר בוגרים. אין קשר בין שני הדברים. ואת??? מה את בכלל מתרגשת? אני כבר הייתי עונה לה על נדודי השינה שלה. (רחמא ליצלן.... איזה אנשים מוזרים יש בעולם הזה
)

למעלה