שיחת סיכום

צורי80

New member
שיחת סיכום

אולי לא יפה מצידי להפיל את זה עליכם, אבל זה הפורום שמצאתי אז היום היה לאבא שלי ולי שיחת סיכום של החיים של שנינו יחד רק ביום חמישי לפני שבועיים וחצי הוא היה נחשב אדם בריא מהממוצע והיום מצאתי אותנו עושים את שיחת סיכום החיים איך בתוך 48 שעות מאותו יום שישי כבר הבנו ששעון החול רץ ואולי ניתן להאט אותו אבל לא כל אחד זוכה לשיחת סיכום, כך שצריך לדעת להעריך את זה לילדים שלי אני אספר על סבא גיבור שאמרו לו שאי אפשר לנצח אפשר רק לדחות את הקץ והוא התעקש להילחם מלחמה קשה הם ישמעו על סבא ששם את החינוך תמיד בראש, ושאין סיכוי שיפגשו אדם משכיל כמו סבא שלהם ואולי אלוהים ישלח לאיזה מדען בארה"ב רעיון לפני ששעון החול יגמר?

צורי80

New member
שיחת סיכום

אולי לא יפה מצידי להפיל את זה עליכם, אבל זה הפורום שמצאתי אז היום היה לאבא שלי ולי שיחת סיכום של החיים של שנינו יחד רק ביום חמישי לפני שבועיים וחצי הוא היה נחשב אדם בריא מהממוצע והיום מצאתי אותנו עושים את שיחת סיכום החיים איך בתוך 48 שעות מאותו יום שישי כבר הבנו ששעון החול רץ ואולי ניתן להאט אותו אבל לא כל אחד זוכה לשיחת סיכום, כך שצריך לדעת להעריך את זה לילדים שלי אני אספר על סבא גיבור שאמרו לו שאי אפשר לנצח אפשר רק לדחות את הקץ והוא התעקש להילחם מלחמה קשה הם ישמעו על סבא ששם את החינוך תמיד בראש, ושאין סיכוי שיפגשו אדם משכיל כמו סבא שלהם ואולי אלוהים ישלח לאיזה מדען בארה"ב רעיון לפני ששעון החול יגמר?

קורא אותך ואני בהלם

מי אמר ששעון החול אוזל? מה יש לאבא שלך ? ואולי אבא יאריך חיים הכל בידי שמים , מה אמרו לאביך שהביא אתכם לשיחת סיכום ? 5רוצה להאמין שאולי הית טעות באבחנה שהמצב לא כזה מחכה לתשובה שלך

וואו,אביך נשמע אדם מדהים ../images/Emo201.gif

אני מציעה שאת הזמן שנשאר תבלו כמה שיותר ביחד,תדברו על החיים,על מה שעבר,על מה שירצה להוריש הלאה ועל כך שאפשר לנצח ביחד ולהלחם על החיים. תהיה שם בשבילו,תקשיב לו,תנחם אותו. אנחנו פה בשבילך ,אתה לא לבד.

בוניטה11

New member
לא אשכח לעולם את השיחה הזאת...

אני כל כך מזדהה איתך, הייתי ילדה מאד מרדנית, קשת חינוך, העולם לא עניין אותי ולהוריי עשיתי את המוות, יום אחד נכנסתי בפתאומיות לחדרה של אימי וראיתי אותה קרחת, הייתי בהלם, לא הבנתי למה היא גילחה את ראשה, ואז היא תפסה אותי לשיחה וסיפרה לי על מחלתה הקשה ולא הססה לרגע להדגיש לי על שעון החול, הרגשתי שעולמי חרב עליי, אבל המחשבה הראשונה שעלתה בראשי הייתה מהפך, מהילדה הקשה והמאכזבת להיות הטובה ביותר ועשיתי הכל כדי שהיא תהיה גאה בי, היה לי חשוב כילדה שהיא תלך עם חיוך שכולם מאושרים, טוב להם, בידיים טובות ויכולים לדאוג לעצמם, ולי היה חשוב לזכור אותה בחוויות טובות שלנו יחד.

accipiter

New member
היי.

לא הבנתי כל כך כמה משטים ואיך הם קשורים אבל את הקו מחשבה שלך הבנתי, כך לפחות אני חושב. שפעם אחת, עצרתם לרגע לחשבם על החיים, עבר הווה עתיד וביקרתם את עצמכם. למקרה שזה נכון ולא סטיתי מהקו מחשבה שלך: אתה בהחלט צודק, זה חשוב מאוד, יש כאלו שעושים את זה יום יום לפני השינה, יש כאלה בר"ה-לדתיים שבינינו, יש כאלה בר"ה האזרחית... זה חשוב מאד, לא לתת לחיים לעבור לך מהצד, להתייחס לכל דבר ולבדוק מה אני עושה נכון ומה לא נכון. :).

למעלה