שיחזור גלגולים

NacroMittler

New member
שיחזור גלגולים

שלום, זה שוב אני, אני רוצה לעשות שחזור גלגולים (ככה קוראים לזה?!) אבל אני לא ממש מתעסק במאגיה, ואני יודע שאי אפש סתם ככה יום אחד להגיד אני רוצה לעשות X ולהצליח... מה אתם מציעים לי לעשות?

כן, זה נקרא שיחזור גלגולים

כיום יש לכך סדנאות, אך אני פחות ממליץ עליהן, כך שיש שתי דרכים עקריות: 1) יש פסיכולוגים שמבצעים רגרסיה לחיים קודמים באמצעות היפנוזה, גם לחיים קודמים. הם לא רבים. 2) ישנה ספרות עניפה בנושא, המציאה מדיטציות שונות לשחזור גלגולים. לך לחנות הספרים הקרובה ותציץ במבחר...

.m

New member
וגם...

ישנן 2 שיטות עיקריות לביצוע שחזור גלגולים: היפנוזה ודמיון מודרך. באופן אישי אני מעדיפה לעשות את זה בדמיון מודרך. חלק מהענין הוא לחוות מחדש את הגלגול, ולהפוך אותו לזיכרון זמין. בניגוד לדיעה הרווחת, שחזור גלגולים לא נעשה סתם "בשביל הקטע", אלא מיועד לטיפול בבעיות-עבר שלא נפתרו, ונגררו לחיים האלה ממש. הספרות בנושא (לצערי) אינה ענפה כלל. רוב הספרים משתפים בחוויות גלגוליות של אנשים אחרים, אך לוקים בחסר בכל תחום אחר שקשור לחיים אחרי השחזור. בכל מקרה, בגילך לא הייתי ממליצה לפתוח שום גלגול (ואני בספק אם תמצא מטפל/ת שיסכימו לגלגל אותך עכשיו). חכה עוד שנתיים שלוש (לפחות...). לחווית גלגול יש השלכות עמוקות על המציאות הנוכחית, ו-14 הינו גיל צעיר מדי. mai (למען הגילוי הנאות: הכותבת הינה, בין היתר, מטפלת בשחזור גלגולים)

NacroMittler

New member
השחזור לא נעשה סתם

יש לי מספר סיבות לעשות אותו, וכמה שיותר מהר, אבל תודה על ההזהרה... ואיך אני יכול להגיע למטפלת בשחזור גלגולים? אני מאמין שזה לא מאוד נפוץ...

ToryMaster

New member
יקירי

אתה לא יכול להיכנס ולבקש עזרה והלגיד שאתה חייב את זה דחוף ושיש לך סיבות בלי להגיד לנו מה הן. אולי נוכל לעזור לך בדרך אחרת? אולי נוכל להעלות רעיונות שונים? משהו שההשפעות שלו יהיו פחות חזקות?

למה הוא לא יכול?

הוא ביקש שם של ספר,או טלפון של מומחה בנושא. למה הוא צריך להסביר למישהו פה(אלא אם הוא מומחה בנושא) את הסיבות שלו? אם הוא רוצה לפתור את זה בדרך אחרת,שיהיה!אבל אם לא...אין סיבה שנחטט לו בחיים. חביב הקסם

ToryMaster

New member
יו

תפסיק להיכנס בי! אני אומרת מהבחינה האנושית, אם אתה מצפה מאנשים שיעזרו לך, זה רק הוגן שתסביר המ הבעיה בדיוק אבל אני תמיד טועה, אז אל תקשיבו לי

אני לא נכנס בך

כשמישהו נכנס לפורום ומבקש שכולנו נשלח אנרגיות לאח הקטן שלו או שהוא מבקש כל עזרה אחרת, מן הראוי שהוא יסביר לנו את הסיבה. אבל,הבן אדם ביקש דבר ספציפי,שלא דורש מאיתנו לעשות כל מאמץ חוץ מאולי לבדוק בספר טלפונים,או בספריה. את הפרטים על גלגול נשמות הוא ימצא בספרים,או לאחר דיבור עם מומחה בנושא. אני פשוט לא חושב שצריך לסחוט מכל אחד מידע בשביל לעזור לו.אם מישהו יבקש המלצה על ספר בנושא מאגיה,תשאלי אותו "למה"? חביב הקסם

למעלה