שיחות עם נשמות

שיחות עם נשמות

מחפשת שותפים לחוייה שאני עוברת. נשמות של אנשים מתים או חולים מדברות אלי, מבקשות להעביר מסר לקרובים להם. אשמח אם מישהו מכם מכיר את זה. רוצה לשתף.

Tal_Ya_Tal

New member
היי צופית../images/Emo24.gifיש לך../images/Emo77.gifמתנה מאד

יפה. עם אחריות. אני מכירה את הנושא מקרוב, כי פעם או פעמיים קבלתי מסרים מאנשים שהלכו לעולמם ורצו למסור מידע ליקיריהם. היות שאני מסתיגת מתקשור מטעמיי אני, לא רציתי לפתח זאת.(כפי שאמרתי אחריות גדולה) וזה לא חזר ונשנה. א-ב-ל באחד מגלגוליי, הייתי בעלת אוב ועל כן אני מושכת את ידי מזאת כרגע. בכל מקרה, ישנה תכנית כמדומני בערוץ 10, תוכנית מיובאת מארה"ב של מדיום מסוג זה. אם אינני טועה שמו ג'ון משהו...(לא זוכרת) והוא עומד באולם מלא קהל ואנשים באים לקבל דרכו מסרים מיקיריהם. התכנית משודרת בשעות הצהריים(משהו בין 13:00 ל-2:00 אולי) בכל מקרה, לא פעם שמעתי את קולו של אבי ז"ל מוסר לי משהו. אפילו מתוך חלום. מידע בעל ערך. L&L TALYA

תודה טליה

כמו שאת יודעת יש בעולם הזה המון טעויות ואי ודאות. כל פעם מחדש אני בספקות ופחדים. לא פשוט. וגם כשאני בטוחה במסר זה לא תמיד קל להעביר אותו הלאה. בקיצור. זה די משגע אותי....

Tal_Ya_Tal

New member
מסכימה אתך../images/Emo45.gifתמיד יש את הפקפוק

הזה איך אם בכלל, הקרובים יקבלו את המידע הזה. זהו ב-א-מ-ת סוג של שליחות. אז אני מציעה לך לראות איך האדם הזה, ג'ון מתמודד עם כך. חפשי את התוכנית. L&L TALYA

למעלה