"שיחות עם מלאכים"

avital24

New member
אושו היי ../images/Emo13.gif

את יכולה להגיד לי משהו גם על המדריכים שלי ואם לדעתם היתה בעיה עם הבחור הזה שנפגשתי איתו. בתודה אביטל.

osho7

New member
אביטלוש. הי

אז שאלתי וקיבלתי שיש ישות חזקה מאוד נוכחת בשם מרים, את צריכה רק ללמוד להקשיב לה, ונראה שאת לא תמיד עושה את זה. יש עוד שלושה שליחים - מלאכים מיכאל, אריאל ושמואל. אין מצב שהם לא מרוצים ממך, הם אוהבים אותך מאוד, ומחכים לך שתכירי בעצמך. את יכולה להתחבר אליהם ובמיוחד עם מרים בכל זמן בלי מאמץ, קבילתי שהיא נשלחה אליך כדי לעזור לך לפתור את כל הנושאים שיש לך עם נשים. יש לך? בכל מקרה זה מה שקיבלתי. את מוגנת בהמון אהבה, רק תתעוררי לראות.

avital24

New member
אושו היי ../images/Emo20.gif

יש ישות אחת גברית שאני יודעת שהיא נוכחת בחיים שלי מלפני 5 שנים לא ידעתי שיש ישות נשית בשם מרים יש לי הרבה בעיות אחת מהן היא שאני חושבת שנשים לא מפרגנות מספיק לגברים ומחזיקות אותם קצר אם אפשר לקרוא לזה בעיה איך בכלל אפשר להתעורר להכיר בהם , תאמת חשבתי שיש סביבי הרבה יותר ישויות התחלתי להרגיש את זה כשעבדתי בבזק בינ"ל לפני 5 שנים אגב יש איזה מידע לגבי הבחור שהייתי איתו בקשר. תודה על המידע אביטל

גריני

New member
קראתי פעם אחת

ולקחתי אותו איתי לטיסה כדי לקרוא שוב, ושכחתי אותו במטוס
אהבתי מאוד את הספר והוא גם נשמע לי אמין - באופן כללי. משהו מסויים שאת רוצה לשאול?

פורסי

New member
שיחות עם מלאכים

רק תהיתי אם מי שקרא אותו קיבל אותו כסתם ספר "מצועצע" ולא אמיתי... היו בו קטעים שהרמתי בהם גבה, אבל זה ספר חכם מאוד.. הוא שינה לי את הפרספקטיבה על החיים שלנו פה

למעלה