"שיחות עם מלאכים"

פורסי

New member
"שיחות עם מלאכים"

היי אני חדשה כאן, קוראים לי רוית (19, ראש העין) בדיוק אתמול סיימתי לקרוא את הספר "שיחות עם מלאכים" (ד"ר מייקל אבראמס), תהיתי אולי מישהו כאן קרא אותו, ואם כן, מה דעתו עליו? באנגלית הוא נקרא- "the evolution angel"

The Warrior

New member
היי רוית מראש העין ../images/Emo70.gif

הייתי באוירה עליה הוא מדבר. יש סוגים שונים של נוצרים, והוא מדבר על צורת החיים של הקהילות המתקדמות יותר. הייתי ב- Livets Ord (="דבר החיים") שבשודיה. למדתי, והייתי בפגישות של Vineyard מקנדה, ולבסוף כ-1/2 שנה ב- Calvary Church of Hong Kong. שם זה פשוט. לדבר לאלהים ולהקשיב לו זה בסיס! מלאכים לא היה נושא מרכזי, כי מדברים לאלהים ומקשיבים לו ברוח הקדש. מלאכים הם כאן לעזור, אבל אנו כבני אדם, יש לנו גישה ישירה לאלהים, ו- איתו אנו מדברים בראש ובראשונה. חבל שאנחנו (היהודים) לא רואים שזה קיים גם אצלנו, וצריכים ללמוד מאחרים. האם אברהם לא ראה מלאכים? או יהושוע? אז דעתי מסתכמת במשפט פשוט ! seek the giver - not the gift , כלומר:עלינו לחפש את נותן המתנות (אלהים) ולא את המתנות עצמן. מי שניתנת לו היכולת לדבר עם מלאכים או לרפא, או להבדיל בין רוחות. מי שיש בו רוח נבואה. כל אותן יכולות, הינם כלים תחת הנחייתו של אלהים, אך עדיין החשוב מכל הוא להקשיב אליו ישירות
בהצלחה בדרכך

שלום רוית מראש העין

הדרגה של אברהם אבינו מבחינה רוחנית אינה אותה דרגה בה אנו נמצאים עתה. אבותינו היו בדרגה מאד גבוהה מאד רוחניים ובטח שראו ודיברו עם מלאכים. אני לא בטוחה שאנחנו יכולים לדבר עם מלאכים כמוהם..אלא אם המלאכים לובשים דמות של בן אדם חח ומי שולח את המלאכים אם לא אלוהים ?

osho7

New member
לא מדוייק

לא שיש משהו מדויק בדברים האלה. נכון לגבי אברהם אבינו ובכלל כל אבותינו היו בתדר שונה משלנו היום. אבל יש סביבנו כל הזמן ישויות גם מלאכים וגם ישויות מכל מיני עולמות, שנמצאות כדי להדריך אותנו ולסייע לנו. במיוחד למי שקשה עם הרעיון של לדבר ישירות עם אלוהים, קל יותר להתקשר לישות או מלאך, אבל הם כולם מקושרים לאותו מקור אנרגטי, ולכולם יש מטרה משותפת. לעשות שינוי על כדור הארץ, ולגבש קבוצה גדולה של אנשים שעושים עבודה רוחנית שיגרמו וגורמים לשינוי הזה.

niki268

New member
כל הכבוד אושו,הכל נכון צריך להבין ד

דבר פשוט "מה שלא בא לשמה בא לשמה". אלוהים מכוון את הכל והכל למען אחדות העם שאנחנו לא מספיק מאוחדים ואחד למען השני [לצערי] כמו שאמר פריצקי השבוע"יש משהו בעם שלנו שמור לי ואשמור לך". וכל העם יודע את האמת ,אבל כל חרא צף על המיים. והאמת צריכה לצאת לאור ,והבעיה העיקרית שאנחנו מחפשים תשובות אצל הגויים ויש לנו אותן אצלינו רק להתחבר לצינור הנכון. אבל למזלינו אסור לחקות מעשי גויים,אבל ללמוד חוכמות גויים מותר. כל הספרים החכמים האלו שעוררו לא מעט יהודים לכיוון הרוחני נועדו להעיר את כל מי שלא ער,

כולם מאמינים באותו אל...אלא ש....

נו מה לעשות אלוהים בחר לשוחח עם ניל...ולא עם אברהם מה לעשות..

niki268

New member
צר לי לאכזב אותך אבל ראשית הוא דיבר

עם אברהם אבינו,וגם עם ניל. אלא שאת לוקחת את דיבורו עם אברהם אבינו בשרירות למה ?????בגלל שאברהם לא סיפר לנו או כתב ספר על כך????? נכון אל אחד לכל העמים אין ספק בכלל.

בהמשך לשליפות תשובות מהמותן...

הכותב פה אמר שאנחנו לוקחים את התורות שלנו מהגויים..אז אני אמרתי שאלוהים בחר לשוחח עם ניל כרגע ולא עם אברהם (והתכוונתי לשם ישראלי ולא לאברהם אבינו)...והכעס שלך או שלך בתשובה ממש מוגזם !! קודם צריך לקרא ולהבין למי הגבתי ועל מה הגבתי...והשרירות היא שלך לא שלי. אברהם כן כתב על זה בספר לידיעתך.. אם כבר מדברים, בספר =היצירה= ובזמן האחרון יותר מדי מתלהמים פה ולא מבינים תגובות שנכתבות..ויש קופצים ושולפים איזו תשובה כועסת וזועמת, אז לפני הכעס ואי ההבנה צריך לספור עד 10 ולהרגע.

ובכלל שכחנו

שהפורום הזה הוא על הספרים שיחות עם אלוהים...אז מי שלא קרא את הספרים האלה שימהר לקרא.

niki268

New member
למה את תוקפת?אני לא כועסת אין לי על

מה לכעוס,מי שכועס בינו זו את חמודה
. יום טוב לך.

אושו אתה קראת מה שכתבתי או ש?

אתה שולף איזו תשובה מהשרוול ? אתה יכול לדבר עם מלאכים כמו עם אלוהים. אבל כתבתי שהמלאכים מופיעים בצורות של בני אדם לפעמים. ולמי שיש בעיה לדבר עם אלוהים (מתבייש?) אולי הוא לא יתבייש מהמלאכים

osho7

New member
למרות השם הזכרי אני ../images/Emo68.gif חוצמזה

אני לא שולפת מהשרוול ואני גם לא לא שולפת.. אני מתקשרת , גם עם מלאכים גם עם אלוהים וגם כל מיני... תלוי מה קורה . גם אין נכון או לא נכון וכולם צודקים וכולם אומרים אמת, פשוט כל אחד נמצא במקום אחר מבחינת ההתפתחות הרוחנית שלו, ולכל אחד קל להתחבר לדברים שונים. גם זה משתנה. אמול היה לי קל להתחבר למדריך רוחני בשם יהושע והיום אני מדברת ישר עם הקב"ה.. אז אין ויכוח.. נכון?

osho7

New member
יהושע???../images/Emo108.gif

אני לא זוכרת, אולי תשאלי שאלה קונקרטית ואני אשאל אותו מה הוא חושב...

גריני

New member
שאלה קונקרטית

האם בתקופות שונות משתנה שמו של המלאך השומר שלנו? הסבר לשאלה: מזה כ- 5 שנים ידוע לי ששמו של המלאך השומר שלי הוא X... אבל הוא הופיע לי במשך הזמן בחלומות גם כאנשים ששמם הוא Y. בנוסף לכך היו כל מיני רמזים בכיוון של שינוי שם, ואני חשבתי שמדובר בהמלצה לשינוי שמי שלי. לפני כשבועיים, פתאום "קפץ לי" רעיון - שהכוונה בשינוי השם איננה לשמי אלא לשמו של המלאך השומר שלי, ואם זה אומנם כך, אז כנראה שהכוונה היא ל-Y. ייתכן שההסבר לכך הוא שלפני 5 שנים כשהייתי בתדר אנרגטי מסויים - הקשר עם המלאך השומר התאפשר ע"י שימוש בשם X, ועתה, משאני בתדר אחר - יש צורך בשינוי השם הזה. (עכשיו כשאני כותבת לך עולה לי בראש הדוגמא של אברם ושרי, ששמם שונה לאברהם ושרה). אז מה אומר "יהושע"
ואם כבר נפגשנו כאן - מה קורה עם לימודי הקבלה עליהם דיברנו? יש מועמדים להוראה?

osho7

New member
קמנו רעננים הבוקר...

אז ככה. קיבלתי משהו מדהים עליך. יש כ 11 ישויות סביבך. יש 3 מלאכים ועוד 7 מדריכים ומגינים . את תגלי כל פעם תדרים חדשים ואולי תצליחי לזהות אותם. קיבלתי אליהו רפאל ומשה. כן לפעמים השמות משתנים הם פשוט מחליפים משמרות - באמת! בקשר ללימודי קבלה קצת הזנחתי . מודה.

גריני

New member
כן, נחתנו סופסוף ../images/Emo13.gif וכמובן ../images/Emo51.gif

WOW הדהמת אותי! על 7 המדריכים אני יודעת
3 מלאכים זה חדש בשבילי, ידעתי רק על אחד - המלאך השומר. משה אף הוא מוכר ואהוב עד מאוד
נשמה נפלאה. אז אני שמחה לקבל בברכה חמה את אליהו ורפאל
לגבי החלפת המשמרות, פה יש לי קצת קושי להבין. כי אם מדובר במדריכים שמתחלפים - זה דבר אחד, ומובן לי. אבל, המלאך השומר - אני חשבת שמדובר בישות אחת קבועה - שמלווה אותנו כל החיים, מרגע לידתנו ועד למותנו. עד לאחרונה גם חשבתי ששמו קבוע. המממ.... משהו פה לא לגמרי מובן לי... יש לך אפשרות להאיר את עיננו? לגבי הקבלה, בהנחה שאת עדיין מעוניינת, גם אני אנסה לבדוק, אם כי לא עולה לי כרגע שום מועמד, פרט לנתנאל הכהן (זה שמדבר ברדיו לב המדינה) - מוכר לך האיש?

osho7

New member
גם אני לא תמיד מבינה

את מה שאני בעצמי מתקשרת, אבל הם מתחלפים בהתאם למה שאת צריכה באותו רגע לקבל או לשמוע. אם אני אבין יותר אני אגיד לך. בנתיים זה גם חדש לי

למעלה