שיחות לא קשורות

• פותח הנושא nbw1
  • פורסם בתאריך

KFIRB

New member
שיחות מוזרות....

ביום הראשון של אחד הנציגים עונה הנציג מזדהה בשמו: נ:X שלום מדבר ... במה אוכל לעזור? ל: אני רוצה להתנתק. נציג וידא פרטים.... נ: למה את רוצה להתנתק?" ל: אני עוזבת .. נ: את נוסעת לחו"ל איזה יופי, לכמה זמן? ל: אני לא נוסעת לחו"ל..אני עוזבת את העולם.. נ:(בשיא התמימות יש לומר) לאן גברתי?" ל: אני עוזבת את העולם... נ: מתי תחזרי? ל: אני עוזבת ולא חוזרת.... נ: תוכלי להסביר את עצמך? ל: אני עוזבת את העולם ומסיימת עם החיים... בשלב זה השיחה עברה לאחמ"ש תורן שהציע לה לפנות לער"ן והציע שיחזור אליה בערב לברר איך היא מרגישה ואם הכל בסדר... לעניות דעתי היה צריך להעביר פרטים למשטרה כמו שעושים בסה"ר תמיכה.... לי קורות או מגיעות כל השיחות המוזרות וההזויות ביותר.... יש לנו לקוחה המתקשרת ולאחר הזיהוי הראשוני מספרת על כל צרותיה, על הפרידה מהחבר על הבעיות הרפואיות , הבדיקות, התשלומים שחוזרים , שכל העולם נגדה... שיחות איתה יכולות להיארך שעה ויותר אם נציג לא מדבר איתה הרבה היא תחזור מאוחר יותר.... לקוחה שרצתה תפעול מוצר של המתחרה ובשיא החוצפה בקשה את הטלפון של המתחרה בתמימות היא חשבה שזה אותו דבר... לקוחות שלא רוצים לרדת מהקו... אם רזכר אוסף..

למעלה