שיחות לא קשורות

• פותח הנושא nbw1
  • פורסם בתאריך

Benjamin Turner

New member
התכוונתי שעובדת היותי רפואנית לא

ממש משנה לוטרינר, היות וממילא אין לי ידע פרקטי. צודקת, אולי באמת אעשה זאת, לפחות עם הוטרינרים המעטים שלא משמשים כוטרינרים של החייעס שלי

למה לא אצל הווטרינרים האלה?

את חושבת אולי שמי שמכיר אותך לא ירצה להעסיק אותך?
עוד דבר שמשתלם בעבודה כזאת זו האפשרות להשיג הנחות לטיפול בחייעס שלך. רק בשביל החיסכון העצום הזה הייתי הולכת על עבודה כזאת - לצערנו לחייעס אין ביטוח בריאות...

JaneLame

New member
ידוע שהם לא מגייסים סטודנטים.

רופאה לעתיד לא יכולה לעבוד ב-sweat shop של 4-5 משמרות בשבוע. שווה להעלים את הפרט הזה... להגיד שאת בשנה אחרונה לביולוגיה או משהו.

Benjamin Turner

New member
הם לא מגייסים סטודנטים? את רצינית?

קצת קשה לי להעלים את הפרט הזה-אני אזדקק להתחשבות ולגמישות במשמרות סביב הלימודים...

Benjamin Turner

New member
אני מסיימת שנה ג'...

וגם כתבתי את זה בקו"ח שלי. אוף, מתסכל אותי שהם לא טרחו ולו לחזור אלי.

JaneLame

New member
בין כה וכה הם רחוקים נורא.

את למעלה על ההר והם למטה על הים. (זה בערך כל מה שאני יודעת על חיפה. שיש הר ויש ים. כל פעם אני עולה על קו 36 ויורדת בתחנה הלא-נכונה, ואז צריכה ללכת את כל קריית אליעזר ברגל. צריך להגביל את התנועה שלי בת.ז. לתל-אביב בלבד, כמו שעושים לפלסטינאים).

Benjamin Turner

New member
אני גרה בבת גלים

במרחק 10 דקות נסיעה, פלוס מינוס (הפקולטה לרפואה נמצאת על הים, ליד ביה"ח רמב"ם)

פשוט תשקרי להם כמו שאני עשיתי

בתור סטודנט לביוטכנולוגיה היתה לי מערכת נוראית. כל יום לימודים כל היום. כששאלו אותי בראיון קבלה אם יש לי מערכת צפופה אז אמרתי "מה פתאום? לי? מערכת צפופה? אני יותר גמיש ממתעמלת רומנייה באולימפיאדה מבחינת משמרות". ברור שקצת סילפתי את האמת. ברגע שהגעתי למוקד אחרי הקורס התברר לי שזה היה צעד נבון כי הראש צוות שלי בא לקראתי, הגמיש בשבילי את הסידור משמרות ככה שאני אעבוד רק בערבים ובסופ"שים, בתנאי שאני אתן להם לשבץ אותי באיזה ערבים לפי דרישה של המוקד ולא לפי דרישה שלי. כמובן שהעומס על המוקד הוא ביקר בערבים ובסופ"שים ככה שזה לא כל כך שינה למישהו אבל גם אני וגם העבודה חיינו בסימביוזה מההסדר ועד עצם היום הזה אני לא ממש מרגיש בנוח כשאני עובד פעם בהמון זמן משמרת שהיא בשעות היום. אבל זה מוכיח שאם יש לך ממונה שהוא בן אדם ומבין את המצב הרגיש והעדין שלך אז תמיד יש על מה לדבר. בתור התחלה תייפי את המציאות ואחר כך תגששי לראות מה העניינים שם. המקום עבודה זקוק לך לפעמים לא פחות ממה שאת זקוקה לו אם את מוכיחה שאת עובדת מקצועית, לא מאחרת, בעלת יכולת קליטה טובה והספק יעיל. אם את לא כזו אז יש מצב שהם בכיף יזרקו אותך לכלבים ויירקו עלייך תוך כדי, ראיתי את זה גם קורה.

JaneLame

New member
זו הייתה אודטה?

התיאור שלך נשמע מתאים. מי הסולן? יובל בנאי? נו, אל תמתח אותנו.

במסרים יקירתי

ותאמיני לי שגם אני סקרנית, אבל יש סיבה שהוא לא מציין את השמות...

אין לי בעיה להגיד שזו

לא היתה אודטה. דווקא היא עושה רושם של לקוחה חביבה מההתרשמות שלי מהתוכנית שלה.

s h i r k u s h

New member
אני אחת כזאת שמרגישים איתה נוח

לספר דברים אישיים, כי אני מקשיבה בכיף לכולם. אז הרבה פעמים לקוחות שלנו מספרים לי כל צרה אפשרית שיש להם: כלכלית, עם הילדים, מה שתרצו...

השיחה הכי מוזרה שהיתה לי:

ל = לקוחה, א = אני א: ****** תמיכה טכנית שלום, במה אוכל לעזור? ל: הלו! הלו, אין לי כבלים! א: גבירתי? ל: הלו! תעזור לי, אין לי כבלים, השכן ניתק לי את הכבלים! א: גבירתי, אנחנו מוקד תמיכה לאינטרנט, לא לכבלים ל: הוא מטורף! הוא פתח לי את כל הארון חשמל והכל ניתק לי! את הטלפון, את החשמל, את הכבלים.... א: גבירתי, אני לא יכול לעזור לך אם לא... ל: הוא פסיכי - הוא רוצה להרוג אותי! הוא נעל אותי בבית וניתק לי את הארון חשמל א: גבירתי, מה את רוצה ממני? תתקשרי למשטרה! ל: כן! אני אתקשר למשטרה! ואני אפנה לעיתונות! ואני... א: גבירתי, אבל מה אני קשור? אנחנו מוקד תמיכה באינטרנט ו... ל: (צועקת דברים לא ברורים על משטרה ובית חולים) בשלב הזה ניתקתי את השיחה כי פשוט זה נהיה מוזר מדי. כמובן שדיווחתי לאחמ"ש, אבל כל השיחה נשמעה מאד מוזר - אפילו משעשעת קצת (לאור העובדה שהאישה לא נשמעה באמת מפוחדת אלא פשוט מטומטמת)

JaneLame

New member
אתמול היתה לי שיחה על חמור טרויאני.

לקוח סיפר לי בזמן הריסטרט שעבדו על אישתו בסלולרי, מישהו מהרדיו. התקשרו אליה ואמרו לה שיש חשד לסוסים טרויאנים בסלולריים, ותקיש *32542345 או איזשהו מספר כדי לבדוק אם יש סוס טרויאני. היא כמובן הקישה, הצמידה את האוזן למכשיר, ושמעה קול צהלה של סוס. המתחן על הקו אמר שזה חמור מאוד, ושתקיש *3232235443 גם. המכשיר השמיע קולות של חמור גועה, מה שהמתחן כינה "חמור טרויאני". שמתי 'השתק' ונקרעתי מצחוק.

../images/Emo6.gif

אני שמעתי את זה ברדיו, וואי זה היה אחד הדברים היותר מצחיקים היא פשוט טיפשה

למעלה