שיחות לא קשורות

• פותח הנושא nbw1
  • פורסם בתאריך

nbw1

New member
שיחות לא קשורות

מכיוון שהשרשור על הזקנים כבר לא קופץ, החלטתי לפתוח אחד חדש, שמיועד בעיקר (אבל לא רק) לאנשי השירות הטלפוניים שבינינו, על השיחות הכי לא קשורות שהיו לכם. דבר מעניין, שבד"כ מדובר בלקוחות זקנים שאחרי (או לפני) שמסיימים את העניינים הרשמיים מתחילים לדבר על נושאים אחרים. ואני אתחיל: הייתה לי שיחה עם זקן חביב שמסתבר שהוא פרופסור להיסטוריה בגמלאות, לאחר שסיימנו לפתור לו את הבעיה הטכנית, הוא נתן לי הרצאה של כ15 דקות (!!) על מלחמת העולם הראשונה...

TheSegal

New member
היה לי מקרה עצוב שבו דיברתי

עם איש זקן ותיקנו את הדואר ובסוף השיחה הוא איחל לי שאני אמצא בעל ושאני לא אהיה בודדה כמו שהוא עכשיו אף פעם והוא התחיל לספר לי כמה שהוא בודד...זה היה עצוב...

מתה על כאלה :)

אם לא הייתי פוחדת שמאזינים לי לשיחות, ואם לא היו שמים כזה דגש עם שיחות ארוכות... הייתי ממשיכה לדבר איתם הרבה זמן. חמודים

pardoi

New member
בדיוק היום היה לי לקוח כזה

ארגנטינאי חמוד בגיל של סבתא שלי בערך (60*) שכולה הסברתי לו חשבונית... ואז כשסיפרתי לו שאני חצי אגרנטינאית הוא כולו נפתח אליי..התחיל לספר לי איך היה (הוא היה שם לפני כמה זמן בביקור) וכמה דברים השתנו ובסוף איחל לי ללמוד באוניברסיטה אבל לא בארץ (
) חמוד כזה 20 דקות שיחה (לא יכולים למדוד אותי על השיחה הזו בכל מקרה ככה שלא היה לי אכפת)

היום דיברתי עם סבתא נחמדה

והתחלתי להשתעל כי נתקע לי משהו בגרון (בטח הסיגריה מההפסקה שהיתה לי לפני השיחה) אז היא הציעה לי לשתות "גוגל מוגל" (חלב עם דבש, יש מישהו שלא שמע על זה?) ואז היא סיפרה לי על סגולותיו המופלאות של שמן האקליפטוס... יצא לכם לדבר עם מפורסמים? מדי פעם זה קורה לי. הם תמיד מתקשרים ומציגים את עצמם בשם, לא בשם משתמש. הם יודעים שיש רק אחד בשם שלהם ושאתה חייב לדעת מי הם. יצא לי פעם לדבר עם מגישת תוכנית טלויזיה מאוד מפורסמת. הבחורה סתומה חבל על הזמן. ממש נעל בית ואני לא מתכוון רק לרמה שלה במחשבים אלא לאישיות. אין מילים לתאר את רמתה האישית ויכולת יחסי האנוש הלקויה שלה. הוציאה עלי עצבים ותסכולי אינטרנט שהצטברו אצלה במשך שנים. לעומת זה היה גם סולן של להקה מאוד מפורסם שגם היה עצבני על החברה ובצדק, אבל היה נעים לדבר איתו במהלך כל השיחה, בניגוד לבחורה ממקודם הוא היה לקוח נעים הליכות ובאמת השאיר עלי רושם טוב. סיפרתי לו בשיחה שהייתי בהופעה שלו לא מזמן לפני השיחה וממש נהניתי וזה גם נראה לי שיפר את האווירה בשיחה.

חלמון חי?

הביצה החיה היחידה שאני מכיר זה בספגטי קרבונרה! בעצם שמעתי שגם זמרי אופרה שותים ביצים חיות לפני ההופעה.

Benjamin Turner

New member
זה כנראה על אותו עיקרון תרופת-סבתאי

בכל מקרה, חיפוש בגוגל העלה שהגוגל מוגל אכן כולל חלב חם וחלמון לא מבושל בתוספת סוכר או דבש. נ.ב. שמעתי טובות על רביולי סרטנים וגבינת עזים עם חלמון חי במסעדת אורקה אשר בת"א.

אני אוסיף את זה לרשימת העובדות

המרתקות שיש לי על האינטרנט בסגנון "הידעת ש...?". אני אוהב להעשיר את הידע של הלקוחות שמתקשרים אלי והם מצידם תמיד שמחים להחכים. הנה מקבץ נבחר מהרשימה: "לא חייבים לכתוב תמיד http://www ואז את שם האתר תמיד... אפשר גם בלי כל ההקדמה " "קליק שמאלי זה הכפתור שבצד של השעון. הצלחת? לא,לא, התכוונתי לשמאל השני..." "ברור שזו אשמתנו שהמחשב שלך אכול וירוסים. אז מה אם לא התקנת אנטיוירוס, פיירוול ואדאוור? ברור שאנחנו שולחים את הוירוסים בשביל הצחוקים במוקד וכדי לחלוב ממך עוד כמה מאות שקלים על אנטיוירוס שאנחנו רוצים שתקנה מאיתנו. אז מה עם הסוס הטרויאני היחיד ששמעת עליו זה הסוס מהסרט "טרויה" ? כן גם אני אהבתי את בראד פיט בסרט איזה גבר גבר. הנה חשפת לבד קנוניה של ספקיות האינטנרט בישראל ובעולם. כן כן אתה לקוח מוצלח יקר וחכם שלי, אתה צודק ב100% אנחנו שולחים לך את הוירוסים שברת אותי אני מודה, פיצחת אותי ואת הקונספירציה של החברה ואתה יכול להיות ראש השב"כ עם היכולת הערכת המצב והחקירה שלך. מה אמרת? אתה רוצה המלצה לאתר סקס טוב?"

אה וגם

"לא הסיסמה שקיבלת מאיתנו לאינטרנט לא תכניס אותך לאתר של קופידון" "לא היא גם לא תכניס אותך לאתר סקס שהמלצתי לך עליו מקודם!" "לא אני גם לא יודע מה הסיסמה שלך לדואר של נענע, של המסנג'ר, של הפיירוול שלך (שהטכנאי הזב חוטם מהשרשור על הרישיון לאינטרנט התקין), של הווינדוז שלך (שוב הטכנאי הזה?!) או של הכספומט שלך!"

Benjamin Turner

New member
../images/Emo6.gif

מממ, מישהו מכיר חברת אינטרנט שמחפשת תומכים באיזור חיפה?

JaneLame

New member
נטויז'ן.

www.netvision.net.il אירית, את תצטערי על היום שנולדת.

Benjamin Turner

New member
הם לא רצו אותי ../images/Emo7.gif

שלחתי להם קו"ח במייל (אני בעלת נסיון בטלמרקטינג, שירות לקוחות ועבודות פקידות) והם לא רצו אותי! יכול להיות שזה כי אני סטודנטית? בדרך כלל לפחות מזמנים אותי למרכז הערכה או לראיון... וג'יין, אני חייבת למצוא עבודה. נואשות. החל מאוגוסט 2005, I'm in my own בכל הקשור לשכ"ל ולהוצאות מחיה.

סתם רעיון

אולי תפני לווטרינרים באיזור שלך ותציעי את עצמך כאסיסטנטית? קשה לי להאמין שוטרינר יגיד לא לרפואנית, וזאת גם עבודה נחמדה. הוטרינר של התינוקות שלי הציעה לי לעבוד אצלו בעבודה כזאת, אבל בגלל שאני לא גרה באיזור שלו נאלצתי לוותר.

Benjamin Turner

New member
רפואנית בלי שום ידע פרקטי ברפואה

והאמת שאני לא מהאנשים שמסוגלים להציע את עצמם סתם כך לאחרים. אין לי בעיה להשיב על מודעות דרושים, אולם פניה יזומה היא מעבר לכוחותיי. תודה בכל אופן, ואם הוטרינר שלך נמצא במקרה באיזור חיפה...

לא צריך ידע פרקטי

בשביל להיות סייעת לווטרינר את לא צריכה ידע, עובדה שהווטרינר שלי רצה שאני אעבוד אצלו והוא מכיר אותי מילדות ויודע שאין לי שום רקע בתחום מלבד אהבה גדולה לבעלי חיים. התפקיד דורש סיוע - להחזיק את בעלי החיים ולהביא לרופא את מה שהוא צריך, ואם יש עוד דברים את לומדת את זה עם העבודה. אל תהיי כזאת פלגמטית, תשלחי קו"ח.

למעלה