ל י ג ל ו ש י
New member
שיחה של אם, ובת... ../images/Emo9.gif
טיילתי לי באתר אטרף.... אמא באה לחדר, סיימתי מה שרציתי לעשות שם, מזערתי אותו... ואז התחילה השיחה.... אמא: למה הורדת את האתר? ליגל: כי סיימתי מה שרציתי לעשות... אמא: החלטת מה את רוצה, בנים או בנות? ליגל: מה את רוצה ממני? אמא: מה אני רוצה ממך? ליגל: כן... אמא: שאלתי אם החלטת מה את רוצה, בנים? או בנות? היתה לך כבר התנסות עם בנות? ליגל: * מסתכלת עליה במבט מוזר*
אמא: לפי השתיקה שלך, אני מבינה שכן.... הצטרפתת עם משהי כבר? [אחח אחח החוש האמאי הזה] ליגל: אחח אמא אמא.. איך אני שונאת שאת שואלת את זה ככה. אמא: אז כן או לא? ליגל:
כן אמא... אמא: עם מי התנשקת? עם *****... נו איך קוראים לה? ליגל: כן אמא, קוראים לה *****... אמא: אז איתה התנשקת? ליגל: כן
אמא: אבל את הולכת לצאת עם ***, והוא בן.. אז זה לא מפריע לך? ליגל: לא אמא, כי אני עוד לא יודעת מה אני רוצה... כשאני אדע, תאמיני לי את תדעי... אמא: בטוח ליגל? ליגל: לא
סתם נו, אני אספר לך.. אל תדאגי. מי לא רוצה אמא כזו?! מי?! כפרעליהה..... יאלללללה, ל"ג בעומר בפתח, ואמא תרזה [אני] מביאה תיק ענק עם דברים... הולך להיות כיייייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טיילתי לי באתר אטרף.... אמא באה לחדר, סיימתי מה שרציתי לעשות שם, מזערתי אותו... ואז התחילה השיחה.... אמא: למה הורדת את האתר? ליגל: כי סיימתי מה שרציתי לעשות... אמא: החלטת מה את רוצה, בנים או בנות? ליגל: מה את רוצה ממני? אמא: מה אני רוצה ממך? ליגל: כן... אמא: שאלתי אם החלטת מה את רוצה, בנים? או בנות? היתה לך כבר התנסות עם בנות? ליגל: * מסתכלת עליה במבט מוזר*