שיחה של אם, ובת...

שיחה של אם, ובת... ../images/Emo9.gif

טיילתי לי באתר אטרף.... אמא באה לחדר, סיימתי מה שרציתי לעשות שם, מזערתי אותו... ואז התחילה השיחה.... אמא: למה הורדת את האתר? ליגל: כי סיימתי מה שרציתי לעשות... אמא: החלטת מה את רוצה, בנים או בנות? ליגל: מה את רוצה ממני? אמא: מה אני רוצה ממך? ליגל: כן... אמא: שאלתי אם החלטת מה את רוצה, בנים? או בנות? היתה לך כבר התנסות עם בנות? ליגל: * מסתכלת עליה במבט מוזר*
אמא: לפי השתיקה שלך, אני מבינה שכן.... הצטרפתת עם משהי כבר? [אחח אחח החוש האמאי הזה] ליגל: אחח אמא אמא.. איך אני שונאת שאת שואלת את זה ככה. אמא: אז כן או לא? ליגל:
כן אמא... אמא: עם מי התנשקת? עם *****... נו איך קוראים לה? ליגל: כן אמא, קוראים לה *****... אמא: אז איתה התנשקת? ליגל: כן
אמא: אבל את הולכת לצאת עם ***, והוא בן.. אז זה לא מפריע לך? ליגל: לא אמא, כי אני עוד לא יודעת מה אני רוצה... כשאני אדע, תאמיני לי את תדעי... אמא: בטוח ליגל? ליגל: לא
סתם נו, אני אספר לך.. אל תדאגי. מי לא רוצה אמא כזו?! מי?! כפרעליהה..... יאלללללה, ל"ג בעומר בפתח, ואמא תרזה [אני] מביאה תיק ענק עם דברים... הולך להיות כיייייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L I A N 1 8

New member
גם לי יש מה לספר..!

הלכתי לרופאת משפחה (החלפתי כמובן) כי פאדיחות..התיישב ליידי זקן מעצבן "את עכשיו בתור" ולא יצאתי בתור בת מהבית..חח הסתכלתי ולא עניתי.. "אני מאחל לך חיים טובים בריאים את בחורה שנראית לי טובה ונראית גם טוב" אני במבט הזוי לא מובן מה קורה.. חח. שתקתי.. ביקצור הוא מתחיל לספר ולדבר ואני בלחץ היסטרי בגלל שאני הייתי צריכה לדבר עם הרופא ולספר לה! שאני טרנסקסואלית....ושאני צריכה הפניה לפסיכיאטר..על מנת לאבחן את זה ולהכנס לוועדה. הוא זיין ככ הרבה ת'שכל שאמרתי לו שמע אני ג ב ר חחחחחחח. הוא שתק!. עוד מקרה שהיה בת"א...יצאתי עם גופיה..בלי חזיה..ורואים שיש........ומישהו בא לאמא שלי ואמר לה "התפוח לא נופל רחוק מהעץ" חה חה חה חה...אמא שלי הפדחנית הזו "במה אתה עוסק??" אני עכשיו לומד משהו בכימיה וזה (קיצר חננה מקצועי אבל חמודד) ואז היא אומרת "מצויין אתה מתאים לבת שלי" הרמתי את ידי הראתי את הטבעת ואמרתי אני נשוווווואה!. כ"כ כייף לי שהחבר שלי תומך בי ובשינוי.....אין לכם מושג כמה שהקשר הזה רציני. כמה הוא שינה אותי. ונכון זה מוזר כי לג בעומר שעבר בידיוק הכרתי את רובכם בפעם הראשונה..... אבלללללללל אני זה אני וזה מה יש.....ואני אקפוץ עם הבייבי שלי לבקר אתכם על החוף....במיוחד את ליגלי!:]. אני אולי אביא את לואי ומשי....כי אנחנו נטייל בטיילת.

אמממממ.... ../images/Emo4.gif

וואי כל השינוי הזה מוזר לי כ"כ.. אבל אני תומכת בפנים... ושיהיה בהצלחה... ותבוא להגיד שלום, אחרת אני לא אדבר איתך.

L I A N 1 8

New member
תתחילי לדבר אליי בהתאם

שום שינוי..מה שהייתי תמיד הייתי כזו... כולם ידעו ואף פעם לא הסתרתי את זה..זה אל בא לאף אחד כאן בהפתעה.....פתחתי על זה דיונים דיברתי בחופשיות מה לעשות שעד גיל 18 לא ניתן לעשות דבר ובעוד כמה ימים יש לי 18..אז לא צריך לחכות יותר. ליגל.....
אני אגיע בהתאם למה שאני...זה נורא קל להתרגל..... :[]

גמני אוהבת אותך מאמי... נתרגל, לאט לאט..

אז מה, לדבר אלייך כאל בת עכשיו? חחחחחח.... יקח טיפה זמן, אז תסלחי לי... בכתיבה זה עוד סבבה, אבל בדיבור פנים מול פנים... יהיה טוב! אז כמו שאמרתי.... תבואי להגיד לי היי כן?! יאאא ואם תיתני לי נשיקה בפה אז עם מי אני מתנשקת? בן או בת?

Greeny16

New member
ליאניי..:)

OMG!!! קודם כל את חייבת לבוא עם לואי!!! ואת הולכת לעשות לנו היכרות אישיתתת!!!! 3> נראה אותך...אוהב מלאאא *משה*

למעלה