שיחה שלי עם תומר

berko2

New member
שיחה שלי עם תומר

הייתי באייס מתחילת מנהיגי עולם אז נשארתי נוב עד שעברתי לאייס... אז עמי לימד אותי איך לאזן firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: עמי אמר לי איך להתאזן... 35% טנקים זה טוב? XxToMeRxX אומר/ת: אם בא לך XxToMeRxX אומר/ת: עמי הולך לפי הספר XxToMeRxX אומר/ת: אני הולך לפי תחושת בטן XxToMeRxX אומר/ת: כמה שאני חושב שצריך XxToMeRxX אומר/ת: אני שם firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: אוקיי חחח סטלן ביותר firefox3 will rule!!! אור-or-ور אומר/ת: מקווה שאתה לא עושה את זה גם עם המזרק שלא תחטוף אוברדוז

berko2

New member
בוא נגיד שאני לא אתן לך לנהל את ישראל

*עוד 30 שנה* ירושליים, משרד ראש הממשלה, 20:00- "המממ, הפלסטינים שוב יורים קאסם.הממממ, מה נעשה? אני יודע! אני אשלח טנקים לסוריה לכבוש את ביירות! זה בטח יעבוד!"

Mellow29

New member
אני בטוח שהטנקים בסוריה יכבשו את ביירות

בכוח המחשבה ?

DaRKzLORD

New member
מממ לא גאון של אמא

כשאני אומר שאני הולך לפי תחושת בטן, זה לא אומר שאי תוקף כמו אידיוט עם השמדים כשלשני יש מוקשים, (אור, מזכיר לך מישהוא בAIS לפני שלושה חודשים? =] ) כשאני אומר תחושת בטן, זה אומר שכמה שאני חושב שצריך, אני שם. בהתאם לכמות האדמה שיש לי , האנשים בכח שלי וכמה תקפו אותי בזמן האחרון. ככל שזה עולה הטנקים עולים. בהתאם לצורך אני קונה. כן.. תקפה אותי מדינה בדירוג שלי אז אולי אני אתקוף את מיקי שהוא בברית שלי ואאבד עליו חצי מהכח שלי בהשמד, אז זה שתקף אותי בטח יפסיק לתקוף!

berko2

New member
חחחח אז לא הבנתי למה אתה מתכוון

וכן ביירות זה בלבנון

Sabat0

New member
../images/Emo45.gif

למעלה