שיחה שהייתה לי

קותי

New member
בראוו

תגיד, gray, היה לך ורסיס? רכבת עליו יותר מאשר מספר קילומטרים בודד (אם בכלל)? אני נהנה מאד והורסיס, גם למרחקים גדולים וגם מהזריזות היחסית, חוסר "כבדות" בפניות ועוד. לעומת זאת סובארו DL לא אהבתי ולא נהניתי.

gray

New member
בכייף שיהיה לכם.

יש אופנועים שההסכמה לגבייהם גורפת, יש כאלה שצריך להיות משוגע לדבר כדי לאהוב אותם. אני מניח שאם כבר ורסיס לא אופציה כלכך גרועה, עדיף על להיות מאוהב בGS או בקימקו (יש גם כאלה). אישית, שיעמם אותי, לא התבעסתי בכלל להחזיר אותו. הרבה הסכימו איתי, הרבה בעלי ורסיס לא הסכימו (לא כולם אגב). אופנועים זה תחום מאוד רחב, ולכל סיר יש את המכסה שלו. אני לא יודע מה איתכם, אבל לגבי לפחות אם האופציות היו ורסיס או כלום, אולי הייתי לוקח ורסיס, אבל רוכב הרבה הרבה פחות מהיום.

gili the kid

New member
ורסיס

עברתי לפני חודשיים בערך ממג'סטי לורסיס. בהתחלה הנושא של מיגון הרוח הפריע לי מאד, כנראה בגלל שהתרגלתי למגן הרוח הגדול והרחב של המג'סטי. היום אני כבר לא מרגיש את זה ואפילו אוהב יותר את התחושה (אבל נראה איך ארגיש בחורף). לגבי האחיזה של הגלגל האחורי, לא נתקלתי בבעיה.

vaiden

New member
קצת התבלבל הבחור

מה שהבחור על ה-VFR ניסה להגיד לך הוא שהבולם האחורי בוורסיס לא משהו, ובזה הוא דווקא צודק. משום מה החליטו בקוואסאקי שהוורסיס כנראה ישמש רק אנשים שמנים, וצידו אותו בבולם אחורי בהתאם. אז בכביש משובש מאוד האחורי אכן מורגש. האם זאת סיבה להתרחק מהוורסיס? א לקנות אופנוע כביש כי הוא לא הכי נעים בכביש משובש נשמע לי מנותק לחלוטין מהמציאות. זה כמו לפסול את ה-VFR כי לוקח הרבה זמן להגיד את השם שלו.

Ridcully

New member
יותר זמן

משלוקח לו לצאת משדה הראיה :) וכן פה באמת דייקת כי זה בערך מה שהוא התכוון... מצד שני אני ממיעוט שנותיי ונסיוני הדל (וזה לא בצינייות) הבנתי שמעטים מאוד הם הכלים שהם בסדר על כביש משובש (לדוגמא מקורצף)

White Trash

New member
אבל הוא לא דיבר על נוחות

כי זו תלונה שגם לי היתה עם ורסיס, מצד שני את נסיעת המבחן עליו עשיתי אחרי נסיעה על הויסטרום שכמו שאריאל תיאר פעם הנוחות שלו היא כמו לרכב על ענן. אבל בהקשר של אחיזה על כביש משובש ? אני לא באמת מכיר את ה VFR אבל על פניו נראה לי שלורסיס דווקא יהיה פה יתרון בזכות מהלך מיתלים גדול יותר.

למעלה