אתמול עם כמה חבר'ה במגרש החניה בעבודה , אני עם מג'סטי אחד עם VFR והשני חולם על VFR דיברנו והתחבטנו ואמר לי הבחור עם VFR להתרחק מהורסיס מהסיבות הבאות : 1. מיגון רוח (שזה די ברור) 2. לדבריו הגלגל האחורי לא מתמודד טוב עם כביש משובש ???
השאלה של מיגון רוח תלויה בכמה מהר אתה רוצה לסוע ולאורך כמה זמן. אני אישית לא מרגיש בעיה בחסרונו של מיגון הרוח ואפילו יותר מזה, הורדתי את המשקף הגדול וחזרתי למקורי מסיבות אסטטיות. בנוגע ל-לא מתמודד טוב עם כביש משובש. באיזה הקשר ? אחיזה או נוחות ? ללא ספק יש אופנועים שנוחים ממנו בהקשר הזה גם בפלח השוק שלו (ויסטרום למשל) אבל מכאן ועד לאמירה של לא מתמודד טוב עם כביש משובש המרחק עצום.
לקח ממני גם את הפיאג'ו דינק שהיה לי והחליף אותו בטרייד אין לגרנד דין-שקר כל שהוא. על הורסיס שקניתי ממנו הוא נסע 3 אלף ק"מ, החליק בקטנה והחליט (או שאישתו החליטה בשבילו אני לא סגור על זה) שזה לא בשבילו. אז וואלה יש גם כאלה
יהיה טוב ממנו בקו ישר ובכביש שבנוי לא פחות כמו מסלול מירוצים, בכביש משובש ומעוקל כמו שצריך הורסיס יפתח מבערים, מה לעשות אבל לVFR את את מהלך המתלים הדרוש לקח. בכל מקרה שני כלים נהדרים שכל אחד מהם מצטיין בתחום קצת שונה, לאף אחד מהם אין "בעיה"
אני מדבר על המקבילה הדו דלדלית לסוברו DL. כלי תחבורה סבבה, לא ממש כוכב בכלום, ומבערים בטח שאין לו, מכלולים סבירים למחיר, אבל שום דבר לכתוב עליו הבייתה.
../images/Emo45.gif בהחלט../images/Emo70.gif קבל ../images/Emo252.gif ענק על ההופעה ../images/Emo8.gif
כמו שדיברנו היום בדיוק, כשאתה מקבל עצה ממישהו, וודא שאכן האדם שאתה מדבר איתו יודע דבר או שניים על הנושא עליו הוא מקשקש, סליחה - מדבר.... ת'אמת, הדהמת אותי עם הרכיבה שלך, סחתיין עליך ועל הוורסיס ההוא עם הSV
אין מה לעשות, הוא לא יותר מבסדר, גם מGS טל שביט התלהב, (אם אתה זוכר את המבחן במוטו) אבל תתקשה למצא מי שחושב GS הוא באמת יותר מסוברו DL. ורסיס זה GS, קצת יותר חדש, אבל GS.
הייתי מחליף VFR לורסיס כי כבר מזמן הגעתי למסקנה שאופנוע מהיר בקו ישר הוא לא בהכרח הכלי הכי כיף שיש בכבישים שהם לא סלולים היטב ומובילים לפסגות הכי יפות בעולם. כמו שכתבתי כבר בעבר באלפים האופנועים הכי מהירים הם הסופרמוטו עם המנועים הקטנים, מכוון שסופרמוטו לא ממש מתאים לרכיבות ארוכות אופנועים כמו הורסיס הם הBEST NEXT THING