שיזור שחלה וחצוצרה

ליאורה1

New member
תסביב שחלתי

צר לי לשמוע מה שעברת.גם אני עברתי את אותו הדבר לפני כ-3 חודשים ולצערי העובר לא שרד.הכאבים חזקים מנשוא.העיקר שיצאת מזה בשלום.הכאבים יעברו ותשכחי מהכל. מאחלת לך הצלחה ובריאות רבה.

איזה סבל עברת מסכנונת

רק שיהיה זה הסבל האחרון שמעכשיו תתחילי להנות מההריון הזה. ממש מפחיד לגלות כל פעם עוד צרות שלא ידעתי על קיומן. ליטוף אוהב ממני

הרמוניה

New member
לאבי-ראשית שולחת../images/Emo25.gif שלא יכאב

חוץ מזה נשמע סיוט אמיתי.... אני נורא שמחה שגם את וגם הפיצפון שדבק לרחמך שרדתם את החוויה המפוקפקת הזו מאחלת רק טוב להמשך הרמוניה

אושרת@@

New member
../images/Emo5.gif אבאאל´ה אמאאאל´ה ולהקתו!!!

ממש נבהלתי שקראתי את מה שכתבת,, אז קודם ,,,,, שמחה שהפצפון שרד,,,מקווה שימשיך רק טוב
ולי יש כאבים כבר המון זמן בצד ימין ,, זה בטח לא הריון ובטח לא היפר אבל כאבים כבר ממש הרבה זמן,,ועכשיו הפחדת אותי כהוגן,,
תרגישי טוב ושימשיך טוב

תרגעי , אושרת...../images/Emo59.gif

לאחותי היה את מה שסיפרה עליו לאבג´וי כשהיא היתה בת 8 (!!!) , דהיינו לפני 18 שנה. הדבר נחשב לנדיר ביותר (ונכתב כ"קייס סטאדי" בספרות הרפואית העולמית) בגיל שכזה כיוון שאין עדיין כל התפתחות מינית ולכן "עלו" על זה רק ברגע האחרון לפני שאותה ילדה כבר לא היתה עמנו , ונאלצו לכרות את רוב השחלה. מה שאני מנסה לומר לך הוא שאם חלילה השחלה אצלך היתה סובבת סביב עצמה - לא היית יכולה לנשום מרוב כאבים. אלה כאבים שהשטן לא ברא. לכי ותבדקי ממה כואב לך בצד ימין (יכולות להיות הרבה סיבות , כולל כאבי שרירים) אבל לא לדאוג - את מה שאת חוששת ממנו אין לך. ולך , לאבג´וי , שלוחים ממני איחולי החלמה מהירה ומלאה וגילויי הערצה לקטנצ´יק שלא נבהל מכל העניין וממשיך לגדול אצלך ברחם. ענת.

love joy

New member
אושרת יקירתי

כמו שכתבתי אני הסתובבתי במשך שבועיים עם כאבים בצד, אבל אפילו עכשיו ה. הרופא טוען שזה היה בגלל לחץ של השחלה על אחד העצבים בגוף. כשמסתובבת שחלה הכאבים מטריפים את המוח וזה מתגבר לטרוף בכלום זמן (שעה!!) תבדקי מה קורה לפחות כדי שלא תסבלי. בהצלחה LOVE JOY

אושרת@@

New member
../images/Emo51.gif אני בהחלט בודקת את זה

קיבלתי פה תדרוך נהדר,,, לא חשוב ,,, היתי אצל הרופא לפני שהתחלתי את הטיפול הנוכחי עשה בדיקות,,נדהם מהכאבים והקפיצות שלי כשבדק אותי נתן לי אנטיביוטיקה,,,שלא טרחתי לקחת,,,כי מממממש לא חושבת שיש קשר,,,הכאבים עדיין נשארו כבר הרבה זמן,, מחר אני בבית חולים בבדיקות דם ואולטרא סאונד ואצין זאת בפני הרופא שם,,

shirarad

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לאב יקרה ללא מילים שירי

ליברה*

New member
לאב יקרה, איזה סיפור!

וכמה נפלא שהעובר בבטן שרד טראומה כזאת. כנראה מישהו שם למעלה שומר עליו, ועליך. ואם המישהו הזה כל כך רוצה שהעובר יחיה אז כנראה שהוא ימשיך לשמור עליכם גם הלאה! כל טוב לך ולעוברון.

salpter

New member
רק בריאות הכי חשוב לכולם אך ....

התופעה כפי שקראת ידועה לי כאשר התקיימה אצל בנות טיפש עשרה וקיבעו להן את השחלות,והמליצו להן לקבל דווקא כן הורמונים על מנת לעבות את השחלות על מנת שלא תוכלנה להסתובב כך שמאד מוזר שבגלל הטיפול זה קרה. למרות שאמא שלהן חרדה לעתיד. שמה נגרם נזק בקטע של פוריות. אז רק בריאות ולכולם אשכים שמסתובבים ושחלות שמסתובבות יש לנתח תוך 24 שעות אחרת הכל הולך, הכאבים הם כאבי תופת (מסיבוב אשך שקרה כמעט לבעלי). ביי תחזיקו מעמד.

מסכנונת שלי...

קודם כל - אני שמחה שכל הגיהנום הזה מאחורייך, ושההריון שרד. בבקשה, בבקשה תשמרי על עצמך ותנוחי כמו שצריך!!!

טביקאט

New member
וואו...

על זה עוד לא שמעתי! לא יאומן עד כמה המערכת שלנו מסובכת, וכמה צרות היא מסוגלת ליצר!
ונעבור לפינת "הנקודה האופטימית": 1. היית בגיהנום וחזרת ממנו, בנזק מועט יחסית, ובכוחות חדשים (אני מקווה) 2. כאבי הלידה יראו לך כמו משחק ילדים (אני מקווה) 3. יש לך עובר עקשן, והוא רוצה אותך לא פחות משאתרוצה אותו! (אני בטוחה!) מקווה שאת והעובר מתאוששים לכם בנחת, ושאת מסכת הטרטורים והסבל סיימת. רק טוב- טביקאט

מיעד

New member
../images/Emo24.gif תאגרי הרבה כח

הסיפור שלך מדהים
פעם ראשונה שאני שומעת תופעה כזו (אני מקווה שגם פעם אחרונה). תנוחי ותאגרי כח. להתראות בברית או בבריתה
מ י ע ד

למעלה