שיזור שחלה וחצוצרה

love joy

New member
שיזור שחלה וחצוצרה

התלבטתי הרבה עם לכתוב כאן או בפורום האחר, ומכיוון שזה הבית שלי וגם בגלל שלדעתי חשוב לדעת אני כותבת כאן. חזרתי מהגהנום. אני כבר מסתובבת שבועיים עם כאבים בצד ובגב והרופא טען שהשחלות הגדולות (10 ס"מ כל אחת) לוחצות על עצב (מה שיכול להיות שהיה גם נכון). ביום שבת בבוקר קמתי עם כאביםחזקים בצד ובבטן שהתגברו בקצת הסטרי!!! תוך שעה (שלי נראתה כנצח) עברתי משלב של כאבים ואופטלגין לשלב שבו ביקשתי רק למות או לאבד את ההכרה כי לא יכולתי לסבול את הכאבים. לאחר שעה בעלי הזמין אמבולנס ונסעתי לבית החולים. באמבולנס כבר הייתי במצב של קשיי נשימה ונזקקתי לחמצן לאורך הדרך. בבית החולים חשדו בשיזור שחלה ונתנו לי זריקת שיכוך (שעזרה לכפרות), אבל הכאבים היו הסטריים ואני רציתי רק למות!!! מכיוון שאין אפשרות לראות בUS שיזור שחלה מסמתמכים על רמת הכאבים, והוחלט לנתח. חיכינו למנות דם ולהכנת חדר ניתוח ולי הכל נראה כאילו הזמן לא עובר. בחיים לא צרחתי ובכיתי כמו בשעה המסכנה הזו. לאחר שעה הגיע הרופא שלי והוכנסתי לחדר ניתוח, בפתח חדר ניתוח מבקשים לחתום על טפסים, חתמתי אפילו בלי לדעת על מה. מי כמוכם יודע עד כמה אני רוצה את ההריון שבבטן אבל המציאות הוכיחה לי שהחיים שלי חשובים יותר. בכל אופן הרדימו אותי ומצאו שחלה שחורה שמסובבת 4 פעמים על צירה וחצוצרה שמסובבת פעם אחת על צירה. משמים שמרו עלי הדם חזר לשחלה אחרי ששחררו אותה (וכך לא היה צריך להוציא אותה). אמנם הוציאו לי חלק קטן המחצוצרה (אבל ביננו אני בכל מקרה לא משתמשת בה אז מי צריך אותה בכלל????) לשמחתנו הרבה היצור הקטן שבבטן שרד את כאבי התופת והניתוח והראה דופק גם ביום למחרת. אני מקווה שתמו צרותי ומעכשיו רק טוב לפני. עכשיו אני מחלימה לי לאיטי, הבטן נפוחה ותפרים כואבים אבל שום דבר לא משתווה לכאבי שיזור. אם חס וחלילה כואב צד אחד של הבטן רוצו לבית חולים כדי שלא תגיעו אליו עם חמצן ובאמבולנס. LOVE JOY

ינסון

New member
תחזקי חזק

LOVE JOY, אני כל כך מצטערת לשמוע. אחותי חוותה את אותו דבר ואני זוכרת את הכאב הנוראי שהיא חשה וכלו לא עזר. תשמרי על עצמך חזק חזק חזק... ועל הפצפון גם!!! מחזיקים לך אצבעות!

מיכל ק-ש

New member
פשש....איזה סיפור!!! מפחיד.

אני שמחה שהסוף טוב, אבל איזו התחלה... מאיפה צצה עכשיו המילה והצרה הזו "שיזור"?! מה זה בדיוק ואיך זה קורה? ומה זאת אומרת שחלה שחורה שמסובבת על צירה וחצוצרה שמסובבת על צירה? העיקר שעכשיו את והעובר בסדר. אני מאחלת לך ששאר ההריון יעבור בשקט וללא כל בעיה.

love joy

New member
זה תופעת לוואי של טיפולים - היפר

מכיוון שהשחלות מאוד גדולות מההורמונים, אחרי ששואבים את הזקיקים חלקם מתמלאים בנוזל ונראים כציסטות ואז הן נהיות מאוד גדולות וכבדות. למה בדיוק זה קורה אף אחד לא יודע אבל משערים שזה בגלל גודל השחלה. אין לזה ממש קשר להריון רק שבהריון ההיפר מתגבר וזהו. זה יכול לקרות אחרי כל טיפול. שחלה שחורה - זה אומר השהשחלה כמעט הגיעה למצב של נמק (מה שהיה מצריך להוציא אותה אם הדם לא היה חוזר לזרום בה.). לצערי הרב אף אחד לא יכול להבטיח לי בשזה לא יקרה שוב מחר בבוקר. העניין הוא שאם רין הריון אז הציסטות נעלמות לבד, ואם יש הריון מקווים שככל שההריון מתקדם לשחלות יש פחות מקום להסתובב וגם כמות הציסטות בהם יורדת. LOVE JOY

masa

New member
מחזקת אותך

ממה שאת מתארת כאן עברת ממש גיהנום.אין לי מילים בכדי לנחם אותך, כי את זו שעברת את זה ואת הכאבים אבל בכל זאת,קבלי
ענק והמשיכי בדרך אל האושר.. (הפעימות הקטנטנות)..

innes

New member
אוי אלוהים לאב. כמה אנחנו שבירים

אמרו לך למה זה קרה? ולמה זה קרה בהריון? זה אופייני להריון? העיקר שעברת את זה. תרגישי טוב. והמשך הריון קל, נעים, משעמם ותקין
(ל-9 תקינים)

עמית@

New member
אוי- כואב ../images/Emo10.gif

כל הכבוד לגור ששרד את כל הכאבים והתהפוכות והחזיק מעמד וימשיך ויחזיק. בבית חולים כשהייתי עם ההיפר אמרו לי שברגע שהכאב מתגבר בצד אחד לטוס לחדר מיון (כי שחלות נפוחות יכולות להסתובב) חבל לי כל כך שהגעת למצב כה חמור- ומזל מזל שתפסו את זה בזמן והשחלה ניצלה. מחזיקה לך אצבעות להמשך הדרך- שתהיה ישרה וחלקה עמית

oc101

New member
../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif

שאני שולחת לך הרבה
אנרגיה להמשיך הלאה תרגישי טוב ותמנעי מלנסוע עם סירנות לבית חולים... שמחה שהכל עבר בשלום החלמה מהירה הצעירה בבשלניות

איזה סיפור...

לפי הכותרת חשבתי שמדובר במשהו שקשור למקרמה...
לא יאומן איזה סבל עברת זה רק מראה שתשובה חיובית לא מבטיחה שמעכשיו החיים יהיו קלים וחסרי דאגות מאחלת לך רק טוב בהמשך ושהדופק ימשיך ויתגבר
ויהפוך ל
בריא ומתוק

shiri_koren

New member
היי חמודה

אני נורא מצטערת לשמוע שזה מה שעבר אליך. כמו שאת יודעת גם אני עברתי ימים לא נעימים ולכן לא התקשרתי. מקווה שתחזיקי מעמד. נדבר בהמשך שירי

התחלה עצובה עם סוף שמח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לאב יקרה, אני מכירה את ההיפר הזה, גם לי היה היפר בהריון עם תאומים. אלה כאבים איומים שאי אפשר לסבול אותם, רק שאצלך המצב היה הרבה יותר מסובך וקשה, ותודה לאל שעברת את זה בשלום. כאב לי כל כך לשמוע את מה שעברת אבל התנחמתי בעובדה שיש לך עובר, קטן ומקסים שמשתרש לו ויש לו דופק וזה הכי הכי חשוב בעולם, זו סיבה למסיבה וצריך לשכוח את הרע. בכל אופן נקווה שהרע מאחורייך ושלא יחזור שוב, ועכשיו מחכה לך הריון ארוך ומשעמם שבסופו תחבקי תינוק מהמם. טוב שאת מאחורי הכל. מחבקת אותך באהבה.

הרגת אותי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

אני יושבת וקוראת את כל מה שעבר עליך וזה פשוט מ-פ-ח-י-ד
לא מספיק מה שאנחנו עוברות עם כל הטיפולים, כנראה שזה לא מספיק..
אני שמחה מיליון פעמים שהאפרוח שרד את כאבי התופת האלה. בטח הוא ניבהל מכל ההמולה
שולחת מיליון חיבוקים חמים לבטן הכואבת
(חבל שאין תפוזון עם חיבוק ופרצוף מודאג - אז תדמייני
) סאני.

נועם@בת

New member
ואוו, שרק יהיה יותר טוב מעכשיו ../images/Emo23.gif

אני זוכרת סיפור דומה שהיה פעם בפורום הריון רגיל- בלי קשר להיפר. אבל נשים עם היפר מועדות לסיבוב שחלה. טוב שאת מזהירה ומזכירה, ככה כולנו נהיה ערות יותר למצב. מזל שנגמר בשלום הפעם, וחבל שהיית צריכה לעבור את כל הסבל הזה. ויישר כוח לקטנצי´ק ששרד למרות הכל
חיבוק| נועם

שתהיי לי רק אבל רק בריאה

העיקר שיצאת מה בשלום.ושהעובר בסדר. אלף אוזניים לעצמך על כל תחושה שמתרחשת-מיד למיון. ברוך השם שאת בסדר תשמרי על עצמך כמה שניתן אני אמנם פולניה אבל אין מנוס.

לאב אהובה

אני שמחה לשמוע שעכשיו הכל בסדר ושהגוזל ממשיך להתפתח בסדר. נשמע באמת סיוט וגיהנום מה שעברת. תשמרי על שניכם טוב טוב אוהבת זוהרה

לילךפ

New member
קבלי ../images/Emo24.gifו- ../images/Emo25.gif על מה שעברת

קודם כל ברוך השם שזה עבר בשלום ועכשיו הכל בסדר וימשיך להיות בסדר שיהיה לך המשך הריון קל ובריא ממה קורה ההיפר ואיך יודעים על זה? לילך

נוג

New member
אוי ../images/Emo10.gif, קודם שולחת ../images/Emo24.gif גדול

היי, כשהתחלתי לקרא את ההודעה, הייתי מזה מודאגת
. איזה צרות נופלות אליך. וכמה כוחות צריך כדי להתמודדת עם הכאבים והמתח והכל . . . כל כך דאגתי לעובר/ית עד שלא יכולתי להמשיך לקרא.וביקשתי מהחצי השני לקרא את ההודעה ולספר לי איך זה נגמר. אני לא הייתי מסוגלת לעמוד בעוד הודעה קשה. כל כך שמחתי שהוא אמר לי שהכול בסדר בסוף, ורק אז יכולתי לשבת ולכתוב לך את תגובה. אני כל כך שמחה שאת ושהאוצר/ית עברתם את הניתוח בשלום. אני מאחלת לך מעכשיו והלאה הריון שקט שלו קל ומתקתק כמו בספרים בלי סיבוכים. שולחת
ים ,
ות, ו
ים להחלמה מהיר.
איתך לאורך כל הדרך. נוג

רומי^^

New member
לאבי - אני בשוׂק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פחד אלוהים לקרוא את זה!!!!! שמחה שכתבת. זה באמת כל כך כל כך חשוב!!!!!!!!! הרבה יותר שמחה שהתינוק שבתוכך לא מוכן לוותר כל כך בקלות - מי כמוהו יודע מה עברת בשבילו... (או בשבילה) תנוחי טוב טוב. בלי שטויות. נשיקות וחיבוקים - יותר מזה לא אוסיף.
רומי

salpter

New member
ילדה בת 12 ונערה בת16 שהן במקרה

הבייביסטר שלי וחברות מאד טובות עברו את זה ו כפי הנראה מדובר בדבר גנטי שהופיעה אצל שתי אחיות, דרך אגב מי שאבחן את הבעיה מיד הוא פרופ´ טפר הידוע (שאם את צריכה בעתיד סריקת מערכות הוא הכתובת) שטען שיש לנתח מיד וזה לא אפנדציט.

innes

New member
לא להאמין, איזה פחד מוות.

אצל ילדות כאלו צעירות? איך אפשר להתכונן בכלל לדברים כאלו??? אולי השדר שהגוף משדר - אם כואב לך משהו מאוד, ואתה פשוט מרגיש באינסטינקט שמשהו מאוד לא בסדר איתך, אז לצעוק את זה לרופאים בים באויר וביבשה: דוקטור! אני חולה. שלא נדע מדברים כאלו לעולם.

למעלה